''Kairos Planet'' muljaža ili stvarni profit

poruka: 48
|
čitano: 37.769
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Dobar dan

Kao što piše u naslovu, zanimaju me dali netko ima iskustva sa tim, dali je to isplativo, dali se radi o nekakvoj muljaži?

https://kairosplanet.com/

Kolega s posla ima račun kod njih za iznajmljive prostora na hdd-u, od kojeg ima mjesečni profit.

Zanima me iskustva, procijene, dali je štetno ili nije..... takve stvari

Dobro dosli su svi a pogotovo ljudi koji je bave takvim stvarima.

Lp

17 godina
Re: ''Kairos Planet'' muljaža ili stvarni profit
bubach1989 kaže...

Dobar dan

Kao što piše u naslovu, zanimaju me dali netko ima iskustva sa tim, dali je to isplativo, dali se radi o nekakvoj muljaži?

https://kairosplanet.com/

Kolega s posla ima račun kod njih za iznajmljive prostora na hdd-u, od kojeg ima mjesečni profit.

Zanima me iskustva, procijene, dali je štetno ili nije..... takve stvari

Dobro dosli su svi a pogotovo ljudi koji je bave takvim stvarima.

Lp

Složiš to na poslu 

9 godina
neaktivan

zdravo ljudi. citao sam malo vas razgovor o Kairosu . mogu vam reci da radi veoma dobro vec dve pune godine ja ga imam kupio sam Platinum paket. u pocetku sam mislio da je to jedna velika prevara posto ima na internetu kolko hoces . Posto zivim u slovackoj tu je to malo vise razvijeno mnogo to ljudi ima i svaki dan ih je vise i vise i niko se nije zalio do sad . bila je i medjunarodna konferencia Kairos Planet u Bratislavi bio sam video sam veoma mnogo ljudi je doslo i mogu vam reci da planiram jos jedan paket da uzmem mozete lepu sumu da zaradite a da se ne naradite . Sad sledeca konferencia ce biti u Zagrebu 21.05 2016 ja imam mesecno oko 500e i nema nikakvih problema tokom transfera para na racun na E-payments. Od 02:00 do 09:00 salju pare svaki dan , nema veze dal je vikend ili neki praznik . svaki dan se placa . ako vas jos nesto zanima slobodno me pitajte . Pozdrav

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.5.2016 18:55 (kamanj).
13 godina
neaktivan

Pozdrav

Hvala na odgovoru i informaciji, ima jos jedna stvar koja me zanima a to je dali ''Kairos'' radi na principu piramide ili mozes jednostano uci preko koda od nekoga pa zaradivati ili moras ti uci pa dovesti jos nekog da bi poceo zaradivati?

Jer jedan moj kolega kaze da je pitao prijatelja koji se bavio time da to radi na principu piramide......

I dali znas di ce se ta konferencija odrzavati u Zagrebu? Na kojoj lokaciji?

Lp

9 godina
neaktivan

e izvini sto tek sad otpisujem . Konferencia je bila u Zagrebu Forum Zagreb Radnicka cesta 50 http://www.forumzagreb.net/en/
Kairos Planet radi na principu piramide. Ka odlucis da postanes partner onda moras da dobijes Invite code od nekog ko vec radi u Kairosu. Meni je dao moj prijatelj invite code . Ti kad se registrujes onda moras da kupis neki od paketa i odmah taj dan pocines sa radom. nemoras nikog da zoves ako neces na tebi je da odlucis da li ces da radis pasivno ili hoces da napredujes . Ako te vise zanima pisi mi na email kamanj@gmail.com pozdrav

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.5.2016 17:50 (kamanj).
16 godina
neaktivan
Sve te plati prvo pa provaj ideje mi ne ulijevaju povjerenje.

Stvar se moze puno elegantnije rijesit.i prave tvrtke to rjesavaju puno jednostavnije i sa povjerenjem.

Zamislìte kad bi paypal i ebay prvo trazio uplatu da koristis njihov servis? Ne bi bili tu di jesu sa takvim poslovnim planom.
9 godina
neaktivan
Na pocetku kad je Kairos poceo da radi nije se placalo nista ali covek kao pametno inteligentno bice poceo je to da iskoriscava na svoj nacin kako je svakome odgovaralo . Nisu postovali 10 sati dnevno neki su samo 5 sati neki 7 i tako dalje neki su i preskakali ceo dan kad im je odgovaralo . ovaj dan cu da radim sledeci necu i tako . E ovako kad platis za paket onda znas da moras svaki dan po 10 sati da uklucis kompjuter ili neces da zaradis nista i ono sto si ulozio nece da ti se vrati . Ali kad radis sa tim svaki dan taj novac sto si ulozio ti se lepo vrati za 4,5 meseci u pasivnom radu. a moze i ranije da ti se vrati ako pocnes sa Karijerom . Sad ima nas svakakvih jedni misle da je to muljaza drugi rade sa tim . Iskreno svakog kog poznajem a ima Kairos nije se zalio . Moji drugovi skoro svi imaju neki su cak i mamu i tatu registrovali da bi imali vecu zaradu . Pa sad ko zeli nek izvoli a ko nece nemora . Nista nije obavezno . Toliko od mene . Pozdrav :)
12 godina
odjavljen

Evo baš tražim da si naručim taj cloud servis od Kairosa sa njihovog website-a, i nikako da nađem.

