Odlučio sam manje novaca potrošii ovo ljeto pa ću otići samo na Havaje
planiram raditi ko budala, kako bi zaradio par kuna za nadogradnju glupog kalkulatora kojeg zovem računalo...
Idem, uzimam nesto vise od 2 tjedna godisnjeg, pocetkom 8mj picim za vodice...u biti kad bolje razmislim bit cu skoro cijeli 8mj na godisnjem. A onda opet drilaj na poslu do zime ^^
skoro svaki dan sam na moru jer živim u puli...
ma kakvi havaji... ^^)
ja sam išao 30. šestog sa frendom u zadar, onda su mi idući tjedan došli starci.. razbolio sam se i vratio u zagreb.....
ali opet idem u pon hahahhahahhahhaha
Pag- Zrce, nema nekih ludih plaza ali je zabava zajamcena
ma kakvi havaji... ^^)
ma kakvi havaji... ^^)
Necu ici na more jer komp ne može u vodu...
. Šala....
Krajem 7 mjeseca idem jedno tjedan dana na Rab...
ja sam išao 30. šestog sa frendom u zadar, onda su mi idući tjedan došli starci.. razbolio sam se i vratio u zagreb.....
ali opet idem u pon hahahhahahhahhaha
Ja sam student i to obnavljac (citaj svaka godina po dva puta) tako da more mogu jedino da sanjam ili da si skinem kakav fini screen saver a ispod stola od kompa stavim kakav lavoric pun vode i zamisljam kako sjedim na rubu plaze i uzivam. . . 
Ja sam student i to obnavljac (citaj svaka godina po dva puta) tako da more mogu jedino da sanjam ili da si skinem kakav fini screen saver a ispod stola od kompa stavim kakav lavoric pun vode i zamisljam kako sjedim na rubu plaze i uzivam. . . 
slažem se!
požuri prije nego nam talijani zagade more ^^)
Ove godine nejdem nikamo na more...
jedino ako skoknem potkraj 8 negdje na Krk
dok malo gužve nestanu
ja kad se vratim 1.8. sa mora opet idem 13.8. na kornate
Pa trebala je biti sala al nije na kraju ispalo nimalo smjesno ni vama a bome ni meni jer kad sam procitao da mi je lik napisao "zalim te" doslo mi je da ga strpam dva i pol metra pod zemlju te da svoje zaljenje izrazim tako sto mu skacem po grobu da se zemlja bolje slegne, ali nije on kriv nego ja sto pisem gluposti, naravno neide se na more jer se nema para a ja sam previse lijen da radim po vrucini, no zato mi je Sava 100 metara udaljena s lijeva a bazeni nekik 500 s desna pa kod god se obrnem barica ima. . .
Bolje da nejdete :P
Vrijeme je uzasno evo ja se vratio doma :)
Mozda kolovoz bude pogodan za otic opet...
da je vrijeme dobro, svejedno ne bi išel (problems)
ja sam bil u vatrogasnom kampu u Fažani
Po prvi put idem u Tisno, pa bi me zanimalo, ak je neko bil tam da mi veli kak je !?
Ja idem na Povalju na otoku Pagu
Ja zivim pored mora xD
Ja sam bio na Mljetu, dok je ono bilo kao ružno vrijeme, no kod nas dole je cijelo vrijeme bilo sunčano, i pretoplo, tako da sam se svaki dan kupao.
ipak idem, na Ugljan
Bio sam sad u 7. mjesecu tjedan dana u Novalji i 3 puta sam izasao na Zrce i mogu rec da je bilo fantasticno. Sutra krecem na Krk oko 5 dana malo se jos zabavit pred kraj ljeta.
Bio sam sad u 7. mjesecu tjedan dana u Novalji i 3 puta sam izasao na Zrce i mogu rec da je bilo fantasticno. Sutra krecem na Krk oko 5 dana malo se jos zabavit pred kraj ljeta.