Ivo Sanader zaključana tema

poruka: 95
|
čitano: 9.579
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Ivo Sanader

Mislim da treba temu lockat, nije u duhu foruma..

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
16 godina
neaktivan
Ivo Sanader

treba ih sve istjerat iz države i staviti obične građane na njihova mjesta

ovdje snizuje plaće a uz to grade mostove po par miliuna eura

neki građanin bih bolje vodio hrvatsku od njih svih zajedno

16 godina
neaktivan

Da i ja dodam svoje razmisljanje o dr.pede.u sanaderu ,to je najveca izdajica koja postoji ,on govori o nasoj hrvatskoj i daje si na pravo da smanjuje place koju su jadne ,ukida bozicnice i ostalo ,a dok on uzima od nas malih gradana  da sebi kupi satove ,bolji auto ima besplatni parking i jos raznolike stvari .Dragi HRVATI mi smo ti koji to mjenjamo ,mi smo ti koji se mozemo dici tim cetnicima da ih tako nazovem ,jer kao sto je jedan covijek rekao barem se sa cetnicima moglo boriti ,a jedan covijek ili nas  par dobili bi metak u glavu ili bombu pred ulazna vrata.MI smo ti ljudi koji mozemo promjeniti hrvatsku ,dovesti boljitak ove zemlje ,jer ako to necemo uciniti hrvatske vise nece biti  za 20 i vise godina  jer ce sve rasprodati .On doticni sanader govori kako je on taj koji ce dovesti u red Hrvatsku i Hrvate pa on je kura. nije on imao pusku i borio se u ratu i dozivio  tjeranje u sklonista dok su nas cetnici napadali ,mlada sam osoba puna prioriteta  i nisam covijek od kukanja ,nego od rada ali u ovoj Hrvatskoj nemogu to pokazati zato jer mi mladi ljudi sijedimo doma i cubimo u 4 zida  ili radimo ono sto nam nije struka to je zalosno ,a ponekad mi prode kroz glavu zao mi je sto sam Hrvat jer barem smo se vise cijenili prije rata ,a sada ce svatko metak puknuti u glavu zbog sitnice ili kao sto vidite mladez nasa  kako se tuce i ubija vani pa to nije  normalno ljudi moji to je sve krivi sanader ,ali nazalost mi smo izabrali kako ce nam biti sada, nisu oni dosli i sjeli u sabor i rekli danas vlada HDZ nego smo mi izabrali neki od nas ali vecinom ,ali ako nece sada ova sva dogadanja prosvijetliti ljudima glavu onda slobodno neka hrvatska bude rasprodana i unistena jer nismo vrijedni da se nazivamo hrvatima.Dakle ljudi moji treba otici na ulice bojkotirati strajkom sve treba stati  i ducani ,kafici,,skole i ostalo i napokon srusiti ovu vlast i pustiti nama mladima strucnim ljudima puni volje ,zelje i stvaranje bolje hrvatske a ne ovim lopovima dozvoliti da uniste hrvatsku ili nas dovuku u EU onda nam ce biti gadno i onda si mozemo kopati gorbove ,nama EU ne treba mi sve imamo sto skoro nema cijeli svijet mogu se usuditi reci i sto nema cijeli svijet ali nas dr.ivo sanader to oduzima .

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
Istina Cro denis ali mi smo svi p----
Pa narod je glup, oni seljačine u Slavoniji i dalmaciji nemaju pojma tko je na vlasti njima je samo važno da dobro žive. Oni koji su svjesni ne žele ništa poduzet, jer to je manja inteligentnija masa koja misli da nemžemo zajedno napraviti razliku!
What makes a good soldier, Is it his heart, or his maind?
17 godina
neaktivan

pazi da ti seljacina iz slavonije nebi dosla u tvoju "urbanu" sredinu i priflekala jednu samarcinu? Seljaine is slavonije te hrane! Ljudi u Slavoniji dobro zive? Ajde pogledaj malo statistike...Ja neznam s kojeg si ti planeta pao. Moze te bit sramota sto takve stvari pricas. Neznam za tebe ali mi seljacine iz slavonije dobro znamo sta znaci tezak zivot sta znaci grad pod opsadom sta znaci granata u stanu, otac u vojsci. Isto tako znamo tko je na vlasti i sta smo mi seljacine iz slavonije dobili od te iste vlasti, golu kitu... neznam za tebe i tvoje urbane prijatelje ali ako dodjes u slavoniju jednom nemoj koristit izraz "seljacine iz slavonije". Postoji razlika izmedju seljaka i seljacine a ljudi u slavoniji su uglavnom seljaci, ljudi koji imaju komad zemlje i na njemu rade, pogledaj si u rijecnik definiciju prije nego neki kraj svrstas u seljacine. Cudo bozije kako samo u Slavoniji i Dalmaciji zive ti "seljacine" Isto je zanimljivo kako si se svrsto u "inteligentnu masu" ah dobro je vidim da ti svrstavanje ljudi bas i neide....

Eh kad bi mi seljacine u Slavoniji bar bili urbane ko velebna nam metropola i imali jednog postenog i radisnog gradonacelnika kao sto je gosp. Bandic, eh ali da pa mi smo seljacine

Ne diraj mi Slavoniju!

P35-DS4 // Q6600 @ 3.5Ghz // Corsair DDR2-1066 // 8800GTX
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.11.2008 23:39 (mislav_01).
17 godina
unknown kaže...
Pa narod je glup, oni seljačine u Slavoniji i dalmaciji nemaju pojma tko je na vlasti njima je samo važno da dobro žive. Oni koji su svjesni ne žele ništa poduzet, jer to je manja inteligentnija masa koja misli da nemžemo zajedno napraviti razliku!
 Nazivat ljude seljacinama nije korektno i dobil bus vjerojatno karton il nes.
Al slazem se s tobom. Vecinu glasova je HDZ dobio iz dalmacije.
Zaludeni narod, nemaju pojma za sta glasaju. Danas placu za ZERPom a sutra ce opet lizat Sanaderu izmetni otvor i zaboravit na svu kakicu koju je on napravio.
Dolje u dalmaciji je to takva korupcija da je to strasno. HDZovci na vlasti po selima, djele se bespravne dozvole za kuce za glas na izborima i takve kakice. Usluga za uslugu.
JA sam dijelom dalmatinac tako da znam o cemu govorim jer sam sve to vidio i dozivio.
AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz GTX 260 896 MB 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz HDD Seagate Barracuda 120 GB+500 GB Windows Vista Ultimate x64 Service Pack 1
17 godina
mislav_01 kaže...

pazi da ti seljacina iz slavonije nebi dosla u tvoju "urbanu" sredinu i priflekala jednu samarcinu? Seljaine is slavonije te hrane! Ljudi u Slavoniji dobro zive? Ajde pogledaj malo statistike...Ja neznam s kojeg si ti planeta pao. Moze te bit sramota sto takve stvari pricas. Neznam za tebe ali mi seljacine iz slavonije dobro znamo sta znaci tezak zivot sta znaci grad pod opsadom sta znaci granata u stanu, otac u vojsci. Isto tako znamo tko je na vlasti i sta smo mi seljacine iz slavonije dobili od te iste vlasti, golu kitu... neznam za tebe i tvoje urbane prijatelje ali ako dodjes u slavoniju jednom nemoj koristit izraz "seljacine iz slavonije". Postoji razlika izmedju seljaka i seljacine a ljudi u slavoniji su uglavnom seljaci, ljudi koji imaju komad zemlje i na njemu rade, pogledaj si u rijecnik definiciju prije nego neki kraj svrstas u seljacine. Cudo bozije kako samo u Slavoniji i Dalmaciji zive ti "seljacine" Isto je zanimljivo kako si se svrsto u "inteligentnu masu" ah dobro je vidim da ti svrstavanje ljudi bas i neide....

Ne diraj mi Slavoniju!

Pa tu se slazem s tobom mislave.
Al ako je tako tezak zivot u Slavoniji ne mislis li da bi bilo bolje da dodje neka druga vlast koja umjesto da krade novac il ga salje u sumnjive projekte, da ga da za napredak Slavonije naprimjer??? Nije li to bolje od Peljeskog mosta???
AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz GTX 260 896 MB 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz HDD Seagate Barracuda 120 GB+500 GB Windows Vista Ultimate x64 Service Pack 1
17 godina
neaktivan
unknown kaže...
Zrel si za ban 4 life. Nisi svjestan koliko si ljudi uvrijedio ovim postom.
Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
17 godina
neaktivan
Ivo Sanader

Svi ti projekti su napravljeni da bi glavešine imali profita od toga, jer im je tu lakše krast pare nego direktno iz državne blagajne.

zakuvo sam čaj, dosta mi je fuke, boli me stomak i prolivam na dupe...
17 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...

1.-Ti koje nazivas zlim komunistima nisu izrucili niti jednog generala, no velike hrvatine HDZovci su sve nase prodali.

2.-Izbore nebi ni dobio da dijaspora nije glasala. Zalosno je da neki ljudi to ne vide.
 1- Misliš li da i SDP nebi to isto napravio?    Bi, al nisu imali prilike!Smijeh         

2.-dobro je poznato da je HDZ pobijedio u Hrvatskoj bez glasova dijaspore...(dakle kada bi se oduzeli glasovi dijaspore HZD pobjeđuje opet)

nikog ne branim, samo ispravljam tvoje rečenice činjenicama.Namigiva
when my mama ask me will I change I tell her yeah, but it's clear I'll always be the same Until the end of time
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.11.2008 23:53 (Core2Duo2).
17 godina
neaktivan

Gle ljudi su me krivo shvatili u prijasnjim postovima. Nije da podupirem Sanadera ili neznam ni ja koga, samo mi smeta konstantno kukanje po svim mogucim portalima i forumima i svaljivanje krivice na cisto jednu osobu...Uvijek se prica kako vlada ovo vlada ono oporba kritizira gradjani seru ali nitko nema prijedlog, nitko nema bolji nacin vodjenja drzave, pa tako niti ja, i zato sam rekao da ja jedini nacin koji TRENUTNO vidim je radit maximalno i truditi se i svojim zalaganjem nesta u zivotu postic...A kad razmislis i primjenis trudi i zalaganje na nekoj siroj skali onda ti to garantira daljna poboljsanja u sirem spektru...

P35-DS4 // Q6600 @ 3.5Ghz // Corsair DDR2-1066 // 8800GTX
17 godina
Ivo Sanader

Bilo je dosta postova, ali jedan od njih je upravo vjerojatno slucajno rekao konacnu istinu: SANADER JE NAROD! Zasto? Ne znam da li vam je jasno, ali nas narod se vecinom sastoji od neobrazovanih, vecinom starijih ljudi, ali u svakom slucaju i mladih kretena sto je svakodnevno ocito na ovom forumu, a sigurno da sam i ja jedan od njih (vas).

Jedina nada za nas, ajmo reci mlade i ajmo reci obrazovane ili barem "prosvjetljenije, je ta da ce vecina vas doci jednog dana pameti i da necete glasati za HDZ i SDP jer su nas i jedni i drugi kao lideri u potpunosti iznevjerili.

Mene najvise muci sto nitko ne glasa za svoje. Seljaci ne glasaju za HSS, umirovljenici ne glasaju za HSU, hipiji ne glasaju za HSLS, nacionalisti ne glasaju za HSP. Svi glasaju ne znam ni ja na koji nacin, ali ocito na takav da nam je svima vise-manje sudbina zapecacena sa nekakvim Sanaderima i Milanovicima dokle god ne dode do nekakve smjene generacija.

17 godina
neaktivan
unknown kaže...
 Od nas seljacina Slavonaca ti zivis. Tko ti daje kruh? Tko ti daje mlijeko? Tko ti daje svinjetinu? Tko ti daje kokosja jaja? - Naravno, mi SELJACINE. E pa ako tako mislis dao Bog da se mi SELJACINE opametimo pa naplatimo "inteligentnoj masi" kilu kruha 50 kuna - e pa onda zivi sa svojom "inteligentnom masom".
Gentoo user. :')
17 godina
Core2Duo2 kaže...
Psiho246 kaže...

1.-Ti koje nazivas zlim komunistima nisu izrucili niti jednog generala, no velike hrvatine HDZovci su sve nase prodali.

2.-Izbore nebi ni dobio da dijaspora nije glasala. Zalosno je da neki ljudi to ne vide.
 1- Misliš li da i SDP nebi to isto napravio?    Bi, al nisu imali prilike!Smijeh         

2.-dobro je poznato da je HDZ pobijedio u Hrvatskoj bez glasova dijaspore...(dakle kada bi se oduzeli glasovi dijaspore HZD pobjeđuje opet)

nikog ne branim, samo ispravljam tvoje rečenice činjenicama.Namigiva
 Kolko ja znam, SDP je imao veci broj glasova od HDZa bez dijaspore. To je cinjenica kakvu ja poznam, mozda ti imas neke druge informacije.
HDZ je pobjedio zadnji cas zbog koalicije koju su jedva nekako uspjeli sloziti, ali cisti broj glasova u Hrvatskoj bez dijaspore ima manji nego SDP.
17 godina
neaktivan
Ivo Sanader

nažalost, krivo si informiran.

HDZ je bez dijaspore osvojio 61 mandat za razliku od 56 SDP-ovih (dakle razlika je 5 u korist HDZ-a- i to samo u Hrvatskoj)    ;)

jedanaesta izborna jedinica, odnosno dijaspora donosi HDZ-u dodatnih 5 mandata, znači konačni rezultat je 66:56 za HDZ

evo ti link gdje imaš i nacrtano ;)    inf donosi vijesnik.hr

when my mama ask me will I change I tell her yeah, but it's clear I'll always be the same Until the end of time
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.11.2008 1:05 (Core2Duo2).
17 godina
neaktivan
Ivo Sanader

Mislim da, svako ko je na vlasti, želi što bolje učiniti za sebe. Da nekog običnog građana, nazovimo ga Tomica, postave na mjesto premijera isto bi bilo. Kod nas je problem što su ljudi prepohlepni. Žude za novcem i briga ih je samo za sebe. Oni koji imaju moć tu svoju pohlepu i ostvaruju. Tako da mislim da 98% ljudi koji bi došli na vlast, radili bi samo sebi dobro.

A ako će se i dalje životni standard snižavati, ja ću biti prvi koji će izaći na prosvjede. Problem našeg naroda je, a ocrtava se i na ovom forumu - svi samo kukaju kako je loše, a ti koji kukaju su pice koje se boje svoje sjene, ne bi se usudili "oploditi majku Ive Sanadera" jer samo znaju vrijeđati, a kad bi se svelo da mu to u lice kažu, mislim da bi bili manji od makova zrna. Da mi je samo njih vidjeti kao premijere. Jednostavno se zgražam nad takvima...

And the people bowed and prayed To the neon God they made. And the sign flashed out its warning, In the words that it was forming. Simon & Garfunkel - The Sound of Silence
16 godina
neaktivan
Ivo Sanader

unknown    pazi malo da ti seljačina iz slavonije nerazbije glavu

nemoj nas vrijeđat nema veze ko je slavonac ili nije svi smo mi hrvati i tebamo se držat zajedno

i skinuti vlast

još jednom te upozoravam nemoj dirati slavonce

17 godina
neaktivan
Ivo Sanader

Unknown i toma suspendirani.

Pazite na jezike inace ce toga biti još.

Kao što sam prije upozorio držite se pravila.

Upozorenja više nece biti

E8400@4050mhz@H2O,Asus P5Q Deluxe,Mushkin XP 2x2gb@1080mhz 5-5-5-15,BFG GTX260 OCX,WD320gb+WD640gb-AAKS
17 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

Imam sigurno bolje misljenje o njemu nego o bilo kome iz aktualne oporbe pogotovo o Milanovicu, jeftinom govorniku i simpatizeru komunizma (ovo znam kao CINJENICU imao sam priliku sjedit pokraj njega u jednom restoranu u zagrebu)

Kad su bili izbori smatrao sam, ok bliska je utrka ko god pobjedi biti ce dobro, za pravilno funkcioniranje vlade bitna je jaka oporba a SDP je bio jaka stranka, onda je ovaj debil Milanovic sve unistio sa svojim idiotskim provalama...Dakle ljudi moji ostavite se Sanadera i NIJE VAM ON KRIV ZA NISTA!!! SAMO SVOJIM RADOM I ZALAGANJEM, TRUDOM I OBRAZOVANJEM CETE POSTIC NESTA U ZIVOTU. a za blakajnike tokare i slicne me bas briga...

Sjedite tu i kukajte i krivite druge i pravite se pametni...Od toga nema nikakve koristi, i zato su ovakve tebe osudjene na svadje i prepiranje

U potpunosti se slažem s ovim, budimo realni bi li bilo bolje da je netko drugi na vlasti, Milanović??? Razmislite malo ljudi, tko je utjecajeni u Europi Milanović ili Sanader? Razmislite jos, vuče li on malo vise love od dopuštenog iz fondova.
Našli ste čovjka pljuvat i kritizirat, a zasto?? Zato sto je VAMA loše, budimo realni, recesija se događa u cijelom svijetu, ne samo u Hrvatskoj..
Prije nego sto napišete nešto, malo razmislite..
Intel Dual 2 Core E8500, Ati Radeon HD3870 x2, DDR2 4Gb (2x2Gb) Corsair 1066 MHz, Gigabyte EP35C-DS3R, Corsair 520w
17 godina
neaktivan

Da, Sonny, MENI je loše, počevši od toga da račun koji sam isporučio državnom poduzeću sam morao čekati na naplatu preko 6 (slovima:šest) MJESECI!!!

A pogodi da li sam morao za taj račun uplatiti državi PDV? Koji su ONI meni dužni...

Stegnimo pojas! Oni nama poduzetnicima stežu godinama...

"Ja sam tragični pubertetlija zarobljen u telo odrasla čoveka!"
17 godina
Tux Slave kaže...
 Od nas seljacina Slavonaca ti zivis. Tko ti daje kruh? Tko ti daje mlijeko? Tko ti daje svinjetinu? Tko ti daje kokosja jaja? - Naravno, mi SELJACINE. E pa ako tako mislis dao Bog da se mi SELJACINE opametimo pa naplatimo "inteligentnoj masi" kilu kruha 50 kuna - e pa onda zivi sa svojom "inteligentnom masom".

Ma di se to "daje"? Ja naivac stalno idem u Konzum i Kaufland kupiti sve što si nabrojao, a kad tamo netko "daje". Jel se može dobit adresa?

E da, umalo da zaboravim...nemojte vrijeđat Dalmatince...pa oni vam daju sobe za ljetovanje, kako bi inače na more da vam mi ne dajemo sobe?

Edit:  ...i ribu
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.11.2008 10:32 (segregator).
17 godina
segregator kaže...
Tux Slave kaže...

Ma di se to "daje"? Ja naivac stalno idem u Konzum i Kaufland kupiti sve što si nabrojao, a kad tamo netko "daje". Jel se može dobit adresa?

E da, umalo da zaboravim...nemojte vrijeđat Dalmatince...pa oni vam daju sobe za ljetovanje, kako bi inače na more da vam mi ne dajemo sobe?

Edit:  ...i ribu
 Mi nemamo ribu, sve nam japanci i talijani izlovise. Ajmo sad svi skupa reci: "Hvala doktore Sanader!"

Neko je gore napiso da koje utjecajniji u Europi, Milanovic ili Sanader.
Pa Milanovic, jer do prosle godine je on bio Hrvatski predstavnik za Europu il tak nest. Na to je mjesto sad dosla Pusic meni se cini.
17 godina
neaktivan
Ivo Sanader

Jedva cekam da Smranader odapne pa cu mu doc na pokop da se uvjerim da vidim da je zaista preminuoNamigiva sve se veli u par rijeci Namigiva

Live to WIN!!!!!
17 godina
Psiho246 kaže...
 Mi nemamo ribu, sve nam japanci i talijani izlovise. Ajmo sad svi skupa reci: "Hvala doktore Sanader!"

Neko je gore napiso da koje utjecajniji u Europi, Milanovic ili Sanader.
Pa Milanovic, jer do prosle godine je on bio Hrvatski predstavnik za Europu il tak nest. Na to je mjesto sad dosla Pusic meni se cini.
E daj molim te, dal je bitno tko je utjecaniji u Europi. Mi gledamo na taj EU kao na svetu zemlju, a da gledamo malo u svoje dvorište. Izvoz nam skoro niti ne postoji, samo uvoz. Imamo kvalitetne zemlje za hraniti sebe i pola Europe, a mi uvozimo sve. U Međimurju (nije bitno da sam ja iz Međimurja) se baca na tisuće tona krumpira jer mi rađe uvozimo GMO krumpir koji je skoro pa 50 posto jeftiniji. Mi mislimo da ulaskom u EU ćemo živjeti dobro i da će sve biti "dandy". Ako mi uđemo u EU u podređenom statusu, onda ćemo i tako dalje biti. Roblje bogatijima...

Jedini razlog zašto nas uopće žele u EU, je taj da smo mi 4 milijuna gladnih usta koji su preglupi da sami proizvode svoju hranu (možda i prelijeni, jer mi Hrvati smo jako pasivan narod koji samo čeka da im se nešto dostavi), a isto tako i imamo lijepu obalu, puno čiste vode. Oni imaju viškove nekvalitetne hrane (koju mi rado kupujemo jer je jeftinija), oni imaju puno para (mogu kupiti cijelu našu obalu a da mi niti ne trepnemo), oni nemaju vode (jer su je zagadili previše intenzivnim uzgojom nekvalitetne (čitaj GMO) hrane) i koju će kod nas jeftino dobiti. Postavite si samo pitanje zašto su Češka, Rumunjska i Bugarska prije nas ušle nutra. Ne zato jer su tako jako "napredne", nego zato jer ima puno više od 4 milijuna gladnih i prenesposobnih da sami proizvode hranu. Sad kad bi oni sami proizvodili i išli van iz EU, sad im nedaju....

Da sam ja na mjestu Sanadera, lijepo bi pokazao EU srednji prst i usredotočio se na Hrvatsku kao zemlju. Kad ćemo moći sami sebe prehraniti, kad će svatko moći kupiti kruh i meso za svoju obitelj (što je sa našim prirodnim bogatstvima više ngo moguće), tada se možemo fokusirati na nešto drugo... Ako se on boji izvoza (a ne boji se izvoza, nego je to samo plašenje male djece i neznalica), većina našeg izvoza je u zemlje koje su još manje razvijene od nas i koje nisu u EU, a i kako sam već prije spomenuo, taj naš izvoz je sramota i smijeh, tako da se po mojem on ništa ne mora brinuti...

Ulazak u EU bi trebao biti takav da nas oni zovu, a ne da se mi moramo truditi (tj. lizati drugima analne otvore i klećati pred svakim tko nešto zaprdne) da uđemo.. EU je u teoriji dobra stvar (razmijena dobara između zemlja članica u jednom slobodnom tržištu), samo je problem da one velike države lakše prodaju svoje proizvode u takvim uvijetima nego one manje. One manje u takvim uvijetima još više se degradiraju i postaju još slabije, jer više nema carina i vanjski proizvodi tada unište proizvodnju države koja uđe.

Ma ostat ćemo mi roblje, turci, austrijanci, njemci, srbi, a u buduće će nas je...ti cijela Europa. Očito nam pašeSmijeh
AMD Phenom 9500, GA 790x DS4, RAM : 4 GB , ATI RADEON 4850, 750GB DISK SPACE, LOGITECH x540
17 godina
neaktivan
Sonny kaže...
mislav_01 kaže...

- brlj -

U potpunosti se slažem s ovim, budimo realni bi li bilo bolje da je netko drugi na vlasti, Milanović??? Razmislite malo ljudi, tko je utjecajeni u Europi Milanović ili Sanader? Razmislite jos, vuče li on malo vise love od dopuštenog iz fondova. - brlj -
Vjerojatno si jako mlad kada pušiš Sanaderove fore o "utjecaju u Europi". Ne samo da uopće nije utjecajan, već je štetan Hrvatskoj svojim ponašanjem i promašenom vanjskom politikom, koja je i za Tuđmana bila kudikamo kvalitetnija.
Da, uzima lovu iz fondova za svoje satove, kućice, kćerine krpice i sl.

Ta logika o recesiji i skoroj depresiji koja se "događa" ti malo ne štima. Izazvana je lošim potezima SAD-a, ogromnim troškovima na ratovanje, padom dolara itd. Realno, Hrvatska bi uz bolje vodstvo i odlučnije sustave mogla vrlo brzo zasjesti na sam vrh europske ekonomije s obzirom na resurse koje ima. Međutim, nepotizam je duboko ukorijenjen u svijest današnjeg Hrvata kojem je dovoljan jedan derbi Dinamo - Hajduk da zaboravi i ne reagira na bitne stvari.

Nema tome puno pomoći. Hrvatska će, neovisno o svijetu, biti u recesiji idućih 10-20 godina (ako preživi depresiju koja će se Hrvatskoj dogoditi ako Zapad ostane u recesiji) jer je takav mentalni sklop na ovim prostorima, a inteligentna i moralno iskvarena (kriminalci) manjina to vješto koristi za jamanje (
). Glupi kriminalci sjede u zatvorima, pametni u Vladi. O tome pišu i strane novine (Times) ali ih medijska kontrola u Hrvatskoj uguši, popljuca i sakrije.

Po posljednjim statistikama više od 25% domaće stanovništva nepismeno je (bez osnovne škole), preko 50% nema pristup Internetu, a čak 10% televiziji i dnevnim novinama, ali zato svi imaju pristup glasačkim mjestima. HDZ se već više od desetljeća koristi jeftinim trikovima za izbore; uz već javnu tajnu o mrtvim glasačima, debelo je prisutno i korištenje sindroma kratkog pamćenja, pa tako čak Sanader glavom, podbratkom i drobinom na splitskoj Rivi govori protiv
, pa ga prodaje za novi Rollex, pa pred izbore i oko izbora podržava ribolovni pojas, da bi ga kasnije potiho ugasio. Moram li spomenuti apsolutno nesposobne ministre poput Rončevića koji nanosi direktnu štetu MORH-u, državi i gospodarstvu kupnjom kamiona i umjesto da sjedi u zatvoru zajedno s ortacima u kriminalu, sjedne u ministarsku fotelju (s ortacima u kriminalu). Smijene ga, ali opet nekim čudom dospijeva u Sabor da bi otplatio svoj stan.
Mutež u splitskom poglavarstvu s web stranicama koje koštaju 400,000kn, a izgledaju i rade kao uradak prosječnog brucoša? (Nepotizam? Korupcija?)
Moram li ti pričati i o još javnosti manje poznatih stvari iz sfere MORH-a? Možda muteža u zrakoplovstvu? Nesposobnih zapovjednika? Možda da sam pročitaš i vapaje direktno iz struke od strane časnika osobno?
Da ne spominjem još hrpu laži koje su izašle iz usta te osobe (i njenih podanika) koja je cijeli HDZ i stranku u svom nenadmašnom egu (uz protuustavno prkošenje predsjedniku) personalizirala i poteza koji su očito ostali dobro skriveni u mulju hrvatskog medijskog prostora (koji ga ponekad "slučajno" zove "predsjednikom" izostavivši ono "vlade"), a zaboravljeni od priglupog naroda s mentalitetom još iz doba socijalizma koji je idealan za manipulacije.
Da, kažem priglupog, jer očito je u većini narod priglup. Dok drugi europski narodi i za povećane školarine pale automobile (Francuska), za laži i pljačku žele linčovati političare (Mađarska) itd. Hrvati kao glupe ovce uzastopce puše iste priče i podvale.

Ponosim se što sam Hrvat, uvijek bih prvi na pušku krenuo u obranu i volim svoju zemlju, ali se sramim najmanje 51% svojih sunarodnjaka.

Tko će se uvrijediti (od glasača HDZ-a) - slobodno dajte.
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.11.2008 11:21 (naxeem).
17 godina
naxeem kaže...
Vjerojatno si jako mlad kada pušiš Sanaderove fore o "utjecaju u Europi". Ne samo da uopće nije utjecajan, već je štetan Hrvatskoj svojim ponašanjem i promašenom vanjskom politikom, koja je i za Tuđmana bila kudikamo kvalitetnija.
Da, uzima lovu iz fondova za svoje satove, kućice, kćerine krpice i sl.

Tko će se uvrijediti (od glasača HDZ-a) - slobodno dajte.
Slažem se potpuno s tobom i smatram da bi trebali mi uzeti i naše puške (ne mislim doslovno) i otjerati van iz Hrvatske tu gamad koja je na vlasti, nek idu u te države koje su glasale za njih....

Svi su oni isti, samo gledaju u svoj trbuh, a da malo gledaju veću sliku, svima bi bilo bolje i njima i nama. Hrvatska ima toliko kapitala (mislim na prirodnog) i bez obzira što smo neobrazovana država, mogli bi živjeti ko carevi. Jedini naš problem je što smo inertni...

Pa kako bilo, u globalu gledano sami smo si krivi da nam takva gamad je na vlasti.
AMD Phenom 9500, GA 790x DS4, RAM : 4 GB , ATI RADEON 4850, 750GB DISK SPACE, LOGITECH x540
17 godina
protjeran
Sonny kaže...
mislav_01 kaže...

Imam sigurno bolje misljenje o njemu nego o bilo kome iz aktualne oporbe pogotovo o Milanovicu, jeftinom govorniku i simpatizeru komunizma (ovo znam kao CINJENICU imao sam priliku sjedit pokraj njega u jednom restoranu u zagrebu)

Kad su bili izbori smatrao sam, ok bliska je utrka ko god pobjedi biti ce dobro, za pravilno funkcioniranje vlade bitna je jaka oporba a SDP je bio jaka stranka, onda je ovaj debil Milanovic sve unistio sa svojim idiotskim provalama...Dakle ljudi moji ostavite se Sanadera i NIJE VAM ON KRIV ZA NISTA!!! SAMO SVOJIM RADOM I ZALAGANJEM, TRUDOM I OBRAZOVANJEM CETE POSTIC NESTA U ZIVOTU. a za blakajnike tokare i slicne me bas briga...

Sjedite tu i kukajte i krivite druge i pravite se pametni...Od toga nema nikakve koristi, i zato su ovakve tebe osudjene na svadje i prepiranje

U potpunosti se slažem s ovim, budimo realni bi li bilo bolje da je netko drugi na vlasti, Milanović??? Razmislite malo ljudi, tko je utjecajeni u Europi Milanović ili Sanader? Razmislite jos, vuče li on malo vise love od dopuštenog iz fondova.
Našli ste čovjka pljuvat i kritizirat, a zasto?? Zato sto je VAMA loše, budimo realni, recesija se događa u cijelom svijetu, ne samo u Hrvatskoj..
Prije nego sto napišete nešto, malo razmislite..
Gdje je to Ivica Ivo Sanader utjecajan? Kud EU birokrati okom tud mali Ivo skokom. Svi mu se u Evropi smiju na nedavne izjave u Božiću. Nema razloga za krizu, dragi vođa i ekonomski stručnjak je rekao:

Predsjednik Vlade Ivo Sanader izjavio je danas u Ernestinovu kako smatra da u ovome trenutku nema razloga za ocjenu da će se financijska i gospodarska kriza u Americi u takvom opsegu prenijeti u Europu da bi to i u Europi izazvalo financijsku krizu.

Recesija se ne događa u Rusiji jer nema lopove iz Wall Streeta. Ima Rusija oligarhe, ali je car Putin njih doveo u red.

Godine orgijanja hrvatske političke elite od osamostaljenja hrvatske, ponašanja pijanog bogataša i prodaje obiteljskog srebra (banaka, hotela, Pliva, Nikola Tesla, telekomunikacija...) dolaze na naplatu. Da bi aspurd bio veći čak je mali Nike diktator imao manji birokratski aparat oko sebe od današnjeg predsjednika (pa moraju se nekako zaposliti rodjaci i kumovi, nač će se nešto za malog). Sada im je svjetska kriza izgovor da stežu remen hrvatskoj sirotinji. Nemaju srama. Gdje je sada Matija Gubec da začepi gubice bahatom političkom ološu.

Imamo preveliku birokraciju a razlog je toga "podijeli i vladaj" sistem da ekipa ima ovisnike o vlasti i glasački aparat.

Ne želim da nakon godina rada budem umirovljenik koji kopa po smeću radi toga jer je neki smrad uništavao moju državu radi svojih malih pokvarenih interesa. Želim da moja djeca žive u sigurnoj i socijalnoj državi.
Developers,developers,developers...coming and coming and coming... Dao bi sto Amerika, Sve na svijetu ja bi dao Tek da sjednem na verandu Pa uz karte i bevandu brojim valove.
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.11.2008 11:40 (the_tux).
17 godina
the_tux kaže...

Ne želim da nakon godina rada budem umirovljenik koji kopa po smeću radi toga jer je neki smrad uništavao moju državu radi svojih malih pokvarenih interesa. Želim da moja djeca žive u sigurnoj i socijalnoj državi.
Tako je, većina ljudi ne shvaća razliku između socijalizma i komunizma. Pa pogledaj samo SAD. Obama je najavio da se može očekivati besplatno zdravstvo za sve... Gledaj vraga, pa zar i jedan SAD (majka i otac kapitalizma) postaje socijalno orijentirana zemlja... Hmmm. Sanaderu pitanje sada ?? Zašto mi povećavamo davanja za zdravstvo.... TO je jedina stvar za koju smatram da bi trebala biti besplatna za sve... Ostalo nek nam naplate, ali ne možeš gaziti čovjeka kad mu je najgore. Kad je smrtno bolestan, ti mu zabiješ račun pred nos. Takva će postati HrvatskaVičeViče
17 godina
protjeran

šta reći o ivi smranaderu!?!?!?

pravi političar, laži i prodaji ljudima lažna obećanja da bi tvojoj guzici bilo dobro, a ostale ko šljivi.

kaže čovijek država nam u banani, pa kako i neće biti kad ju vode nesposobni ljudi kojima su bitni osobni interesi, a ljudima od kojih žive i koje pljačkaju samo udri što više po džepu.

u britaniji banke smanjuju kamatu kako bi poticali ljude na kupnju, a kod nas samo deri i ništa nepitaj.

samo je pitanje do kada će to jadan narod trpit, jer kako je krenilo moglo bi se to njima odbiti od glavu.

LIJEP POZDRAV I ZA DOM UVIJEK SPREMNI!!!!!!!!!!!!!!!!!

17 godina
protjeran
dado2202 kaže...
the_tux kaže...

Tako je, većina ljudi ne shvaća razliku između socijalizma i komunizma. Pa pogledaj samo SAD. Obama je najavio da se može očekivati besplatno zdravstvo za sve... Gledaj vraga, pa zar i jedan SAD (majka i otac kapitalizma) postaje socijalno orijentirana zemlja... Hmmm. Sanaderu pitanje sada ?? Zašto mi povećavamo davanja za zdravstvo.... TO je jedina stvar za koju smatram da bi trebala biti besplatna za sve... Ostalo nek nam naplate, ali ne možeš gaziti čovjeka kad mu je najgore. Kad je smrtno bolestan, ti mu zabiješ račun pred nos. Takva će postati HrvatskaVičeViče
Ako idemo tim smjerom, neka više ne traže dobrovoljne davaoce krvi, koštane srži itd. Neka davaocima krvi pošteno plate za to. Dosta je bilo humanosti, vrijeme je novac, sve je novac. Danas se radna snaga zove human resources kao da se ne radi o ljudima nego potrošnoj robi iz RTS-ova. Čemu plačati PDV i izdavanje za mirovinsko ako se svatko treba brinuti za sebe?
Developers,developers,developers...coming and coming and coming... Dao bi sto Amerika, Sve na svijetu ja bi dao Tek da sjednem na verandu Pa uz karte i bevandu brojim valove.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice