Zanima me koliko bi me doslo da uzmem majstora da mi okreci i ogleta par soba., znaci koliko inace uzme po kvadratu?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Soboslikarstvo LoLz!!!
Soboslikarstvo LoLz!!!
ok tu sam nasao da taj lik naplacuje 5kn po kvadratnom metru za gletanje. a sta je za krecenje?
Soboslikarstvo LoLz!!!
ok tu sam nasao da taj lik naplacuje 5kn po kvadratnom metru za gletanje. a sta je za krecenje?
Cijne su realne.Budući da se bavim tim dijelom posla,cijena se lako može promijeniti kad radovi počnu tj ako nastanu nekakvi problemi.Važno je znati kakva je podloga bila prije tj da li je možda bila boja na bazi krede (starije kuće)jer tada malo poskupljuju radovi zato što obična impregnacija ne pomaže.Takođe je vrlo bitan faktor odabira boja i na kojoj su bazi.Npr običan Jupol može ići pod navedenu cijenu dok kvalitetnija boja tipa Dulux kantica za 50tak kvadrata može doseći cijenu do 750 kn.Naravno da trba gledati ako idu boje da nijanse budu svjelije jer to uvelike utiče na cijenu.Što se tiče odabira boja tipa Jupol ili Dulux bolje je odabrati Dulux jer je isplativij na duži period.A evo i razloga:Jupol se može na zidove nanositi do 7 puta i mora se strugati.Dok Dulux može ići do 14 puta i može malo duže izdržati(Jupol bi trebalo nanosit svake 2-3god dok Dulux može svake 4god).Ako ima kakvih pitanja slobodno me kontaktirajte rado ću pomoći savjetima...
Ok.thnx
znaci sada uzmem jednog radnika znaci doslo bi me oko 5 kn po metru kvadratnom za gletanje i oko 10 kn za krecenje?
5 kn gletanje 1x,10 kn gletanje 2x.Farbanje 10 kn al bez boje.Ako nudi i boju u tu cijenu uvijek pitaj koja je boja(sigurno je neki šrot)...