Zubarica bivšem dečku izvadila sva 32 zuba jer ju je ostavio!
Jedna se stomatologinja suočava s kaznom zatvora nakon što je svom bivšem dečku izvadila sve zube, priopćile su vlasti u Londonu.
Nesretnika je potom ostavila nova cura jer je bezub.
Jedna se stomatologinja suočava s kaznom zatvora nakon što je svom bivšem dečku izvadila sve zube, priopćile su vlasti u Londonu.
, sta ga je ta svezala za stolicu i vilicu, da nije mogao pobjec :D
, sta ga je ta svezala za stolicu i vilicu, da nije mogao pobjec :D
Okej, dodano novo pravilo u knjizicu: "nikad ne idi na pregled/lijecenje doktoricama (svih vrsta) koje su ti ujedno i bivse"...
Dolazi Mujo kući i govori Fati:
- Usvojen je novi zakon. Žena s četvero djece ima pravo na mirovinu!
- Mi ih imamo troje i ja više ne mislim rađati.
- Imam ja vanbračnog sina, dovedem ga, pa ih je četvero.
Ode Mujo i dovede sina, ali u kući zatekne Fatu samu.
- Dobro, Fato, gdje su djeca?
- Došli ljudi i odveli svoje.
well i quess we've....
( •_•)
( •_•)>⌐■-■
(⌐■_■)
Found our man....
Tvornica za proizvodnju kondoma ostvarila je značajne prihode, i sad dođu poduzetnici pitati vlasnika koja je tajna uspjeha. Vlasnik kaže:"Evo, pošto sam vidio da od kondoma nema nekih prihoda, svoju tvornicu sam proširio i sad imamo odjeljak gdje se proizvode dude za malu djecu." I pokaže on tad njima sve to, pokretne trake, gume, testiranja, pakiranje, kad jedan poduzetnik primjeti: "Zašto ova igla na kraju buši svaki treći kondom ?" Vlasnik: "Pa šta mislite, otkud nam kupci za dude ?"
Nije humor, ali je zanimljivo.
Šta radi Englez, star 65 godina ? Pije viski i uživa u piću.
Šta radi Francuz, star 65 godina ? Ispija čašu šampanjca i ide kod ljubavnice.
Šta radi Hrvat, star 65 godina ?
Uzima kapi za srce i Ide na posao (damnit but it`s true)
Sta je cvarak? Bombona od svinju
Piše Fata mami:
"Draga mama mi smo dobro. Bili smo u nedjelju u Doboju na vašaru i kad smo krenuli kući, naišli neki mangupi, mene silovali, a Muju pretukli."
Piše Fata mami za tjedan dana:
"Draga mama, mi smo dobro. Bili u nedjelju u Travniku na vašaru i kad smo krenuli kući, naišli neki mangupi, mene silovali, a Muju opet pretukli."
Za još tjedan dana:
"Draga mama mi smo dobro. U nedjelju će u Tesliću vašar. Ja bi išla, a Mujo se nešto nećka!"
Žali se Mujo Hasi:
- Ona moja Fata je drolja!
- Otkud ti to?
- Zamisli, bolan... Vraćam se s puta i šaljem joj telegram da ću doći, a ona kod kuće sa švalerom!
Poslije kraće pauze, opet Mujo onako sam za sebe:
- A možda i nije drolja... Možda nije dobila telegram...
Evo jedna iz mog zivota..
jucer mi se cura zali kako ona uvijek ima puno virusa na usb-u i veli mi da je to sigurno zato sto usb drzi na istom privjesku s kljucevima pa kako su joj stalno kljucevi po torbici da ih vjerovatno pokupi jako puno iz torbice
ovo me nasmijalo do suza i morao sam s nekim podijelit, ovdje sam siguran da nece ovo procitat
jucer mi se cura zali kak ona uvijek ima puno virusa na usb-u i veli mi da je to sigurno zato sto usb drzi na istom privjesku s kljucevim pa kak su joj stalno kljucevi po torbici pa da ih pokupi jako puno iz torbice
ovo me nasmijalo do suza i morao sam s nekim podijelit, ovdje sam siguran da nece ovo procitat
jucer mi se cura zali kak ona uvijek ima puno virusa na usb-u i veli mi da je to sigurno zato sto usb drzi na istom privjesku s kljucevim pa kak su joj stalno kljucevi po torbici pa da ih pokupi jako puno iz torbice
Daj joj svoj "antivirusni alat" u ruke i neka počisti zasobom...
<dafuq slika>
Dajte malo OC-a... -.-
jucer mi se cura zali kako ona uvijek ima puno virusa na usb-u i veli mi da je to sigurno zato sto usb drzi na istom privjesku s kljucevim pa kako su joj stalno kljucevi po torbici da ih vjerovatno pokupi jako puno iz torbice
Vrijeme je za novu curu.
jucer mi se cura zali kako ona uvijek ima puno virusa na usb-u i veli mi da je to sigurno zato sto usb drzi na istom privjesku s kljucevim pa kako su joj stalno kljucevi po torbici da ih vjerovatno pokupi jako puno iz torbice
so true
Kako to vraća u djetinjstvo... :')