Ebay kupnja

poruka: 5
|
čitano: 1.749
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Ebay kupnja

Pozdrav!

Evo bio sam narucio bateriju za laptop, 400 kn je bila..uglavnom bila je 9 ćelijska, 7800mAh.

kad sam platio i to dosao mi je mail od sellera da im je nestalo na zalici i da hocu cekat ili da mi vrate pare.

kako su bili povoljni ja sam reko da mi vrate pare, jer mozda mi i zatrebaju, al da mi se jave kad dodju nove na zalihu.

transakcija na ebay racunu je zatvorena od tad. mislim jos mi stoji pod Won stvarima.

Onda su mi pred neki kad poslali da su dosle zalihe i da im se javim na mail kad je budem htio kupit.

javio sam se, al su mi poslali neki invoice, ne link na tu, nego samo da idem na pay pal i da uplatim, kako je baterija ista.

ja sam uplatio 13,12,2009 al mi jos ne pise na ebay racunu da je shippana. neznam jel se moze updateati item ako je cancelled, al mi je updateovalo

datum kad sam je sad platio.

jesam zajeban il?

fala

ćufta
16 godina
neaktivan
Ebay kupnja

pik.ba

nedim
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.1.2010 17:41 (nedim155).
16 godina
neaktivan
Ebay kupnja

po meni su te dosta izvozali a dali su te sje- vidit ces

RazorNapster
17 godina
neaktivan
RE: Ebay kupnja
josip2608 kaže...

Pozdrav!

Evo bio sam narucio bateriju za laptop, 400 kn je bila..uglavnom bila je 9 ćelijska, 7800mAh.

kad sam platio i to dosao mi je mail od sellera da im je nestalo na zalici i da hocu cekat ili da mi vrate pare.

kako su bili povoljni ja sam reko da mi vrate pare, jer mozda mi i zatrebaju, al da mi se jave kad dodju nove na zalihu.

transakcija na ebay racunu je zatvorena od tad. mislim jos mi stoji pod Won stvarima.

Onda su mi pred neki kad poslali da su dosle zalihe i da im se javim na mail kad je budem htio kupit.

javio sam se, al su mi poslali neki invoice, ne link na tu, nego samo da idem na pay pal i da uplatim, kako je baterija ista.

ja sam uplatio 13,12,2009 al mi jos ne pise na ebay racunu da je shippana. neznam jel se moze updateati item ako je cancelled, al mi je updateovalo

datum kad sam je sad platio.

jesam zajeban il?

fala

Nece ti ni pisati na ebay racunu da je poslana vec si trebao dobiti mail od prodavca da je primio uplatu i da je poslao robu. Meni tako dodje. Kolika mu je ocjena na ebayu?

17 godina
neaktivan
Ebay kupnja

Sve je sređeno, poslano i dosla mi je za 10 dana tocno, sa nekom expresnom postom.

inace feeback mu je 100 posto, samo se baterije prodaju. nekih 400 komada su prodali

ćufta
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice