meni se danas dogodilo da je DrNasty potpuno izvređao mene i moju temu i vidim da mu nisam prvi očigledno to mu je hobi ili mu netko plača
pitam dali se to vama ikad dogodilo
meni se danas dogodilo da je DrNasty potpuno izvređao mene i moju temu i vidim da mu nisam prvi očigledno to mu je hobi ili mu netko plača
pitam dali se to vama ikad dogodilo
Brkaš vrijeđanje sa skretanjem pažnje.
Navedi rečenicu gdje sam te uvrijedio (osim onog balavac, a s ovim dokazujes da si upravo to).
Odbijas prvo sugestije kolege forumasa koji ti je skrenuo prvi pažnju na to jučer u temi o crtanim filmovima, onda danas kolegi u prethodnoj temi prosipaš sarkazam, onda kad ti kazem da nije u redu to što radiš, praviš se uvrijeđen.
Eh, da, da mi neko plaĆa, ne bi morao raditi. :(
vidi ja nisam došao na taj forum da se svađam imam toga u školi došao sam da vidim što ljudi mislemo pojedivnim temama ako ti je do svađe nađi drugog jer mene nema na 30 min
Brkaš vrijeđanje sa skretanjem pažnje.
Navedi rečenicu gdje sam te uvrijedio (osim onog balavac, a s ovim dokazujes da si upravo to).
Odbijas prvo sugestije kolege forumasa koji ti je skrenuo prvi pažnju na to jučer u temi o crtanim filmovima, onda danas kolegi u prethodnoj temi prosipaš sarkazam, onda kad ti kazem da nije u redu to što radiš, praviš se uvrijeđen.
Eh, da, da mi neko plaĆa, ne bi morao raditi. :(
DrNasty te nije vrijedao, samo ti je uputio konstruktivnu kritiku. ali ocito nisi nista naucio...
Frajer je u 9 dana otkad je tu otvorio 14 tema! Samo pogledajte nazive tema !
Frajer je u 9 dana otkad je tu otvorio 14 tema! Samo pogledajte nazive tema !
E sad je prekipilo.
Dosta više takvih šmrkljivih tema.
A da bi se i naucilo ponašanju eto jedan gratis kartincic.
CLOSED!!!!!!!