13 godina

još jedna piramida - never gets old, eh?

btw, engleski prijevod je komično loš na nekim mjestima na toj stranici, počevši od ''become part of global international project'' 

Tread softly because you tread on my dreams.
9 godina
neaktivan
Moras da se registrujes kod nekog partnera koji ved ima Kairos i pocnes da radis . Onda imas sve tamo .
9 godina
protjeran

Ja također imam samo pozitivna iskustva... Sva pitanja inbox, pozdrav

9 godina
protjeran

Ja ti također govorim da se varaš, ko je unutra dobiva info koje zlata vrijede. Možeš ti pričat da smo naivni i ne znam šta ali ja lovu zarađujem (ko i svi ostali), čak i bez affiliate programa. Pasivni prihod od 10h online je svaki dan u 4-5 ujutro na računu - a ti pričaj o ponziju i pramidi koliko oćeš (iako vjerojatno pojma nemaš šta je jedno i drugo). I naravno, net je pun sr... o Kairosu - naravno jer otvoriš forum i vidiš ove koji sjede uz komp cijeli dan i pametuju.

Velim, samo nek mi neko nađe 1 osobu koja nije dobila lovu za prethodni odrađeni dan

Ali razumijem te jer sam i sam tako dok nisam "ušao"

13 godina
kamanj kaže...

a gde to vidis da niko nije nista dobio ? 

Butragenjo kaže...

Ja ti također govorim da se varaš, ko je unutra dobiva info koje zlata vrijede. Možeš ti pričat da smo naivni i ne znam šta ali ja lovu zarađujem (ko i svi ostali), čak i bez affiliate programa. Pasivni prihod od 10h online je svaki dan u 4-5 ujutro na računu - a ti pričaj o ponziju i pramidi koliko oćeš (iako vjerojatno pojma nemaš šta je jedno i drugo). I naravno, net je pun sr... o Kairosu - naravno jer otvoriš forum i vidiš ove koji sjede uz komp cijeli dan i pametuju.

Velim, samo nek mi neko nađe 1 osobu koja nije dobila lovu za prethodni odrađeni dan

Ali razumijem te jer sam i sam tako dok nisam "ušao"

dobar si, 16:59 stavljas post a 3 minute iza tebe se pojavljuje random "prijatelj" iz kairosa i podupire te.. joj joj 

9 godina
neaktivan

kao prvo ja imam isto normalan posao i radim svaki dan po osam sati . Kairos planet mi je samo dodatak da zaradim  vise para i to je to . a vi pricajte, pisite i radite sta god hocete . svako radi sto je za njega najbolje . Pozdrav 

9 godina
protjeran

Mislim da ovaj Kamanj ni nezna naš jezik (vidim po prijašnjim postovima i gugl translejt) tako da mene izostavi iz bilo kakve veze s njim, ali čovjek ima pravo

9 godina
neaktivan

Inace znam ja dosta dobro jezik  iz bivse Juge sam, sad zivim u Slovackoj i ovde sam se susreo prvi put sa Kairosom . Tako da nema nista od gugl

translatora 

9 godina
neaktivan

haha neznam sta ce da mi ukradu sa netebooka  mozda sifru sa skajpa ili facebooka  strasno  :D  

9 godina
protjeran

1. kakve resurse ždere, hard disk, ahaha max 320 gb - prestrašno neznam kaj ću sad. Il možda struju - i to sam mjerio čak. Net - briga me imam flat, il na šta točno misliš??? Kupio sam staru kantu od kompjutera za parsto kn - i  ta kanta zarađuje

2. sigurnost - da nešto znaš o tom znao bi da je upravo sigurnost podataka Kairosov posao

3. 100 kn mjesečno, hahaha pojma nemaš al ne mislim se ovdje s lovom hvalit

I naravno, nitko nikog na ništa ne prisiljava

17 godina

Prva stvar koja ne ulijeva povjerenje je ta piramidalna struktura. Zašto ne mogu jednostavno otići na site, registrirati se i početi raditi umjesto tog kompliciranja?

Tim više što ste se svi vi zagovornici registrirali upravo da bi odgovorili na ovaj topic. Kako se potrefilo da ste naišli baš sada? Plaća se i reklamiranje po forumima? I ne sumnjam da netko zaradi. U tim piramidalnim šemama uvijek ima i onih koji su zaradili, ili zarađuju jedno vrijeme, a onda sve prdne pa bude "jao meni, a ja mislio..."

15 godina

Uplati 125$ i daj nam pristup na svoj HD. Svi profili koji podržavaju ovu financijsku piramidu kreirani su nakon prvog posta u ovoj temi. Meni izgleda kao klasična navlakuša, "There's a Sucker Born Every Minute.".

9 godina
protjeran
ovako ,budući da sam žešći ziheraš,prije godinu dana sam propustila širu i užu familiju da " odradi" probni period,tj svi do jednog vratili su svoju  lovu,zarada je svima počela odavno i tko gdje stigne je poplatio nove pakete,tak da niko ne vrti manje od 4 paketa,a sestrična vrti čak 8. Ja sam nažalost tek ziheraški na prvom,treba tu lovu i prikupiti,jer se nikome ne "igra" za 2-4 dolara dnevno.Sada znam sve o tome,tako da će to sigurno raditi bar još neko vrijeme,a treba mi cirka 4 i po mjeseca da svoje vratim i igram sa zarađenim,a onda me nu bu briga i da propadne..Tvrtka ima još toga u planu,ali o tome mogu zainteresiranima,znači navodno ćemo mi imati prednost koji ulazimo,iako brijem da će još koju godinicu dok skupe brojku koja im treba...bitno da mi ne zatvore još 4 mjeseca...:)  ali kako sada imam kontakt  sa ovima glavnima valjda bude sve 5,ko i ovima mojima,previše nas ima da nekaj zajefrknu...a i nije to ljudi neka nerealna zarada,ali je ipak posao bez posla i izađe na kraju 4,500kn mjesečno,nakon prva 4 mjeseca-koja su vraćanje uloga,a to i nije za baciti ;) :)). Koga zanima može samnom
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.6.2016 16:39 (maja111).
9 godina
protjeran

Dodala bih za sve nevjerne Tome,a koji sam i sama,da su me potpuno razoružali sa mojim sumnjama kad su mi rođaci rekli da ako izgubim makar i dolar$ uložen u paket-da budu mi oni vratili iz svog đepa ;) ,e pa sada ako oni vjeruju u to i isplati im se meni vraćati pare ...onda ježi ga. Hvala nebu kaj su mi rođaci u tome,da je netko treći nema teorije da bi povjerovala...info od prave osobe zlata vrijedi...

12 godina
odjavljen

-Cigo, ajde reci laž i dat ću ti kunu!

-Reko si dve!

15 godina

Jbt koliko se novih profila otvara zbog jedne piramidalne prevare...

9 godina
protjeran

Pozdrav Kairosići.

Sta se tice Kairosa mogu reci da stvar stvarno funkcionira. Ja sam počeo prije dva mjeseca i več sam zaradio 250 dolara.

Moji prijatelji su u tome od 11 mjeseca 2015 i dignuli su več ogromnu lovu a  ja sam bio skeptičan u vezi svega pa se nisam usuio platiti, da sam krenuo sad bi vec imao nekoliko tisuca kuna profita.

Ako neko želi ozbiljno razgovarati može se javiti u inbox  pa čak se možemo i naći osobno da popričamo  na području Zagorja

16 godina
neaktivan
maja111 kaže...

Dodala bih za sve nevjerne Tome,a koji sam i sama,da su me potpuno razoružali sa mojim sumnjama kad su mi rođaci rekli da ako izgubim makar i dolar$ uložen u paket-da budu mi oni vratili iz svog đepa ;) ,e pa sada ako oni vjeruju u to i isplati im se meni vraćati pare ...onda ježi ga. Hvala nebu kaj su mi rođaci u tome,da je netko treći nema teorije da bi povjerovala...info od prave osobe zlata vrijedi...

slazem se sa boldanim...ali

osobe koje su na forumu od kada je tema pokrenuta i ranije na istom tom forumu vrijedi 0, pa i manje, jer samo stete.

I ono malo sta je itko virovao,sada nakon spamova ovih novih je uvidio da se mulja.

Kairos je zanimljiv, ali je skup i sa vrecom nepoznanica, sto ga svrstava u veoma rizicna ulaganja.

12 godina
odjavljen
11 godina
neaktivan

Ja bi zatražio admina ili moderatora da pogleda logove IP adresa ovih friško logiranih  korisnika koji hvale taj servis, pa da usporedimo. Jer sve mi se čini da je to ista osoba. 

10 godina
protjeran

Evo vam jedna kompanija koja radi već 25 godina.

Puno ljudi je upalo u njihovu muljažu.

http://www.gnld-ponuda.com/

Kupiš proizvoda za 1000 eurića, pa prodaš to (kao od šale) i nađeš još petoro budala koji će kupiti isto toliko proizvoda po 1t Eura, njih 5 nađu svojih 5 budala itdddddd....... i eto sretnog lanca

To je razna kozmetika , super vitamini, deterdženti kojima perete rublje ili posuđe a poslije s tom vodom zalijevate cvijeće, raznorazni dodacvi prehrani.. itd...

Taj nijedan proizvod ne možete naći u slobodnoj prodaji jer eto, samo ste VI povlašteni kupiti i prodavati te superkvalitetne i superskupe proizvode (koje neće od vas nitko kupiti) ...bla..blaa.

U osnovi dvoje-troje osnivača lanca žive kao carevi, a ostali svi puše...mahunu.

13 godina

Ovo treba lock, pod hitno, dugo je i izdržalo.

Tread softly because you tread on my dreams.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice