Odsad svi na plažu s bagerom
http://webcafe.net.hr/forwarduse/video/inner.html?select=201206250009503
Odsad svi na plažu s bagerom
http://webcafe.net.hr/forwarduse/video/inner.html?select=201206250009503
Žak i Jole snimaju novu pjesmu pod nazivom "Ja ti mogu pojest brata"
Žakov novi hit: "Godinu dana 300 restorana"
..
edit: tek sad vidim da je premalo,jebaj ga ,al dobro je za fejs,tamo je takve veličine da stv. izgleda ko video..
...5 postova, 0% smijeha...stvarno ne znam gdje je tu poanta...ili sam ja pre star pa ne kuzim...
A ja sam za citiranje dobio žućake i nebrojeno bijelih kartona, a ni blizu katastrofalno citirao kao ti. cccc
...5 postova, 0% smijeha...stvarno ne znam gdje je tu poanta...ili sam ja pre star pa ne kuzim...
A ja sam za citiranje dobio žućake i nebrojeno bijelih kartona, a ni blizu katastrofalno citirao kao ti. ccc
Da je nas Bosanaca više, svijet bi bio kudikamo ljepši, vjeruj te mi.
http://danas.net.hr/balkan/pekli-janje-nasred-mosta-u-centru-sarajeva
Svjetsko prvenstvo u hebanju koje se održava u Bosni, finale. Tribine u dvorani su pune, tako da su čak i na podiju uređeni redovi stolica i klupa.
Komentator najavljuje tri finalista:
- "I poštovani gledatelji, dobrodošli na finale svjetskog prvenstva u hebanju. Finalisti su Rus Sergej, Amerikanac Joe i naš predstavnik Mujo!"
Kao što znate, mi ovdje gledamo koji će od njih trojice pohebati najviše ljudi. I krenimo!
Prvi je Rus Sergej. I evo ga kreće! Prva osoba, druga, treća, peta, osma, dvanaesta, petnaesta, dvadesetaaaaa! I ljudi moji je li to moguće, Rus je oborio svjetski rekoooord!
A sada, Amerikanac Joe kreće! Prvi, drugi, peti, deseti, šesnaesti, dvdeseti, trideseti, i je li to moguće Amerikanac je oborio svijetski rekord samo par trenutaka nakon Sergejaaaa!
I sada poštovani gledatelji, naš Mujooooooo!
I krenuo je! Prvi, drugi, peti, deseti, dvadeseti, prvi red gledatelja, drugi, treći, zapad tribine, SJEVER, ISTOK, EVO GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!"
Zafrkava mucavac ćelavca:
- Ččččččuj, kkolkko ttttti potttrošiš na fffffrizerrra?
- Sigurno, manje nego ti na telefon.
Ulazi žena u mesnicu i pita mesara:
- Je'l imate nogice?
- A jok, eto na qurcu stojim!
Koji se organ najviše namuči kad se masturbira? - Uho, jer se stalno napreže i sluša ide li netko :D
Vuk vozi motor kroz šumu i naiđe na Crvenkapu koja mu povika:
- „Vuče, vuče!“
A vuk će:
–„Qurac vuče, jedva ide!“
Ava čeka vlak za hvar... a što reći, koju posluku porati xD
Nakon što sam ovo dolje pročitao, usro sam se od smijeha.
"Najpametnije što je ikad izašlo iz Severininih usta je bio penis."
Ako se svi kolektivno prestanemo obazirati na ovakve kretene, bilo u negativnom, bilo u pozitivnom kontekstu i pravimo se da ne postoje, mozda jednog dana stvarno i nestanu...
Ako se svi kolektivno prestanemo obazirati na ovakve kretene, bilo u negativnom, bilo u pozitivnom kontekstu i pravimo se da ne postoje, mozda jednog dana stvarno i nestanu...
To bi bilo odlično, al opet gledao ti, ne gledao, mediji će ih uvijek gurat pod nos, prvobitno mislim na televiziju, kad bi nestali sa televizije, e onda možda
EDIT: mene jedino smeta šta sadržaj o njima traje duže nego važne vjesti npr na dnevniku, npr guverner Rohatinski nam se obraća o trenutnom staju i govori šta nas čeka i onda ga ovi u dnevniku zrežu u pola govora, a za ovako neku osobu koja opće nije bitna imaju vremena prikazati cjeli dan ako treba, baš je banana država...
To bi bilo odlično, al opet gledao ti, ne gledao, mediji će ih uvijek gurat pod nos, prvobitno mislim na televiziju
Mediji će pisat o onome što se čita, ako nitko ne bude čitao neće ni oni pisat, i pocrkat će nam celebrity od gladi...ili ćeš ih prije Žak pojesti :)
An idle priest will start baptizing goats. True story!
Reče Ava jednom davno... "Ničega se ne bojim, samo ljudi. Zašto bih se bojala zmija? Zmija je zmiji najbolji prijatelj."
Tko radi taj i griješi - reče pijetao i skine se s patke
a ovo?
Oplakah hahahahahhahahha a da i to isto može Windows,sva sreća pa ga nekoristim :)