Informatičar starog kova

poruka: 1.401
|
čitano: 394.954
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Informatičar starog kova
desh kaže...

Jel ima itko informaciju sto se desava s Quarkom?

Nema ga u Bugu zadnja 2 broja, nema ga na blogu, nema ga ni ovdje!

Meni se čini da se bacio u biznis s Lidlom {#}

15 godina
neaktivan
Informatičar starog kova

Ovo mi se najviše svidjelo kako je rekao " No, budući da su se u ta vrimena informatikom bavili informatičari ".

Evo nove priče - http://informaticar.eu/218-budala-u-sumi/

Optimizam je nedostatak iskustva.
15 godina
Informatičar starog kova

Nakon pročitanog nekako si razmišljam da su ga oteli vanzemaljci i promijenili mu osobnost. Treba čovjek pročitati cijeli pasus ili dva da bi naišao na prostotu. Prije toga ona priča s Facebookom. Sad samo čekam slavodobitnu objavu da je postao ministar poljoprivrede.

Stručnjak za odmaganje...
12 godina
neaktivan
Informatičar starog kova
Sad je sam svoj šef,pa ga više nitko ne frustrira,i izgleda da se to odrazilo na literaturi :D
15 godina
kivic15 kaže...
Sad je sam svoj šef,pa ga više nitko ne frustrira,i izgleda da se to odrazilo na literaturi :D

Ili mu je žene ukinula određene pogodnosti dok se ne upristoji.{#}

12 godina
neaktivan
Informatičar starog kova
Vidio sam i njegov i krulin fotosešn....ovo neće na dobro....
15 godina
neaktivan
Informatičar starog kova

Koliko se ja sjećam, izjavio je da piše samo kad mu squaw ode, a pošto je danas i sliku objavio, i nešto na fejsu, i nešto na blogu... Bit će da je žena kod majke. Zašto - ne znamo. {#}

14 godina
neaktivan
Informatičar starog kova

slika sa krulom je sa kraja ljeta, eto građevinar je tek danas poslao mailom

a šta se tiče prostota u zadnjem postu, bolje rečeno manjka prostota... taki tekst

da... sad kad sam svoj šef i više se ne bavim prodajom stvarno je znatno pala razina stresa i frustracije... đe mi bila pamet pa ne ode odma u ekonomiju

btw post o facebooku je bija po narudžbi, reče mi čoek "de budalo napiš kako su u qrcu oni šta nemaju fejs i još se qrče stime"

Potpis i pečat nisu potrebni jer je post pisan na elektroničkom računalu.
14 godina
neaktivan
Informatičar starog kova

nažalost squaw je još uvijek tu... 20 godina već, nit je ne primjećivam više

15 godina
Informatičar starog kova kaže...

To je dobro. Problem će nastat kad je počneš primjećivati tj. kad ti to počne nabijati na nos.Smijeh

12 godina

Problem će bit kad ona ovo pročita {#}

nicky.sl
15 godina
neaktivan
Informatičar starog kova

To mu je ona dala TD. {#}

12 godina
Informatičar starog kova

Sritna vam NOVA GODINA!!!

nicky.sl
17 godina
Informatičar starog kova

Došao sam malo provocirati, da ne kažete da zabušavam

Post 219 - Ministarstvo informatike

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
14 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...

Došao sam malo provocirati, da ne kažete da zabušavam

Post 219 - Ministarstvo informatike

Evo, pročitao i ja...

16 godina
Informatičar starog kova

He he dobra ideja, ali utopistička...

15 godina
Informatičar starog kova
ISK, otkad si postao "poduzetnik", samo bi nešto mijenjao i ukidao. Samo čekam da osnuješ stranku. :)
14 godina
neaktivan
Informatičar starog kova

a šta ti neb? pa ovo je više neizdrživo...

12 godina
Informatičar starog kova

Aloooo ISK bemti ministarsto informatike nesmis tolike ovlasi dat compajutoru, jes ti gleda Terminatora? 

nicky.sl
12 godina
neaktivan
Informatičar starog kova

u sve osnovne i srednje škole,'misto vjeronauka triba uvalit ''quarkonauk''

15 godina
neaktivan
Informatičar starog kova

Alo alo alo koči ženo, ISK ebate, jes puka? koči. Kako pedersko ministarstvo Informatike? Pa će ti se ta informatika dić na nebesa ka hrvatski jezik, paš ti piši mome popravljat računalo za 10 godina. A btw, što se tiče toga da se razebe ovi sudaca i ostalih momaka što sjede, ništa ne rade, pa to je još i u redu. Al žao mi ljudi. ostat će bez posla. Nevinašce

16 godina
mario.L_hr kaže...

...Sad samo čekam slavodobitnu objavu da je postao ministar poljoprivrede.

-informatike, odnosno sudac Dredd sa kernelom (serverskim) i SQLom umjesto samokresa i značke.

mario.L_hr kaže...
ISK, otkad si postao "poduzetnik", samo bi nešto mijenjao i ukidao. Samo čekam da osnuješ stranku. :)

-tija natipkati ''a šta ti nebi..'' kad ono već piše.

a šta ti neb? pa ovo je više neizdrživo...

... ali još je izdrživo. Kuhanje žabe, stupanj po stupanj.

nicky.sl kaže...

Aloooo ISK bemti ministarsto informatike nesmis tolike ovlasi dat compajutoru, jes ti gleda Terminatora? 

-terminator je 'mala beba', btw pogledaj nastavke, on je 'naš'.

-treminatorima neuk narod plaše Vjerovnici i Eloi (legenda nepoznatih riječi: vjera+bankari, Eloi not Morloci, aka političko-biroktratska elita koju vidimo na golfanju ili prigodom rezanja vrpci i osnivanja novih alanfordovskih cjvećarnica pod nazivom odbor-ured-... nečega, zapravo ničega. Znanstvenici u Cernu traže crnu rupu, pogrešno mjesto, treba tražiti na potezu između dviju kula, gornji grad...).

kivic15 kaže...

u sve osnovne i srednje škole,'misto vjeronauka triba uvalit ''quarkonauk''

-to će se i desiti, tj umjesto logike, postat će vjera (informatika kojoj više 0-i-1 neče biti osnova, nego nešto kao quark..) i tad je sve opet po političkom PSu. Po teoriji zavjere, upravo zato kapitalisti ulažu silne novce u kvantna računala, vrlo elegantan način da se kompletan sadržaj 219tog bloga anulira, tj takvo računalo bi se ponašalo jednako kao svemoćna šalteruša.

..

'djeco draga'... politika je? rat je? ekonomija je? ... to su sininimi, razlika je samo u sredstvima ostvarenja cilja. Billy Gates, jedan od rijetkih kapitalista, prošlu godinu završio bogatij za 16mil.. nečeg. On je informatičar, telefonskom sjednicom smo postali dužniji za par milijardi nečega, to su političari. Tko će stvoriti Terminatora? Gates ili 'Škegro'? Mogu samo zavapiti, ''dajte nam tog Terminatora'' ili quarkov server koji kao SMS parking rješava kriminalca od 100kn za 16ms.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
Informatičar starog kova

Ovaj zadnji je jedan od kvalitetnijih napisa do sada. Živjelo Ministarstvo informatike !{#}

Men aren't fat, only fat women are fat.
15 godina
peraja kaže...

Ovaj zadnji je jedan od kvalitetnijih napisa do sada. Živjelo Ministarstvo informatike !{#}

Kakvo crno ministarstvo informatike. Meni to dođe kao i ministarstvo lijepog pisanja ili pravilnog hoda. Pa informatička pismenost bi trebala biti dio opće kulture, to što je 90% (informatički) nepismenih u RH je lijepo vidljivo i kroz recesiju koja nas drma. Kod nas je normalno i da ministar vuče laptop kojeg zna samo upaliti a vrhunac informatizacije vlati je FB profil i komuniciranje na tviteru.

Kao što je Old Igy, prije nekog vremena, lijepo napisao, školovani Informatičari su operativci, to ti ga dođe ko terenski agent u špijunskoj službi. Nema logike da se popenje na vrh hranidbenog lanca. Njegovo je da lovi sekretarice i čistačice, na krivoj nozi, u "pauzama" ozbiljnog rada, tu i tamo naleti i kakva krupnija riba kojoj treba pogledati zašto se pregrijava (laptop naravno) i riješiti je muke/problema. Jedan takav operativac može napraviti žešće s_ranje ako dođe na vlast. Može početi rješavati probleme, jedan po jedan. Tek tada će nastati generalno s_ranje. Što će raditi birokrati kad se problemi riješe? Uzmite u obzir da birokrata ima skoro koliko i ovih u realnom sektoru. Makljaža svjetskih razmjera.

Prema tome ISK-a treba pod hitno odvesti na hlađenje (cca 1-2 mjeseca) jer unosi klicu pobune u samu srž ove države.

15 godina
14 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...
peraja kaže...

Kakvo crno ministarstvo informatike. Meni to dođe kao i ministarstvo lijepog pisanja ili pravilnog hoda. Pa informatička pismenost bi trebala biti dio opće kulture, to što je 90% (informatički) nepismenih u RH je lijepo vidljivo i kroz recesiju koja nas drma. Kod nas je normalno i da ministar vuče laptop kojeg zna samo upaliti a vrhunac informatizacije vlati je FB profil i komuniciranje na tviteru.

Kao što je Old Igy, prije nekog vremena, lijepo napisao, školovani Informatičari su operativci, to ti ga dođe ko terenski agent u špijunskoj službi. Nema logike da se popenje na vrh hranidbenog lanca. Njegovo je da lovi sekretarice i čistačice, na krivoj nozi, u "pauzama" ozbiljnog rada, tu i tamo naleti i kakva krupnija riba kojoj treba pogledati zašto se pregrijava (laptop naravno) i riješiti je muke/problema. Jedan takav operativac može napraviti žešće s_ranje ako dođe na vlast. Može početi rješavati probleme, jedan po jedan. Tek tada će nastati generalno s_ranje. Što će raditi birokrati kad se problemi riješe? Uzmite u obzir da birokrata ima skoro koliko i ovih u realnom sektoru. Makljaža svjetskih razmjera.

Prema tome ISK-a treba pod hitno odvesti na hlađenje (cca 1-2 mjeseca) jer unosi klicu pobune u samu srž ove države.

preporučam se za neke terme sa zgodnim osobljem, vjeruj mi na riječ kad ti kažem da će mi goditi

pozdrav old igiju, đe je on?

15 godina

preporučam se za neke terme sa zgodnim osobljem, vjeruj mi na riječ kad ti kažem da će mi goditi

pozdrav old igiju, đe je on?

Mogu ti srediti jedne koje se trenutno rekonstruiraju. Ima hrpa mlađarije, je da su građevinski radnici ali tko je savršen.

Old Iggy

16 godina
Informatičar starog kova

Novi post

Stavio bih direktan link, ali forum ne dopušta takve izraze {#}

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.2.2014 11:12 (power_user).
14 godina
protjeran
Informatičar starog kova

Baš me zanima dal mu žena čita blog, ima jedan zanimljivi slijed događaja. 

Crkva je zlo 21. stoljeća
15 godina
neaktivan
Informatičar starog kova

Sigurno misliš na ovo što je spomenuo ljubavnicu? {#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice