Humor izdvojena tema

poruka: 36.239
|
čitano: 13.066.273
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
16 godina
neaktivan
14 godina
neaktivan
Humor

Žak i Jole snimaju novu pjesmu pod nazivom "Ja ti mogu pojest brata"

14 godina
Humor

:D

17 godina
Re: Humor

Žakov novi hit: "Godinu dana 300 restorana"

Pretpostavka je majka svih zajeba. || To do list....go to Pamplona and run in front of bulls!!
15 godina
neaktivan
Humor

..

edit: tek sad vidim da je premalo,jebaj ga ,al dobro je za fejs,tamo je takve veličine da stv. izgleda ko video.. {#}

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.6.2012 20:50 (filipvk1000).
15 godina
neaktivan
Humor

Mikrosoft me upravo dobro nasmijao {#}

It puts the lotion on its skin or else it gets the hose again.
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.6.2012 23:43 (forzzuk).
15 godina
neaktivan
Humor

Kad sam ovo vidio skoro sam pao sa stolice {#}

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
17 godina
djigibao kaže...

...5 postova, 0% smijeha...stvarno ne znam gdje je tu poanta...ili sam ja pre star pa ne kuzim...{#}

A ja sam za citiranje dobio žućake i nebrojeno bijelih kartona, a ni blizu katastrofalno citirao kao ti. cccc

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
17 godina
neaktivan
boxer kaže...
djigibao kaže...

...5 postova, 0% smijeha...stvarno ne znam gdje je tu poanta...ili sam ja pre star pa ne kuzim...{#}

A ja sam za citiranje dobio žućake i nebrojeno bijelih kartona, a ni blizu katastrofalno citirao kao ti. ccc

Every mistake I've ever made Has been rehashed and then replayed As I got lost along the way
13 godina
Humor

Da je nas Bosanaca više, svijet bi bio kudikamo ljepši, vjeruj te mi.
http://danas.net.hr/balkan/pekli-janje-nasred-mosta-u-centru-sarajeva

Senaid
13 godina
protjeran
Humor

Svjetsko prvenstvo u hebanju koje se održava u Bosni, finale. Tribine u dvorani su pune, tako da su čak i na podiju uređeni redovi stolica i klupa.
Komentator najavljuje tri finalista:
  - "I poštovani gledatelji, dobrodošli na finale svjetskog prvenstva u hebanju. Finalisti su Rus Sergej, Amerikanac Joe i naš predstavnik Mujo!"
  Kao što znate, mi ovdje gledamo koji će od njih trojice pohebati najviše ljudi. I krenimo!
Prvi je Rus Sergej. I evo ga kreće! Prva osoba, druga, treća, peta, osma, dvanaesta, petnaesta, dvadesetaaaaa! I ljudi moji je li to moguće, Rus je oborio svjetski rekoooord!
A sada, Amerikanac Joe kreće! Prvi, drugi, peti, deseti, šesnaesti, dvdeseti, trideseti, i je li to moguće Amerikanac je oborio svijetski rekord samo par trenutaka nakon Sergejaaaa!
I sada poštovani gledatelji, naš Mujooooooo!
I krenuo je! Prvi, drugi, peti, deseti, dvadeseti, prvi red gledatelja, drugi, treći, zapad tribine, SJEVER, ISTOK, EVO GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA​!"

Zafrkava mucavac ćelavca:
- Ččččččuj, kkolkko ttttti potttrošiš na fffffrizerrra?
- Sigurno, manje nego ti na telefon.

Ulazi žena u mesnicu i pita mesara:
- Je'l imate nogice?
  - A jok, eto na qurcu stojim!

Ne radin često velike greške u životu,al kad je napravin,bude remek djelo xP <3<3<3 Ako san ti pomog'o stisni HVALA (mada se to ne događa često) <3<3<3
16 godina
neaktivan
Humor

Koji se organ najvišše namuči kad se masturbiraš?   - Uho, jer se stalno napreže i sluša ide li netko :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.6.2012 12:50 (alexspalato).
13 godina
protjeran
Humor

Vuk vozi motor kroz šumu i naiđe na Crvenkapu koja mu povika:
- „Vuče, vuče!“
A vuk će:
  –„Qurac vuče, jedva ide!“

Ne radin često velike greške u životu,al kad je napravin,bude remek djelo xP <3<3<3 Ako san ti pomog'o stisni HVALA (mada se to ne događa često) <3<3<3
15 godina
neaktivan
Humor

Ava čeka vlak za hvar... a što reći, koju posluku porati xD

16 godina
neaktivan
1BIT kaže...

kill it before it lays eggs

16 godina
neaktivan
Humor

Nakon što sam ovo dolje pročitao, usro sam se od smijeha.

"Najpametnije što je ikad izašlo iz Severininih usta je bio penis."

http://www.narodni-list.hr/articles/1DGpKjqH-qu
17 godina
neaktivan
1BIT kaže...

Ako se svi kolektivno prestanemo obazirati na ovakve kretene, bilo u negativnom, bilo u pozitivnom kontekstu i pravimo se da ne postoje, mozda jednog dana stvarno i nestanu...

C provides a programmer with more than enough rope to hang himself. C++ provides a firing squad, blindfold and last cigarette.
15 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...

Ako se svi kolektivno prestanemo obazirati na ovakve kretene, bilo u negativnom, bilo u pozitivnom kontekstu i pravimo se da ne postoje, mozda jednog dana stvarno i nestanu...

To bi bilo odlično, al opet gledao ti, ne gledao, mediji će ih uvijek gurat pod nos, prvobitno mislim na televiziju, kad bi nestali sa televizije, e onda možda {#}

EDIT: mene jedino smeta šta sadržaj o njima traje duže nego važne vjesti npr na dnevniku, npr guverner Rohatinski nam se obraća o trenutnom staju i govori šta nas čeka i onda ga ovi u dnevniku zrežu u pola govora, a za ovako neku osobu koja opće nije bitna imaju vremena prikazati cjeli dan ako treba, baš je banana država...

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.6.2012 22:48 (1BIT).
15 godina
1BIT kaže...
1domagoj1 kaže...

To bi bilo odlično, al opet gledao ti, ne gledao, mediji će ih uvijek gurat pod nos, prvobitno mislim na televiziju {#}

Mediji će pisat o onome što se čita, ako nitko ne bude čitao neće ni oni pisat, i pocrkat će nam celebrity od gladi...ili ćeš ih prije Žak pojesti :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.6.2012 22:40 (bradonja_85).
16 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...
1BIT kaže...

An idle priest will start baptizing goats. True story!

Reče Ava jednom davno... "Ničega se ne bojim, samo ljudi. Zašto bih se bojala zmija? Zmija je zmiji najbolji prijatelj."

{#}

15 godina
neaktivan
Humor

..

15 godina
neaktivan
Humor

Nemojmo više offtopic, da ne pokupimo opomene {#}

16 godina
neaktivan
Humor

Ameri prevareni od strane Srba

Sve mi dobro ide kazem hvala Bogu, oni sto me mrze nista mi ne mogu
15 godina
Humor

Tko radi taj i griješi - reče pijetao i skine se s patke

15 godina
neaktivan
Humor

Jedna za Apple fanboye :)

15 godina
filipvk1000 kaže...

Jedna za Apple fanboye :)

Yes.

http://modelling-tutorials.blogspot.com/
15 godina
Humor

a ovo?

Pričam i serem bezveze
15 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...

a ovo?

Oplakah hahahahahhahahha a da i to isto može Windows,sva sreća pa ga nekoristim :)

16 godina
neaktivan
Humor

Zgodnu ženu dupe krasi, a tortu orasi.

{#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice