Da li ste ikada imali blizak susret sa smrti

poruka: 196
|
čitano: 34.748
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Da li ste ikada imali blizak susret sa smrti
kruskar kaže...
win4crazzy kaže...
kruskar kaže...

To je žalosno kako vozači osobnih automobila se ponašaju prema nama motoristima,i onda smo mi uvjek motoristi krivi,prežalosno.

Ja sam prošle godine bio 10tak cm od svoje sigurne smrti,frend i ja se vozili na motoru on taman friško kupio yamahicu 250cc krosu i sad se mi vozimo i idemo 160 čisto da isprobamo kako ide,i odjednom neka budaletina nam izleti s autom jedva smo se izvukli,da je bilo auta iz suprotnog smjera zasigurno bi poginuli.

pa zasto vozite 160 ?!?!?! gdje vam je pamet, imali ste srece inace vas nebi ni roditelji prepoznali

Adrenalin nas je pucao,na cesti niko sem nas i te budaletine što nam je izletila.

Da niste možda vi budaletine što idete 160..Imao sam također nesreču s motorom i najviše krivim sebe samog.

17 godina
neaktivan
ja nisam imao blizak susret sa smrcu,al je ona imala par puta samnom lol nece pa me nece jbg... letio u provaliu na triglavu... pa mi zabili automatsku na grlo,a drugi se smije ovom jer nije otkocio a ovaj silom lol... pa neka budala pucala od veselja,a men metak pored glave u zid... blabla ah ima jos par tih anegdota,al kako rekoh nece mene.... phhh
Ako bi oni koji o meni misle loše znali šta si ja mislim o njima,bi o meni mislili još lošije.... eeehhheem...
14 godina
neaktivan
Mene je pobrala bijela honda, mislim da je bila civic sa nekih 80kmh na krizanju drziceve i vukovarske nakon cega sam se ja digo i nastavio trcat na tramvaj. Svi na krizanju stali i gledaju mene kako lagano sepajuci trcim na tramvaj lol. Cak mi se i neka bakica digla da si sjednem, a frajet koji me pobro se dovezo kraj tramvaja i u voznji mi trubi i pita jesam dobro. To je bil show i pol :D

Drugi put je isto bio okrsaj s autom. Pjeske smo isli iz nocnog kluba tu kod mene na martin bregu i frajer je sa barem 150 pijan ko majka uletio u zavoj i kad nas je vidio cimno je desno, proso je kraj mene doslovce da me zarezo zrak i pred nasim ocima tri put se okrenuo na krov. Naravno izvukli smo ga van i nis mu nije bilo, a kaj je najbolje to je bio od frenda neki stric kojeg sam i upozno gore i platil je cugu lol.

Treci susret je bio isto sa autom. Pobro me na rolama dok je izlazio sa parkinga. Majmun nije gledo desno. Al ajde, imam dobre reflekse pa nije bilo strasno.

Cetvrti put vlak. Hodam, mp3 u usima, totalno u nekom filmu i samo odjednom stanem..i vlak prode pol metra ispred mene -.- e to je bilo fkt scary.

Peti put nas je pjani mulac prevezo prek crvenog tik ispred vlaka :/

A sesti put sam reko ne i nisam sjeo u auto sa frendom koji je pet minuta poslje sa 160 sletio u kanal. Veli murijak da je sva sreca bila sta nije bilo suvozaca jer bi od tumbanja ubili jedan drugoga. On je zavrsio u bunkeru i sva sreca nis mu nije bilo. Ince to je bila 2tj stara kia rio karavan - totalka lol

Sedmi put je na poslu paleta sa nekakvim policama pala na mjesto di sam ja stajao prije dvije sekunde..

To je to ceg se sjecam i ak me sjecanje ne vara i matematika mi je na mjestu znaci da su mi ostala jos dva :/
Battlelog ~ UrbanFsk
13 godina

Poslije domovinskog sam na plaži ko klinka iskopala ručnu bombu.

Elegantno sam bratiću koji je bio metar od mene rekla: E buraz, gle bomba.

Njegova reakcija je bila: Joj daj ne s*** (bila sam malo dosadno čudovište u to vrijeme pa mu ne zamjeram) {#}

No neki čičica do mene me uspio čuti pa se digo, skužio da maltene klečim na njoj, podigao me i opalio šturu.

Sreća je što u tom kopkanju po pijesku nisam zakačila okidač i da je sve ostalo netaknuto (i naravno da nisam sebe i pol plaže digla u zrak).

Kasnije je taj isti čičica, kojem donekle dugujem život, bacio bombu na čistinu da rokne jer u to vrijeme policija i nije baš izlazila na teren radi takvih stvari.

Čičica živio ti meni barem još sto godina! {#}

A u jednoj situaciji mi je cijeli život prošao kroz oči.

Vraćam se iz škole, otvorim vrata i vidim starog kak drži uperen pištolj u nekog/nešto.

Noge su mi se odrezale i ostala sam nepomočno stajat.

Stari me nakon par sekundi skužio, onak jadnu i blijedu, nasmije se i kaže: Ma, prazan je, samo ga čistim.

Ne želim ni reć da tu noć nisam oka sklopila jer sam samo čekala da mi taj manijak upadne u sobu mašući svojim revolverićem.

13 godina
protjeran
Sale_ds kaže...

Po ovome bih rekao da ti i javni prijevoz ne idete dobro skupa.{#}

Blablabla
14 godina
neaktivan
8ax kaže...

Kad sam prčko po napajanju prije jedno godinu dana, otvorio sam ga da vidim jel neki kondić iscurio i slučajno primim za ono s druge strane gdje kabl ide...

Kak me udarilo neću zaboravit... imam još crnu točku na prstu.

{#}

Add me Xfire:codnametoncek
14 godina
neaktivan

Bilo je ljeto i frend mi je posudio ATV(Motor na 4 kotaca)da isprobam vozim se ja tako kad sam htio isprobat kolko ide  doletio je auto i izletio sam u potok i preletio  preko motora.Nikad necu to zaboraviti,a potok jos ono izljeva se kanalizacija.{#}

Add me Xfire:codnametoncek
13 godina
neaktivan
croatia boss kaže...

Bilo je ljeto i frend mi je posudio ATV(Motor na 4 kotaca)da isprobam vozim se ja tako kad sam htio isprobat kolko ide  doletio je auto i izletio sam u potok i preletio  preko motora.Nikad necu to zaboraviti,a potok jos ono izljeva se kanalizacija.{#}

U svoje govno si upo:){#}

STOP ACTA! http://www.cdkeystalk.com/
14 godina

Sa negdje godinu i pol dana me je pas ogrebao zubima. Dakle to je bio ruski hrt(google pics:borzoi). Dok je on jeo ja sam mu prišao i nekako me zubima ogrebao ispod oba oka. Sad imam ukupno 14 šavova i dva ožiljka koji se jasno vide, ali imam naočale koje ih djelomično prikrivaju.

Život je samo smrtonosna spolno prenosiva bolest. Igram Starcraft 2(Plankton), Battlefield 3(CRO-Plankton), League of Legends-east(Plankton996)
15 godina
neaktivan
Keops kaže...

Sa negdje godinu i pol dana me je pas ogrebao zubima. Dakle to je bio ruski hrt(google pics:borzoi). Dok je on jeo ja sam mu prišao i nekako me zubima ogrebao ispod oba oka. Sad imam ukupno 14 šavova i dva ožiljka koji se jasno vide, ali imam naočale koje ih djelomično prikrivaju.

Pics or it didnt happen.

No matter where you go, there you are.
15 godina
neaktivan

Drmnila me 220V struja ako se to racuna 3 puta. A od boli, nema nista gore nego kad boli uvo a triba zijevat i onda ono zijevas boli boliiii jedva cekas da zavrsi, uf najezija san se.

LoL acc THCJoshi
14 godina
neaktivan

Pao sa masline na razbijenu bocu cockte, zaradio punat na dlanu.

Zabio se u rasvjetni stup sa biciklom i slomio kljucnu kost na ramenu (ne pitaj kako).

Vozio biciklu i iz drugog smjera se starija ekipa trkala sa biciklama i jedan me tuta forca pogodi i doslovce odletim i zabijem se glavom u zid ispred babine kuce i zaradim blagi potres mozga.

Upao u kanal u garazi dok je stari minjao ulje na autu i slomio ruku.

Eto toliko od mene {#}

14 godina

Y u no trust me ?!

Pa nisam curica sa face-a da dijelim slike po netu :D.

Život je samo smrtonosna spolno prenosiva bolest. Igram Starcraft 2(Plankton), Battlefield 3(CRO-Plankton), League of Legends-east(Plankton996)
14 godina
neaktivan
EXOCET kaže...
cod4gamer kaže...

što pričaš o nečemu ako nemaš pojma??

De mi ti to obijasni, kad vec imas toliko znanja o oruzju koje si stekao igrajuci cod.

sad si lupi facepalm

Visecijevni lanser raketa M63 Plamen (SFRJ,BiH) – Sistem Plamen ima 32 cijevi kalibra 128 mm iz kojih ispaljuje parcadno-razorne na daljine od 8.545 - 12.500 m (ovisno o tipu rakete). Efakat rakete na cilju ekvivalentan je efektu artiljerijske granate kalibra 105 mm. Puno punjenje od 32 projektila se moze ispaliti za 6,4 ili 12,8 ili 19,2 sekunde, VFBiH posjeduje 20 lansera M63.

Avenged Sevenfold foREVer!
14 godina
neaktivan
EXOCET kaže...
error_666 kaže...

Ne bih da nikog vrijedjam ovde al nisi svjestan svoje nesvjesti..Ja sam tu napisao svoje iskustvo koje sam sticajem okolnosti prezivio ,a ti ako ne vjerujes sta ja tu mogu.Da ti posaljem link s you tubea?Tvoje misljenje me ni najmanje ne zanima i ono sta ti vjerujes ili ne vjerujes i koliko tvoji vbr-ovi imaju raketa.Have a nice day{#}

Kao sto ti  je reko @djdomi "pics or didnt happen".Mogu i ja reci da sam ispaljivao takticke nuklarke te sam srecom prezivio.

šta je on treba, pod granatama stat s fotićem i slikavat rakete, sebe i prijatelja sa smješkom?

...Svakin novim danom..pred kockastim ekranom...
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.3.2012 14:48 (rookica19).
14 godina

Kao klinac sam se skoro utopio...Bili smo u selcima na onoj plazi di je u sredini neki kameni otocic. Bio sam neki 1, 2 osnovne i znao plivat. Sestra mi je skakala sa otocica tam na otvoreno more i konj umjesto da otplivam hocu prohodat do tam. Kad sam bio par metara od otocica kamen na kojem sam stajao se prevrnu i ja potonuo. Znao sam plivat al kaj ti to znaci u tom soku i trenutku...Ugl nikad necu zaboravit kak sam tonuo i zvao sestru a ona me ne cuje i ne vidi, puna plaza ljudi a niko me ne kuzi...Na kraju me neki lik izvuko i reko mi da je mislio da se zezam.To ljeto vise ni jednom nisam uso u more a jos i sad sa 23 godine imam fobiju kad se tusiram i perem kosu, tj kad su mi usi puna vode i oci zatvorene da se utapam. 

16 godina
neaktivan

Sad si ga već lagno pretjerao...

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
13 godina
neaktivan

dobro nemojte sada u offtopic ici mislim pocela je prica o oruzju i kalibru umjesto o susretu sa smrti

prijateljski savjet

molim vas ne idite u offtopic

16 godina
neaktivan

i walk with death
kaže don juan carlosu castanedi : smrt je uvijek s tvoje lijeve strane,kad god misliš da imaš neki nerješivi problem,okreni se k svojoj smrti,a ona će ti tada reći: "ništa nije važno dok te ja nisam dotakla"

14 godina
neaktivan

{#}

Moje iskustvo najbliže smrti.

Prije kojih tjedan dana igram nogometa.

I puca slobodnjak jedan, opali svom forcom i užasno prepumpana lopta strefi me u glavu, a šta je najgore, stajao sam kraj stative tako da sam udario glavoim od stativu.

Potres mozga i vrtoglavicu tjedan dana imao.

Tupac Amaru Shakur Rest in Peace
13 godina
donator_bubrega kaže...

{#}

Moje iskustvo najbliže smrti.

Prije kojih tjedan dana igram nogometa.

I puca slobodnjak jedan, opali svom forcom i užasno prepumpana lopta strefi me u glavu, a šta je najgore, stajao sam kraj stative tako da sam udario glavoim od stativu.

Potres mozga i vrtoglavicu tjedan dana imao.

Ja uvijek kažem, radije lopta u bulju nego u potomstvo {#}

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
13 godina
neaktivan
FuzzyBrain kaže...

Kao klinac sam se skoro utopio...Bili smo u selcima na onoj plazi di je u sredini neki kameni otocic. Bio sam neki 1, 2 osnovne i znao plivat. Sestra mi je skakala sa otocica tam na otvoreno more i konj umjesto da otplivam hocu prohodat do tam. Kad sam bio par metara od otocica kamen na kojem sam stajao se prevrnu i ja potonuo. Znao sam plivat al kaj ti to znaci u tom soku i trenutku...Ugl nikad necu zaboravit kak sam tonuo i zvao sestru a ona me ne cuje i ne vidi, puna plaza ljudi a niko me ne kuzi...Na kraju me neki lik izvuko i reko mi da je mislio da se zezam.To ljeto vise ni jednom nisam uso u more a jos i sad sa 23 godine imam fobiju kad se tusiram i perem kosu, tj kad su mi usi puna vode i oci zatvorene da se utapam.

Mali je svijet,evo gleda moj stan na taj otočić,za taj kamen sam se držao dok ronim lubene preko zime,a sada je jasno kako je završio na nekih 5m dubine,toliko je dubina kod tog otočića.

Da se vratimo na temu...sa 7 god su me oteli tražili otkupninu ili likvidacija, sa 14god pucali na mene i pokojnu baku - gurnuo sam je u jarak pa smo preživjeli,granata pala nedaleko do moga stana i mene oko 30-tak mrtvih po prvi puta sam vidio da mrtav čovjek trči - poznanik,reflex valjda.

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.5.2012 17:15 (Spartakus).
15 godina

o moj boze pa di ti zivis

13 godina
neaktivan
lnova65 kaže...

o moj boze pa di ti zivis

Sve je to Hrvatska...i to se dešava.

14 godina
Spartakus kaže...

Granata pala nedaleko do moga stana i mene oko 30-tak mrtvih po prvi puta sam vidio da mrtav čovjek trči - poznanik,reflex valjda.

Watafak?

Peace!
13 godina
neaktivan
XVII Mini kaže...
Spartakus kaže...

Granata pala nedaleko do moga stana i mene oko 30-tak mrtvih po prvi puta sam vidio da mrtav čovjek trči - poznanik,reflex valjda.

Watafak?

Da,većina ne umre odmah,kasnije su mi objašnjavali,imaš posmrtni reflex,bio je stariji do mene poznanik,povezivao nas je isti muzički interes.Bio je topao ljetni dan,izašli smo van u centar grada,odjeknule su dvije explozije...sjećam se samo da je sve utihinulo 30-tak ljudi je ležalo na trgu,gelere sam našao ispred nogu nekom srećom.

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.5.2012 17:27 (Spartakus).
14 godina
Spartakus kaže...
XVII Mini kaže...
Spartakus kaže...

Watafak?

Da,većina ne umre odmah,kasnije su mi objašnjavali,imaš posmrtni reflex,bio je stariji do mene poznanik,povezivao nas je isti muzički interes.Bio je topao ljetni dan,izašli smo van u centar grada,odjeknule su dvije explozije...sjećam se samo da je sve utihinulo 30-ta ljudi je ležalo na trgu.

O boze strahote nemas nikakvih posljedica? traume ili nesto? 

Peace!
13 godina
neaktivan
XVII Mini kaže...
Spartakus kaže...
XVII Mini kaže...
Spartakus kaže...

Watafak?

Da,većina ne umre odmah,kasnije su mi objašnjavali,imaš posmrtni reflex,bio je stariji do mene poznanik,povezivao nas je isti muzički interes.Bio je topao ljetni dan,izašli smo van u centar grada,odjeknule su dvije explozije...sjećam se samo da je sve utihinulo 30-ta ljudi je ležalo na trgu.

O boze strahote nemas nikakvih posljedica? traume ili nesto?

Traume imaš,ali one se liječe znanjem i ne predstavljaju problem nakon nekog vremena,veći je problem što ogrubiš do razine da sa vrlo malo ljudi možeš da imaš komunikaciju.

13 godina
protjeran
Spartakus kaže...
FuzzyBrain kaže...

Mali je svijet,evo gleda moj stan na taj otočić,za taj kamen sam se držao dok ronim lubene preko zime,a sada je jasno kako je završio na nekih 5m dubine,toliko je dubina kod tog otočića.

Da se vratimo na temu...sa 7 god su me oteli tražili otkupninu ili likvidacija, sa 14god pucali na mene i pokojnu baku - gurnuo sam je u jarak pa smo preživjeli,granata pala nedaleko do moga stana i mene oko 30-tak mrtvih po prvi puta sam vidio da mrtav čovjek trči - poznanik,reflex valjda.

Omfg!Oteli te,a ti to mrtvo ladno pricas...Aj prosiri malo sadrzaj,zanimljivo je iako tebi nije bilo :D

XxElectroFuckerxX
15 godina

2 puta me udarilo auto, i kad sam bio mali upao sam u vodu koja je bila dublja od mene i jos smrznuta, a tada jos nisam znao plivati.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice