Local area connection nestao???

poruka: 14
|
čitano: 6.493
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
pitanje

danas ujutro kada sam upalio komp gledam, a nema uopce local area connectiona, nestao s kompa nema mu ni traga - molim vas pomozite, sta da radim?????

P.S hitno mi je

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis(\__/)(='.'=)(")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
17 godina
RE: Local area connection nestao???
AmD kaže...

danas ujutro kada sam upalio komp gledam, a nema uopce local area connectiona, nestao s kompa nema mu ni traga - molim vas pomozite, sta da radim?????

P.S hitno mi je

pa nađi ga u control panelu. Mislim da ti njega nema dole u kutu kada ti nisu instalirani driveri za LAN.
MSN i e-mail - drazen016@net.hr
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.5.2009 17:27 (Hyperion).
16 godina
neaktivan

mozda si disable stisnuo slucajno ajde u start control panel netvork connections i onda vidi avaivable connection(nzn kako se pise avaivable xD :D) i samo desni klik i enable i onda vidi....javi..

Kada se kunem majkom možda lažem, ali kada se kunem ocem govorim istinu, majke mi!
17 godina
neaktivan
autorov komentar

nema ga ni u control panelu, otvorim onaj folder u control panelu sa vezama i nema nista, prazno, zbog toga ne mogu ni na net ni nista

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis(\__/)(='.'=)(")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.5.2009 17:30 (AmD).
17 godina
neaktivan

Ako umes uci u BIOS proveri dali je vidi BIOS. Ako je nema tamo onda je najverojatnije krepala.

Nije retkost da integrirana mrezna pregori

http://www.youtube.com/watch?v=gBWPf1BWtkw
17 godina
neaktivan
autorov komentar
Lazarus Long kaže...

Ako umes uci u BIOS proveri dali je vidi BIOS. Ako je nema tamo onda je najverojatnije krepala.

cini mi se da je pregorila ona jer ima sa strane lampica koja kada stavim kabel unutra svijetli a sada ne, jel ja mogu dada staviti novu mreznu unutra ili????ako da molim vas prijedlog do 300kn
17 godina
protjeran
AmD kaže...
Lazarus Long kaže...

cini mi se da je pregorila ona jer ima sa strane lampica koja kada stavim kabel unutra svijetli a sada ne, jel ja mogu dada staviti novu mreznu unutra ili????ako da molim vas prijedlog do 300kn
 koji pc imas,?ajde prvo stavi nove drivere.....
"tko nedobije dobitak,dobije gubitak"...
17 godina
neaktivan
autorov komentar

kakve sve drivere trebam skinuti ne razumijem se bas u to

17 godina
protjeran
AmD kaže...

kakve sve drivere trebam skinuti ne razumijem se bas u to

e jbg,aj prvo reci jesi prckal kaj oko toga...pa drajveri za karticu,kak koji,...
"tko nedobije dobitak,dobije gubitak"...
17 godina
neaktivan

Jos jednom proveri u BIOS dali je vidis. Ako je nema onda kupi drugu.

Bilo koja Realtek 10/100/1000 bit ce okay. Nisu skupe,kupi i ubaci u slobodni PCI utor (dok radis naponski kabl mora biti odspojen) pokreni racunalo i Windowsi ce je prepoznati.

Za sada nikakvi driveri nisu potrebni. Vecina kartica je Plug&Play tako da ne treba mnogo petljanja.

Nakon toga ides na Windows Update i ovaj ce ti sam predloziti drivere ako treba

16 godina

(kao što Lazarus kaže...) Provjeri u BIOSu, ali i u system\Device Manager-u dali je možda disejblana...

Ako zaključiš da je pokvarena (nema je) onda u BIOSu disebliraj LAN prije ugradnje nove. (... i isključi PC)

Nova NIC je od 30-100kn i većinom driver nije potreban, dobije se i CD s driverima... (ako je Vista/Vin7 x64 onda nabavi novije drivere)

Pošto je bilo grmljavine, ništa neobičnog da pregori (imao si sreće), ali može biti problem u routeru. -provjeri.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
neaktivan
ihush kaže...

(kao što Lazarus kaže...) Provjeri u BIOSu, ali i u system\Device Manager-u dali je možda disejblana...

Ako zaključiš da je pokvarena (nema je) onda u BIOSu disebliraj LAN prije ugradnje nove. (... i isključi PC)

Nova NIC je od 30-100kn i  većinom driver nije potreban, dobije se  i CD s driverima... (ako je Vista/Vin7 x64 onda nabavi novije drivere)

Pošto je bilo grmljavine, ništa neobičnog da pregori (imao si sreće),  ali može biti problem u routeru. -provjeri.

Da i ovo moze biti. Mozda si je nehotice disejblao u Device Manageru. Pritisni zajedno tipke Win+Pause Break i vidi tamo
17 godina
neaktivan

Reinstaliraj drivere za chipset.

17 godina
neaktivan
autorov komentar

kupio sam novu mreznu - ali sada mi je modem otisao :((( bas nemam srece

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis(\__/)(='.'=)(")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice