Javni Natječaj

poruka: 16
|
čitano: 4.703
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Javni Natječaj

Ovako napravio sam seminarski rad bla, bla, bla....tema "Neistraženi svemir"..

uz to napravljena je i pp prezentacije...e sad ja bih zamolio ako ima astronoma, fizicara i drugih koji bi postali neku najzanimljivijU, najintrigantniju, najuzbudljivu sliku koju posjeduju o svemiru jer bih je htjeo staviti na prvi slide u prezentaciji imam i ja nesto pa ako netko ima nesto stvarno dobro neka stavi da vidim....

HVALA SVIMA UNAPRIJED

Coca-Cola je Najpoznatije piće, a ujedno i druga najpoznatija riječ na svijetu - odmah poslije riječi OK.Njezina je formula jedna od najvećih svjetskih tajni.U Brazilu se smatra da je Cola afrodizijak
17 godina
neaktivan
RE: Javni Natječaj

jel možeš precizirat o čemu radiš

sunčev sustav, zvijezde, galaktike itd ili svemir općenito

Atomska bubamara. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong
16 godina
Javni Natječaj

a o svemu nije bas skroz opcenito ono malo pulsare, tamnu materiju malo crne rupe....ono tipa daleki svemir

Coca-Cola je Najpoznatije piće, a ujedno i druga najpoznatija riječ na svijetu - odmah poslije riječi OK.Njezina je formula jedna od najvećih svjetskih tajni.U Brazilu se smatra da je Cola afrodizijak
17 godina
neaktivan

možda ova...

http://i48.tinypic.com/1zb7wv6.jpg

ili nešt drugo...

kakva treba bit, tamna, svijetla, neka posebna boja?

16 godina
Javni Natječaj

okej je slika ali znas kakve ljudi vole ljepše je kada tu ima malo boja veselijih..a kaj je ovo neki sustav ili kaj???

16 godina
Javni Natječaj

evo ovo je najbolje sto imam do sada--link

17 godina
neaktivan

galaktika andromeda, messier 31...

čekaj, možd nađem nešt bolje...

edit: zapavo to je galaktika sombrereo, a m31 je galaktika andromeda, nama najbliža

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.11.2009 23:23 (jurluk).
17 godina
neaktivan
meluka kaže...

okej je slika ali znas kakve ljudi vole ljepše je kada tu ima malo boja veselijih..a kaj je ovo neki sustav ili kaj???

a da kontaktiras neku zvjezdarnicu?

potpis :D
16 godina
jurluk kaže...

galaktika andromeda, messier 31...

čekaj, možd nađem nešt bolje...

edit: zapavo to je galaktika sombrereo, a m31 je galaktika andromeda, nama najbliža

m31--najudaljenije koju mi vidimo....

ps-s njom cemo se sudariti za dosta godina

17 godina
neaktivan
meluka kaže...

Ova je dobra ali uz malo Photoshopa(ili Painta)makni onaj natpis pored tog "tijela".Namigiva

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
16 godina
lzgr kaže...
meluka kaže...

Ova je dobra ali uz malo Photoshopa(ili Painta)makni onaj natpis pored tog "tijela".Namigiva

da da da da

17 godina
neaktivan
meluka kaže...

dobra je, ali nije realna. to je ilustracija

meluka kaže...
m31--najudaljenije koju mi vidimo....

najudaljeniji objekt koji vidimo golim okom

16 godina
Javni Natječaj

HVALA.....ima tu zanimljivivih...mmmm....

17 godina
Javni Natječaj

Preporučio bih ti da baviš pogled na NASAine stranice, nedavno su imali nekoliko zanimljivih novododanih slika (s Hubblea mislim).

The candle flame gutters. Its little pool of light trembles. Darkness gathers. The demons begin to stir.
17 godina
neaktivan
Javni Natječaj
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice