Devizni Račun i Visa Electron

poruka: 2
|
čitano: 3.209
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Devizni Račun i Visa Electron

Zanima me dali mogu otvoriti Devizni Račun ako nemam 18 godina, i dali dobije Visa Electron Karticu?

I dali mogu korsitit tu Visa Electron karticu za PayPal i kupovinu online?

I gdje je najbolje otvoriti devizni racun? Gledo sam u Erste pise da se dobije visa electron..

Visa Electron je međunarodno prihvaćena debitna kartica vezana uz devizni tekući i žiro račun otvoren u Erste banci. Služi prvenstveno za podizanje gotovine te plaćanje roba i usluga na prodajnim mjestima sa oznakom Visa Electron, te kao identifikacijska kartica prilikom uplate ili isplate gotovine u poslovnicama Erste banke.

18 godina
neaktivan
Re: Devizni Račun i Visa Electron

Imaš thread o PayPal-u sa svim potrebnim informacijama pa pogledaj tamo. I probaj upotrijebit search funkciju prije postanja.

Devizni ti ne triba, uzmi žiro račun, devizni se plaća a žiro račun se ne plaća (bar u PBZ-a) i žiro mislim da može i za maloljetnike, nisam siguran da li može devizni. Osim toga ako imaš devizni mislim da ti ide dvostruka konverzija valuta.

Moš di oćeš uzet debitnu Visa Electron karticu i žiro račun, i da to radi za PayPal. Samo je treba potvrditi na PayPal-u (vidi tamo ili u onom threadu za proceduru).

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice