- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mujo i Haso bili na ispitu fizike.Prvi ce Mujo
Kaze profesor: -Mujo ti se vozis i vruce ti je u kupeu,sta ces uraditi?
-otvorit cu prozor
-dobro,prozor ima povrsinu 1,5m,kupe je dugacak 12m i sirina mu 3m za koliko će se kupe ohladiti?
Naravo Mujo nije znao padne na ispitu.Kada je izasao sve je ispricao Hasi
Prof. pita isto
-Haso vozis se i vruce ti je u kupeu,sta ces uraditi?
-skinut cu sako
-i dalje ti je vruce
-skinut cu kosulju
-strasna vrucina i jos ti je vruce
-skinut cu pantalone
Prof sav iznervira pa kaze Hasi
A ispred tebe sjedi crnac kojem se dize?
Slusajte prof. moze me jebat cijeli kupe al ja prozor ne otvaram...
Sry ako je bilo...
NAJJAČI
moja reakcija na xHAMSTER
haha pa sta si tamo vidio
moja reakcija na xHAMSTER
haha pa sta si tamo vidio
nesto slicno ovom
nti nedilje!
Ae daj neki video u kojem pije pišaku hahhha
Bio Mostarac kod zubara. Pošto je zubar završio posao, kaže mu da taj dan ne smije nista jesti na desnoj strani. Ode Mostarac na lijevu i pojede burek...
Zvuči ko neki beatbox.
Trebalo bi ovdje uvest gumb hvala...
Dođu Mujo i Haso na pregled da vide jesu glupi.Kaže Mujo:"Ne brini,reći ću ti odgovore." i ode unutra.Pita ga doktor:"Ko je izmislio struju?" - "Nikola Tesla." - "Koliko posto francuzi troše hladne vode na godinu?" - "20%." - "I zadnje.Što je potrebno za obrađivanje njive i polja?" - "Traktori,motori i druge mašine." - "Bravo.Ti si pametan.Pozovi kolegu."
I kaže mu Mujo odgovore i uđe Haso.Pita ga doktor:"Kak se zoveš?" - "Nikola Tesla." - "Pa jesi ti malo glup?" - "20%." - "Pa šta ti imaš u toj svojoj glavi?" - "Traktore,motore i druge mašine."xD
I'd hit it
Kak bi reko jedan moj prijatelj: "Al bi se moj mali tu radovo..."
Dođu Mujo i Haso na pregled da vide jesu glupi.Kaže Mujo:"Ne brini,reći ću ti odgovore." i ode unutra.Pita ga doktor:"Ko je izmislio struju?" - "Nikola Tesla." - "Koliko posto francuzi troše hladne vode na godinu?" - "20%." - "I zadnje.Što je potrebno za obrađivanje njive i polja?" - "Traktori,motori i druge mašine." - "Bravo.Ti si pametan.Pozovi kolegu."
I kaže mu Mujo odgovore i uđe Haso.Pita ga doktor:"Kak se zoveš?" - "Nikola Tesla." - "Pa jesi ti malo glup?" - "20%." - "Pa šta ti imaš u toj svojoj glavi?" - "Traktore,motore i druge mašine."xD
lolwut? jel' ovo samo mene bode u oko tj. cjepidlačim il nas ima više?
lolwut? jel' ovo samo mene bode u oko tj. cjepidlačim il nas ima više?
Da i ja malo cjepidlacim ili je on napravio motor za izmjenicnu struju?
Nije ju on IZMISLIO, nego je otkrio načine njena iskorištavanja i samovoljne proizvodnje. Struje je oduvijek postojala...
tu žensku treba j***** dok joj jezik taj ne otpadne..
sry na offtopicu
Edit za BOF(Banneda)
Dobro ne treba ju j***** nego neka ga cucla :D
Kakve veze je*anje ima sa njenim jezikom? Možda blow job ili poljupci, ali je*anje...
Koliko je muškaraca potrebno da otvore pivo?
- Ni jedan, pivo treba biti otvoreno kad ga ona donese.
Zašto je praonica rublja loše mjesto za upoznavanje žena?
- Ako si žena ne može priuštiti vešmašinu, teško da će vas moći uzdržavati.
Kako popraviti ženski sat?
- Nikako, ima sat na štednjaku.
Zašto su ženska stopala manja od muškarčevih?
- Da mogu stati bliže sudoperu.
Ako ti pas laje u pred stražnjim vratima, a žena viče i lupa na prednja vrata, koga ćeš pustiti u kuću?
- Psa, jer on će zašutjeti kad uđe.
Znastvenici su izmislili hranu koja smanjuje ženin seksualni nagon za 90%.
Nazvali su je "Svadbena torta"
Žene će postati jedanke muškarcima tek kad se budu mogle ćelave i s pivskim trbuhom prošetati ulicom misleći da su sexy.
Ako pogledate Pepeljugu unatrag, vidjeti ćete ženu koja je naučila gdje joj je mjesto.