nisam siguran da mu je uopce moguce uci u komp, a da mu ne stavis virus ili crv i to putem usb ili cd-a, i onda mu antivirus mora biti ugasen...
ni pingat ga nisam mogao da provjerim jel online...
You have much to learn young Jedi
You have much to learn young Jedi
nije on jos Jedi
"You have much to learn young padawan"
Bear Grylls:
"Oh shit, I'm all out of water! Doesn't matter, I'll just drink my own piss!"
"Oh shit, I've got bitten by a snake! Doesn't matter, I'll just drink my own piss!"
"Oh, I've still got some water in my backpack! Doesnt matter, I'll drink my own piss!"
"Just to show you, the viewer how to survive the Siberia/Sahara/.. with no water, I'll just drink my own piss!"
Pita učiteljica iz biologije đake da li znaju kako se prave djeca. Javi se Marko i kaže:- Pa ja mislim da djecu donose rode.Odmah za njim Ivana:- Pa ja mislim da tata poljubi mamu i tako mi dođemo na svijet.Učiteljica će na to:- Pa dobro, nije baš tako ali...Odmah se dižeIvica i kaže:- Učiteljice, je l' možemo mi što smo jebali izaći da ne slušamo ovakve gluposti!
I'm cuming home. Cunt on me.
Zašto plavuša nosi suknju na cvjetiće?
Kad prdne da zamiriše!
Zaustavi policajac vozača te mu kaže:
-Jel znate da ne smijete voziti psa na prednjem sjedalu?
-Ali to je plišani pas! -odgovara vozač.
Pasmina nije bitna
Otišao Mujo u dućan i reče:
''1kg limuna molim''
''Hoćete li vrečicu?''
''Jok, šutaću nogama do kuće!''
Pas mater... pa kako je ovo radilo?
Na zadnjoj strani. WTF?
Snijeg u dolini elektronike: čak i žabe spavaju zimski san.
te vrane su fascinantne pticurine.... jedan moj susjed je jednu pripitomio. da ne vjerujes, ja secem psa kad vidim njegovu zenu kako sece vranu. tj vrana skakuce iza nje pa malo odleti pa leta oko nje, nevjerovatno nesto... evo jedan video, nije smijesan ali je itekako zanimljiv
i jos jedan, ovaj dokumentarac sam gledao sa otvorenim ustima, nevjerovatno
1. Odite u Google Translate
2. Odaberite German-German
3. Utipkajte ovo : "pv zk pv pv zk pv zk kz zk pv pv pv zk pv zk zk pzk pzk pvzkpvpvzk kkkkk bsch" (bez navodnika)
4. Stisnite listen
:)
Zvuči ko neki beatbox.
Pa pogledajte ovih budala i vijesti.
NJUJORK, OBRENOVAC, 3. novembar 2010, (Njuz) – Srđan Đurđević (23) iz Obrenovca dobiće na poklon laptop od kompanije Fejsbuk, kao nagradu za najbrži status na ovoj društvenoj mreži vezan za sinoćni zemljotres, čiji je epicenter bio u okolini Kraljeva. Đurđević je status “Zemljotres!!!”, ispod kojeg je iskopirao link za istoimenu pesmu Li Mena i Montenigersa, postavio tačno 12 sekundi nakon što se osetio prvi potres.
LOL
http://www.njuz.net/upitnik-evropske-komisije-pretnja-za-sigurnost-podataka/
Mujo i Haso bili na ispitu fizike.Prvi ce Mujo
Kaze profesor: -Mujo ti se vozis i vruce ti je u kupeu,sta ces uraditi?
-otvorit cu prozor
-dobro,prozor ima povrsinu 1,5m,kupe je dugacak 12m i sirina mu 3m za koliko će se kupe ohladiti?
Naravo Mujo nije znao padne na ispitu.Kada je izasao sve je ispricao Hasi
Prof. pita isto
-Haso vozis se i vruce ti je u kupeu,sta ces uraditi?
-skinut cu sako
-i dalje ti je vruce
-skinut cu kosulju
-strasna vrucina i jos ti je vruce
-skinut cu pantalone
Prof sav iznervira pa kaze Hasi
A ispred tebe sjedi crnac kojem se dize?
Slusajte prof. moze me jebat cijeli kupe al ja prozor ne otvaram...
Sry ako je bilo...