Matematička ili opća gimnazija

poruka: 5
|
čitano: 2.678
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

upisao sam opću gimnaziju,al se mislim prebacit na matematičku. matematika,fizika i informatika mi idu s lakoćom. malo se šlepam s jezicima pa njih jedva navlačim na 4,a sve ostalo je 5. može li mi netko pomoći što mi je bolje jer želim studirat medicinu ili nešto vezano za informatiku 

17 godina
neaktivan
RE: Matematička ili opća gimnazija
pfliper kaže...

upisao sam opću gimnaziju,al se mislim prebacit na matematičku. matematika,fizika i informatika mi idu s lakoćom. malo se šlepam s jezicima pa njih jedva navlačim na 4,a sve ostalo je 5. može li mi netko pomoći što mi je bolje jer želim studirat medicinu ili nešto vezano za informatiku 

inace, svima kazem da ide u opcu, al eto... ako si dobar u matematici i fizici, ajde u matematicku..
odakle si?
http://zupadesigns.com http://www.theTGC.org Dennis Ritchie"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity.
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.11.2008 15:01 (puma1400).
17 godina
neaktivan

Ako mislis informatiku ili nesto slicno, onda definitivno matematicku ...

17 godina
neaktivan

Ako želiš na FER ili PMF ili slični matematičko-informatički fax, ili bar razmišljaš o takvom faxu i ako misliš da možeš izdžati tempo matematičke (ipak tu ima više matiše i fizike), definitivno idi u matematičku.

Ja mislim da matematička nije iole drugačija od opće, dobiješ malo više matematičkog znanja i očekuju više od tebe. Kasnije, ako ćeš se upisivati na matematičko-informatički fax, bit će ti lakše s matematičkom.

And the people bowed and prayed To the neon God they made. And the sign flashed out its warning, In the words that it was forming. Simon & Garfunkel - The Sound of Silence
16 godina
neaktivan

trebala bi ak mi neko može riješit neke zadatke...

1.vrijednost potencije (i na 4k+3),gdje je i imaginarna jedinica,a k je ekvivalentno Z jednaka je...

2.umnožak i*i na2*i na3*i na....*i na 100

3.((1-i)na 2*(1-2i)na 2*1-3i)na 3)=

4.ako je w=z crtano kroz z na 2...z=1-3i,onda je

5. ako je (-1+3i) na 3=a+bi onda je a i b=?

hvala...to trebam rješit da imam 2..koma!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice