Jel idete na more?

poruka: 94
|
čitano: 11.119
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
RE: Jel idete na more?
themoviekiller kaže...

Odlučio sam manje novaca potrošii ovo ljeto pa ću otići samo na Havaje

Hahahhaha dobra.!
http://s1.ba.gladiatus.org/game/c.php?uid=62731 Klikni puno ces mi pomoci!Server 1.
17 godina
neaktivan
Jel idete na more?

planiram raditi ko budala, kako bi zaradio par kuna za nadogradnju glupog kalkulatora kojeg zovem računalo...

17 godina
neaktivan
Jel idete na more?

Idem, uzimam nesto vise od  2 tjedna godisnjeg, pocetkom 8mj picim za vodice...u biti kad bolje razmislim bit cu skoro cijeli 8mj na godisnjem. A onda opet drilaj na poslu do zime ^^

...:::MB Gigabyte M55S, AMD Athlon X2 64 4000+, 2x1GB Kingmax 800Mhz,XFX 8800GTS 512MB Alpha Dog Edition,160GB & 250GB Seagate Baracuda & 750GB WD external,Foltron 500W Blue,Thermaltake Soprano case black,MX518 gaming mouse,Audigy2,Samsung SyncMaster 226BW,2X Pioneer DVD/RW:::...
17 godina
neaktivan
Jel idete na more?

skoro svaki dan sam na moru jer živim u puli...

ma kakvi havaji... ^^)

17 godina
Aktivni odmor (ronjenje, biciklizam, jedrenje) na Mljetu
17 godina
protjeran
Jel idete na more?

ja sam išao 30. šestog sa frendom u zadar, onda su mi idući tjedan došli starci.. razbolio sam se i vratio u zagreb.....

ali opet idem u pon hahahhahahhahhaha

Shady in the house
17 godina

Pag- Zrce, nema nekih ludih plaza ali je zabava zajamcena

17 godina
protjeran
reservoir dog kaže...

ma kakvi havaji... ^^)

Valkane xD
Bolje biti pocetnik nego n00b
17 godina
neaktivan
reservoir dog kaže...

ma kakvi havaji... ^^)

E sad potpisujem......(verudela, ke havaji ).
17 godina
neaktivan
Jel idete na more?

Necu ici na more jer komp ne može u vodu...Belji se. Šala....

Krajem 7 mjeseca idem jedno tjedan dana na Rab...Namigiva

Nema pitanja na koje ne postoji odgovor.
17 godina
Shady kaže...

ja sam išao 30. šestog sa frendom u zadar, onda su mi idući tjedan došli starci.. razbolio sam se i vratio u zagreb.....

ali opet idem u pon hahahhahahhahhaha

ROFL :D
17 godina
Jel idete na more?

Ja sam student i to obnavljac (citaj svaka godina po dva puta) tako da more mogu jedino da sanjam ili da si skinem kakav fini screen saver a ispod stola od kompa stavim kakav lavoric pun vode i zamisljam kako sjedim na rubu plaze i uzivam. . . Plač

17 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

Ja sam student i to obnavljac (citaj svaka godina po dva puta) tako da more mogu jedino da sanjam ili da si skinem kakav fini screen saver a ispod stola od kompa stavim kakav lavoric pun vode i zamisljam kako sjedim na rubu plaze i uzivam. . . Plač

o bože kako si jadan! ^^) žalim te...
17 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

Preporućam da prekineš studiji, što ti studij može donijeti osim više para kasnije u životu.... Rađe odi na more XD
25.12 sam DJED MRAZ a preostale dane sam ALKOHOLIČAR i pijem zbog uzaludno potrošene većeri 25.12
17 godina
neaktivan
Jel idete na more?

slažem se!

požuri prije nego nam  talijani zagade more ^^)

17 godina
protjeran
themoviekiller kaže...
D3ViL kaže...

Preporućam da prekineš studiji, što ti studij može donijeti osim više para kasnije u životu.... Rađe odi na more XD
  to je valjda trebala biti šala, jel da.. da ideš na more trebaš pare da unajmiš apartman osim ako imaš nekog frenda ili vikendicu 
što znači pare=potrebne 
Shady in the house
17 godina
neaktivan
Jel idete na more?

Ove godine nejdem nikamo na more...

jedino ako skoknem potkraj 8 negdje  na Krk

dok malo gužve nestanu

17 godina
protjeran
Jel idete na more?

ja kad se vratim 1.8. sa mora opet idem 13.8. na kornate

Shady in the house
17 godina
Jel idete na more?

Pa trebala je biti sala al nije na kraju ispalo nimalo smjesno ni vama a bome ni meni jer kad sam procitao da mi je lik napisao "zalim te" doslo mi je da ga strpam dva i pol metra pod zemlju te da svoje zaljenje izrazim tako sto mu skacem po grobu da se zemlja bolje slegne, ali nije on kriv nego ja sto pisem gluposti, naravno neide se na more jer se nema para a ja sam previse lijen da radim po vrucini, no zato mi je Sava 100 metara udaljena s lijeva a bazeni nekik 500 s desna pa kod god se obrnem barica ima. . .

Time is a great teacher but sadly kills al it's pupils. . .
17 godina
neaktivan
Jel idete na more?

Bolje da nejdete :P

Vrijeme je uzasno evo ja se vratio doma :)

Mozda kolovoz bude pogodan za otic opet...

May The Force be With You DuDe!
17 godina
neaktivan
Jel idete na more?

da je vrijeme dobro, svejedno ne bi išel (problems)

http://www.freewebs.com/horagio/ 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
Jel idete na more?

ja sam bil u vatrogasnom kampu u Fažani

Psssssst Zecovi spavaju 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
Jel idete na more?

Po prvi put idem u Tisno, pa bi me zanimalo, ak je neko bil tam da mi veli kak je !?

17 godina
neaktivan
Jel idete na more?

Ja idem na Povalju na otoku Pagu

CPU:Athlon 64X2 6000+@3.12GHZ,MEM:1GB PATRIOT@800MHZ X2,VGA:Gecube x1950pro 621/1418,PSU:Fortron blue storm 2 atx2 500w,HDD:400GB WD SATA2,MBO:Asrock Alivedual-eSATA2
17 godina
protjeran
Jel idete na more?

Ja zivim pored mora xD

Mama hocu 4870!
17 godina
neaktivan
Jel idete na more?

Ja sam bio na Mljetu, dok je ono bilo kao ružno vrijeme, no kod nas dole je cijelo vrijeme bilo sunčano, i pretoplo, tako da sam se svaki dan kupao.

17 godina
neaktivan
Jel idete na more?

ipak idem, na Ugljan

DONT HIT KIDS ! No, seriously . They have guns now.
17 godina
neaktivan
Jel idete na more?

Bio sam sad u 7. mjesecu tjedan dana u Novalji i 3 puta sam izasao na Zrce i mogu rec da je bilo fantasticno. Sutra krecem na Krk oko 5 dana malo se jos zabavit pred kraj ljeta.

17 godina
protjeran
hellraiser1110 kaže...

Bio sam sad u 7. mjesecu tjedan dana u Novalji i 3 puta sam izasao na Zrce i mogu rec da je bilo fantasticno. Sutra krecem na Krk oko 5 dana malo se jos zabavit pred kraj ljeta.

Nemoj spominjat kraj ljeta!
To je kraj moje zabave!
Tad pocinje skola.. VičePlačVičePlač
Mama hocu 4870!
17 godina
protjeran
natan13 kaže...
hellraiser1110 kaže...

Nemoj spominjat kraj ljeta!
To je kraj moje zabave!
Tad pocinje skola.. VičePlačVičePlač
 Nije kraj ljeta, nije kraj ljeta, nije kraj ljeta, nije kraj ljeta...
Sad imam traume! xD
Try not to become a man of success but rather to become a man of value - Albert Einstein
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice