- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovo mi se najviše svidjelo kako je rekao " No, budući da su se u ta vrimena informatikom bavili informatičari ".
Evo nove priče - http://informaticar.eu/218-budala-u-sumi/
Nakon pročitanog nekako si razmišljam da su ga oteli vanzemaljci i promijenili mu osobnost. Treba čovjek pročitati cijeli pasus ili dva da bi naišao na prostotu. Prije toga ona priča s Facebookom. Sad samo čekam slavodobitnu objavu da je postao ministar poljoprivrede.
Ili mu je žene ukinula određene pogodnosti dok se ne upristoji.
Koliko se ja sjećam, izjavio je da piše samo kad mu squaw ode, a pošto je danas i sliku objavio, i nešto na fejsu, i nešto na blogu... Bit će da je žena kod majke. Zašto - ne znamo.
slika sa krulom je sa kraja ljeta, eto građevinar je tek danas poslao mailom
a šta se tiče prostota u zadnjem postu, bolje rečeno manjka prostota... taki tekst
da... sad kad sam svoj šef i više se ne bavim prodajom stvarno je znatno pala razina stresa i frustracije... đe mi bila pamet pa ne ode odma u ekonomiju
btw post o facebooku je bija po narudžbi, reče mi čoek "de budalo napiš kako su u qrcu oni šta nemaju fejs i još se qrče stime"
nažalost squaw je još uvijek tu... 20 godina već, nit je ne primjećivam više
To je dobro. Problem će nastat kad je počneš primjećivati tj. kad ti to počne nabijati na nos.
Problem će bit kad ona ovo pročita
To mu je ona dala TD.
Sritna vam NOVA GODINA!!!
Došao sam malo provocirati, da ne kažete da zabušavam
Došao sam malo provocirati, da ne kažete da zabušavam
Evo, pročitao i ja...
He he dobra ideja, ali utopistička...

a šta ti neb? pa ovo je više neizdrživo...
Aloooo ISK bemti ministarsto informatike nesmis tolike ovlasi dat compajutoru, jes ti gleda Terminatora?

u sve osnovne i srednje škole,'misto vjeronauka triba uvalit ''quarkonauk''
Alo alo alo koči ženo, ISK ebate, jes puka? koči. Kako pedersko ministarstvo Informatike? Pa će ti se ta informatika dić na nebesa ka hrvatski jezik, paš ti piši mome popravljat računalo za 10 godina. A btw, što se tiče toga da se razebe ovi sudaca i ostalih momaka što sjede, ništa ne rade, pa to je još i u redu. Al žao mi ljudi. ostat će bez posla.
...Sad samo čekam slavodobitnu objavu da je postao ministar poljoprivrede.
-informatike, odnosno sudac Dredd sa kernelom (serverskim) i SQLom umjesto samokresa i značke.
-tija natipkati ''a šta ti nebi..'' kad ono već piše.
a šta ti neb? pa ovo je više neizdrživo...
... ali još je izdrživo. Kuhanje žabe, stupanj po stupanj.
Aloooo ISK bemti ministarsto informatike nesmis tolike ovlasi dat compajutoru, jes ti gleda Terminatora?
-terminator je 'mala beba', btw pogledaj nastavke, on je 'naš'.
-treminatorima neuk narod plaše Vjerovnici i Eloi (legenda nepoznatih riječi: vjera+bankari, Eloi not Morloci, aka političko-biroktratska elita koju vidimo na golfanju ili prigodom rezanja vrpci i osnivanja novih alanfordovskih cjvećarnica pod nazivom odbor-ured-... nečega, zapravo ničega. Znanstvenici u Cernu traže crnu rupu, pogrešno mjesto, treba tražiti na potezu između dviju kula, gornji grad...).
u sve osnovne i srednje škole,'misto vjeronauka triba uvalit ''quarkonauk''
-to će se i desiti, tj umjesto logike, postat će vjera (informatika kojoj više 0-i-1 neče biti osnova, nego nešto kao quark..) i tad je sve opet po političkom PSu. Po teoriji zavjere, upravo zato kapitalisti ulažu silne novce u kvantna računala, vrlo elegantan način da se kompletan sadržaj 219tog bloga anulira, tj takvo računalo bi se ponašalo jednako kao svemoćna šalteruša.
..
'djeco draga'... politika je? rat je? ekonomija je? ... to su sininimi, razlika je samo u sredstvima ostvarenja cilja. Billy Gates, jedan od rijetkih kapitalista, prošlu godinu završio bogatij za 16mil.. nečeg. On je informatičar, telefonskom sjednicom smo postali dužniji za par milijardi nečega, to su političari. Tko će stvoriti Terminatora? Gates ili 'Škegro'? Mogu samo zavapiti, ''dajte nam tog Terminatora'' ili quarkov server koji kao SMS parking rješava kriminalca od 100kn za 16ms.
Ovaj zadnji je jedan od kvalitetnijih napisa do sada. Živjelo Ministarstvo informatike !
Ovaj zadnji je jedan od kvalitetnijih napisa do sada. Živjelo Ministarstvo informatike !
Kakvo crno ministarstvo informatike. Meni to dođe kao i ministarstvo lijepog pisanja ili pravilnog hoda. Pa informatička pismenost bi trebala biti dio opće kulture, to što je 90% (informatički) nepismenih u RH je lijepo vidljivo i kroz recesiju koja nas drma. Kod nas je normalno i da ministar vuče laptop kojeg zna samo upaliti a vrhunac informatizacije vlati je FB profil i komuniciranje na tviteru.
Kao što je Old Igy, prije nekog vremena, lijepo napisao, školovani Informatičari su operativci, to ti ga dođe ko terenski agent u špijunskoj službi. Nema logike da se popenje na vrh hranidbenog lanca. Njegovo je da lovi sekretarice i čistačice, na krivoj nozi, u "pauzama" ozbiljnog rada, tu i tamo naleti i kakva krupnija riba kojoj treba pogledati zašto se pregrijava (laptop naravno) i riješiti je muke/problema. Jedan takav operativac može napraviti žešće s_ranje ako dođe na vlast. Može početi rješavati probleme, jedan po jedan. Tek tada će nastati generalno s_ranje. Što će raditi birokrati kad se problemi riješe? Uzmite u obzir da birokrata ima skoro koliko i ovih u realnom sektoru. Makljaža svjetskih razmjera.
Prema tome ISK-a treba pod hitno odvesti na hlađenje (cca 1-2 mjeseca) jer unosi klicu pobune u samu srž ove države.
Kakvo crno ministarstvo informatike. Meni to dođe kao i ministarstvo lijepog pisanja ili pravilnog hoda. Pa informatička pismenost bi trebala biti dio opće kulture, to što je 90% (informatički) nepismenih u RH je lijepo vidljivo i kroz recesiju koja nas drma. Kod nas je normalno i da ministar vuče laptop kojeg zna samo upaliti a vrhunac informatizacije vlati je FB profil i komuniciranje na tviteru.
Kao što je Old Igy, prije nekog vremena, lijepo napisao, školovani Informatičari su operativci, to ti ga dođe ko terenski agent u špijunskoj službi. Nema logike da se popenje na vrh hranidbenog lanca. Njegovo je da lovi sekretarice i čistačice, na krivoj nozi, u "pauzama" ozbiljnog rada, tu i tamo naleti i kakva krupnija riba kojoj treba pogledati zašto se pregrijava (laptop naravno) i riješiti je muke/problema. Jedan takav operativac može napraviti žešće s_ranje ako dođe na vlast. Može početi rješavati probleme, jedan po jedan. Tek tada će nastati generalno s_ranje. Što će raditi birokrati kad se problemi riješe? Uzmite u obzir da birokrata ima skoro koliko i ovih u realnom sektoru. Makljaža svjetskih razmjera.
Prema tome ISK-a treba pod hitno odvesti na hlađenje (cca 1-2 mjeseca) jer unosi klicu pobune u samu srž ove države.
preporučam se za neke terme sa zgodnim osobljem, vjeruj mi na riječ kad ti kažem da će mi goditi
pozdrav old igiju, đe je on?
preporučam se za neke terme sa zgodnim osobljem, vjeruj mi na riječ kad ti kažem da će mi goditi
pozdrav old igiju, đe je on?
Mogu ti srediti jedne koje se trenutno rekonstruiraju. Ima hrpa mlađarije, je da su građevinski radnici ali tko je savršen.
Baš me zanima dal mu žena čita blog, ima jedan zanimljivi slijed događaja.
Sigurno misliš na ovo što je spomenuo ljubavnicu?