Evo baš sam pogledao na NatGeou emisiju kako je CIA na zatvorenicima, manjinama, prostitutkama, pa čak i na svom osoblju testirala razne bolesti i droge pomoću kojih bi mogli kontrolirati ljude. Ta su istraživanja radili za vrijeme "hladnog" rata gdje su svi htjeli naravno pobjedu. Zaprepastilo me koliko je ljudi poginulo samo na testiranjima tih kemikalija(bolesti). U to vrijeme je stvoren LSD pomoću kojeg su pokušavali natjerati ljude da progovore. CIA je bila iz njemačke otela znanstvenike koji su radili biološko oružje za njemačku i bili optuženi za ratne zločine. Kao na tim istraživanjima je potrošeno 30 milijuna dolara i svi dokazi i zapisi su bili uništeni, CIA je na projektu više od 20 god.(ja mislim) radila. Meni je bilo zapanjujuće da je to na ljudima testirano. Na testiranju LSDa su zatvorenicima davali male doze LSDa a za nagradu bi im dali heroin. Čak su u ratu s Koreom bacali bombe sa baterijama koje su se u zadnji čas krcale u avione. Emisiju nažalost nisam uspio od početka pogledati.
Ako neko ima još informacija o tome; dobro su došle.
Sad bih vas zamolio za mišljenja o ovome.