Mislim da treba temu lockat, nije u duhu foruma..
treba ih sve istjerat iz države i staviti obične građane na njihova mjesta
ovdje snizuje plaće a uz to grade mostove po par miliuna eura
neki građanin bih bolje vodio hrvatsku od njih svih zajedno
Da i ja dodam svoje razmisljanje o dr.pede.u sanaderu ,to je najveca izdajica koja postoji ,on govori o nasoj hrvatskoj i daje si na pravo da smanjuje place koju su jadne ,ukida bozicnice i ostalo ,a dok on uzima od nas malih gradana da sebi kupi satove ,bolji auto ima besplatni parking i jos raznolike stvari .Dragi HRVATI mi smo ti koji to mjenjamo ,mi smo ti koji se mozemo dici tim cetnicima da ih tako nazovem ,jer kao sto je jedan covijek rekao barem se sa cetnicima moglo boriti ,a jedan covijek ili nas par dobili bi metak u glavu ili bombu pred ulazna vrata.MI smo ti ljudi koji mozemo promjeniti hrvatsku ,dovesti boljitak ove zemlje ,jer ako to necemo uciniti hrvatske vise nece biti za 20 i vise godina jer ce sve rasprodati .On doticni sanader govori kako je on taj koji ce dovesti u red Hrvatsku i Hrvate pa on je kura. nije on imao pusku i borio se u ratu i dozivio tjeranje u sklonista dok su nas cetnici napadali ,mlada sam osoba puna prioriteta i nisam covijek od kukanja ,nego od rada ali u ovoj Hrvatskoj nemogu to pokazati zato jer mi mladi ljudi sijedimo doma i cubimo u 4 zida ili radimo ono sto nam nije struka to je zalosno ,a ponekad mi prode kroz glavu zao mi je sto sam Hrvat jer barem smo se vise cijenili prije rata ,a sada ce svatko metak puknuti u glavu zbog sitnice ili kao sto vidite mladez nasa kako se tuce i ubija vani pa to nije normalno ljudi moji to je sve krivi sanader ,ali nazalost mi smo izabrali kako ce nam biti sada, nisu oni dosli i sjeli u sabor i rekli danas vlada HDZ nego smo mi izabrali neki od nas ali vecinom ,ali ako nece sada ova sva dogadanja prosvijetliti ljudima glavu onda slobodno neka hrvatska bude rasprodana i unistena jer nismo vrijedni da se nazivamo hrvatima.Dakle ljudi moji treba otici na ulice bojkotirati strajkom sve treba stati i ducani ,kafici,,skole i ostalo i napokon srusiti ovu vlast i pustiti nama mladima strucnim ljudima puni volje ,zelje i stvaranje bolje hrvatske a ne ovim lopovima dozvoliti da uniste hrvatsku ili nas dovuku u EU onda nam ce biti gadno i onda si mozemo kopati gorbove ,nama EU ne treba mi sve imamo sto skoro nema cijeli svijet mogu se usuditi reci i sto nema cijeli svijet ali nas dr.ivo sanader to oduzima .
Pa narod je glup, oni seljačine u Slavoniji i dalmaciji nemaju pojma tko je na vlasti njima je samo važno da dobro žive. Oni koji su svjesni ne žele ništa poduzet, jer to je manja inteligentnija masa koja misli da nemžemo zajedno napraviti razliku!
pazi da ti seljacina iz slavonije nebi dosla u tvoju "urbanu" sredinu i priflekala jednu samarcinu? Seljaine is slavonije te hrane! Ljudi u Slavoniji dobro zive? Ajde pogledaj malo statistike...Ja neznam s kojeg si ti planeta pao. Moze te bit sramota sto takve stvari pricas. Neznam za tebe ali mi seljacine iz slavonije dobro znamo sta znaci tezak zivot sta znaci grad pod opsadom sta znaci granata u stanu, otac u vojsci. Isto tako znamo tko je na vlasti i sta smo mi seljacine iz slavonije dobili od te iste vlasti, golu kitu... neznam za tebe i tvoje urbane prijatelje ali ako dodjes u slavoniju jednom nemoj koristit izraz "seljacine iz slavonije". Postoji razlika izmedju seljaka i seljacine a ljudi u slavoniji su uglavnom seljaci, ljudi koji imaju komad zemlje i na njemu rade, pogledaj si u rijecnik definiciju prije nego neki kraj svrstas u seljacine. Cudo bozije kako samo u Slavoniji i Dalmaciji zive ti "seljacine" Isto je zanimljivo kako si se svrsto u "inteligentnu masu" ah dobro je vidim da ti svrstavanje ljudi bas i neide....
Eh kad bi mi seljacine u Slavoniji bar bili urbane ko velebna nam metropola i imali jednog postenog i radisnog gradonacelnika kao sto je gosp. Bandic, eh ali da pa mi smo seljacine
Ne diraj mi Slavoniju!
Pa narod je glup, oni seljačine u Slavoniji i dalmaciji nemaju pojma tko je na vlasti njima je samo važno da dobro žive. Oni koji su svjesni ne žele ništa poduzet, jer to je manja inteligentnija masa koja misli da nemžemo zajedno napraviti razliku!
pazi da ti seljacina iz slavonije nebi dosla u tvoju "urbanu" sredinu i priflekala jednu samarcinu? Seljaine is slavonije te hrane! Ljudi u Slavoniji dobro zive? Ajde pogledaj malo statistike...Ja neznam s kojeg si ti planeta pao. Moze te bit sramota sto takve stvari pricas. Neznam za tebe ali mi seljacine iz slavonije dobro znamo sta znaci tezak zivot sta znaci grad pod opsadom sta znaci granata u stanu, otac u vojsci. Isto tako znamo tko je na vlasti i sta smo mi seljacine iz slavonije dobili od te iste vlasti, golu kitu... neznam za tebe i tvoje urbane prijatelje ali ako dodjes u slavoniju jednom nemoj koristit izraz "seljacine iz slavonije". Postoji razlika izmedju seljaka i seljacine a ljudi u slavoniji su uglavnom seljaci, ljudi koji imaju komad zemlje i na njemu rade, pogledaj si u rijecnik definiciju prije nego neki kraj svrstas u seljacine. Cudo bozije kako samo u Slavoniji i Dalmaciji zive ti "seljacine" Isto je zanimljivo kako si se svrsto u "inteligentnu masu" ah dobro je vidim da ti svrstavanje ljudi bas i neide....
Ne diraj mi Slavoniju!
Svi ti projekti su napravljeni da bi glavešine imali profita od toga, jer im je tu lakše krast pare nego direktno iz državne blagajne.

Gle ljudi su me krivo shvatili u prijasnjim postovima. Nije da podupirem Sanadera ili neznam ni ja koga, samo mi smeta konstantno kukanje po svim mogucim portalima i forumima i svaljivanje krivice na cisto jednu osobu...Uvijek se prica kako vlada ovo vlada ono oporba kritizira gradjani seru ali nitko nema prijedlog, nitko nema bolji nacin vodjenja drzave, pa tako niti ja, i zato sam rekao da ja jedini nacin koji TRENUTNO vidim je radit maximalno i truditi se i svojim zalaganjem nesta u zivotu postic...A kad razmislis i primjenis trudi i zalaganje na nekoj siroj skali onda ti to garantira daljna poboljsanja u sirem spektru...
Bilo je dosta postova, ali jedan od njih je upravo vjerojatno slucajno rekao konacnu istinu: SANADER JE NAROD! Zasto? Ne znam da li vam je jasno, ali nas narod se vecinom sastoji od neobrazovanih, vecinom starijih ljudi, ali u svakom slucaju i mladih kretena sto je svakodnevno ocito na ovom forumu, a sigurno da sam i ja jedan od njih (vas).
Jedina nada za nas, ajmo reci mlade i ajmo reci obrazovane ili barem "prosvjetljenije, je ta da ce vecina vas doci jednog dana pameti i da necete glasati za HDZ i SDP jer su nas i jedni i drugi kao lideri u potpunosti iznevjerili.
Mene najvise muci sto nitko ne glasa za svoje. Seljaci ne glasaju za HSS, umirovljenici ne glasaju za HSU, hipiji ne glasaju za HSLS, nacionalisti ne glasaju za HSP. Svi glasaju ne znam ni ja na koji nacin, ali ocito na takav da nam je svima vise-manje sudbina zapecacena sa nekakvim Sanaderima i Milanovicima dokle god ne dode do nekakve smjene generacija.

nažalost, krivo si informiran.
HDZ je bez dijaspore osvojio 61 mandat za razliku od 56 SDP-ovih (dakle razlika je 5 u korist HDZ-a- i to samo u Hrvatskoj) ;)
jedanaesta izborna jedinica, odnosno dijaspora donosi HDZ-u dodatnih 5 mandata, znači konačni rezultat je 66:56 za HDZ
evo ti link gdje imaš i nacrtano ;) inf donosi vijesnik.hr
Mislim da, svako ko je na vlasti, želi što bolje učiniti za sebe. Da nekog običnog građana, nazovimo ga Tomica, postave na mjesto premijera isto bi bilo. Kod nas je problem što su ljudi prepohlepni. Žude za novcem i briga ih je samo za sebe. Oni koji imaju moć tu svoju pohlepu i ostvaruju. Tako da mislim da 98% ljudi koji bi došli na vlast, radili bi samo sebi dobro.
A ako će se i dalje životni standard snižavati, ja ću biti prvi koji će izaći na prosvjede. Problem našeg naroda je, a ocrtava se i na ovom forumu - svi samo kukaju kako je loše, a ti koji kukaju su pice koje se boje svoje sjene, ne bi se usudili "oploditi majku Ive Sanadera" jer samo znaju vrijeđati, a kad bi se svelo da mu to u lice kažu, mislim da bi bili manji od makova zrna. Da mi je samo njih vidjeti kao premijere. Jednostavno se zgražam nad takvima...
Unknown i toma suspendirani.
Pazite na jezike inace ce toga biti još.
Kao što sam prije upozorio držite se pravila.
Upozorenja više nece biti
Imam sigurno bolje misljenje o njemu nego o bilo kome iz aktualne oporbe pogotovo o Milanovicu, jeftinom govorniku i simpatizeru komunizma (ovo znam kao CINJENICU imao sam priliku sjedit pokraj njega u jednom restoranu u zagrebu)
Kad su bili izbori smatrao sam, ok bliska je utrka ko god pobjedi biti ce dobro, za pravilno funkcioniranje vlade bitna je jaka oporba a SDP je bio jaka stranka, onda je ovaj debil Milanovic sve unistio sa svojim idiotskim provalama...Dakle ljudi moji ostavite se Sanadera i NIJE VAM ON KRIV ZA NISTA!!! SAMO SVOJIM RADOM I ZALAGANJEM, TRUDOM I OBRAZOVANJEM CETE POSTIC NESTA U ZIVOTU. a za blakajnike tokare i slicne me bas briga...
Sjedite tu i kukajte i krivite druge i pravite se pametni...Od toga nema nikakve koristi, i zato su ovakve tebe osudjene na svadje i prepiranje
Našli ste čovjka pljuvat i kritizirat, a zasto?? Zato sto je VAMA loše, budimo realni, recesija se događa u cijelom svijetu, ne samo u Hrvatskoj..
Da, Sonny, MENI je loše, počevši od toga da račun koji sam isporučio državnom poduzeću sam morao čekati na naplatu preko 6 (slovima:šest) MJESECI!!!
A pogodi da li sam morao za taj račun uplatiti državi PDV? Koji su ONI meni dužni...
Stegnimo pojas! Oni nama poduzetnicima stežu godinama...
Jedva cekam da Smranader odapne pa cu mu doc na pokop da se uvjerim da vidim da je zaista preminuo sve se veli u par rijeci

- brlj -
Imam sigurno bolje misljenje o njemu nego o bilo kome iz aktualne oporbe pogotovo o Milanovicu, jeftinom govorniku i simpatizeru komunizma (ovo znam kao CINJENICU imao sam priliku sjedit pokraj njega u jednom restoranu u zagrebu)
Kad su bili izbori smatrao sam, ok bliska je utrka ko god pobjedi biti ce dobro, za pravilno funkcioniranje vlade bitna je jaka oporba a SDP je bio jaka stranka, onda je ovaj debil Milanovic sve unistio sa svojim idiotskim provalama...Dakle ljudi moji ostavite se Sanadera i NIJE VAM ON KRIV ZA NISTA!!! SAMO SVOJIM RADOM I ZALAGANJEM, TRUDOM I OBRAZOVANJEM CETE POSTIC NESTA U ZIVOTU. a za blakajnike tokare i slicne me bas briga...
Sjedite tu i kukajte i krivite druge i pravite se pametni...Od toga nema nikakve koristi, i zato su ovakve tebe osudjene na svadje i prepiranje
Našli ste čovjka pljuvat i kritizirat, a zasto?? Zato sto je VAMA loše, budimo realni, recesija se događa u cijelom svijetu, ne samo u Hrvatskoj..

šta reći o ivi smranaderu!?!?!?
pravi političar, laži i prodaji ljudima lažna obećanja da bi tvojoj guzici bilo dobro, a ostale ko šljivi.
kaže čovijek država nam u banani, pa kako i neće biti kad ju vode nesposobni ljudi kojima su bitni osobni interesi, a ljudima od kojih žive i koje pljačkaju samo udri što više po džepu.
u britaniji banke smanjuju kamatu kako bi poticali ljude na kupnju, a kod nas samo deri i ništa nepitaj.
samo je pitanje do kada će to jadan narod trpit, jer kako je krenilo moglo bi se to njima odbiti od glavu.
LIJEP POZDRAV I ZA DOM UVIJEK SPREMNI!!!!!!!!!!!!!!!!!