Kad bi se našlo više ljudi koji su proguglali ovakve stvari pa da se prirodno odvaljujemo
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kad bi se našlo više ljudi koji su proguglali ovakve stvari pa da se prirodno odvaljujemo
Nakon onog jednog screamera koij me doslovno uništio više ih ne gledam, a učinak je ionako kratkotrajan i nikakav, tj nema ga, barem ne pravoga.
Nakon onog jednog screamera koij me doslovno uništio više ih ne gledam, a učinak je ionako kratkotrajan i nikakav.
ne znam, možda ima više tih stvarčica..dulje traju, flashback prekosutra, tko zna..treba guglat
kojeg screamera?
Nakon onog jednog screamera koij me doslovno uništio više ih ne gledam, a učinak je ionako kratkotrajan i nikakav.
Rasta, ako si zaista mislio da će biti halucinogenog učinka, onda ti ne treba ništa više, dovoljno je ono na čemu si..
Rasta, ako si zaista mislio da će biti halucinogenog učinka, onda ti ne treba ništa više, dovoljno je ono na čemu si..
Ma koji učinak, ovo ga ni ne uzrkokuje, samo se slika malo iskrivi na par sekunda i to je to, mulci se užive i glume da su "high".
al je fora..