Koje ste godište uopce?
išli su u razred skupa sa Brojem1
Koje ste godište uopce?
išli su u razred skupa sa Brojem1
koja je to sreća i zadovoljstvo ahahahah
Smiri se Veliki Inkivizitore, već si rastjerao dovoljno ljudi. Gledam ti ovo pod Moj PC, pa u PM 
Ali nas apsolutno nije briga za tvoju kafu od skoro 3k kuna, mi smo prezadovoljni sa duplo i više puta jeftinijima od njeg tako da ne znam na koga pucaš.
Spominješ dominaciju, za te novce ja želim ne dominaciju nego brzinu svetlosti da ubija sve idučih 10god, ako to ne može onda jebeš takvu sitnu dominaciju.
War-a ti malo udara kriza srednjih godina samo sto je on skroman pa samo kupuje procesore.
Chaselol pusti sad te dječje priče....
jučer si me ostavio u dilemi, kažeš da si spuštao brzinu rama da malo zategneš latencije. Kako sad to, što nije za rižu bitno samo brzina???
jučer si me ostavio u dilemi, kažeš da si spuštao brzinu rama da malo zategneš latencije. Kako sad to, što nije za rižu bitno samo brzina???
Posto ne znas sta su latencije, cemu objasnjavati 
Nego, 3200mhz na budget ploci i budget cpu, ti samo na 2.6ghz?
Eh i ti mi neki hardware guru, bez 3ghz ne pricam, ajde da te vidimo
Da se ne bojis OC mozda?
AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Posto ne znas sta su latencije, cemu objasnjavati 
Nego, 3200mhz na budget ploci i budget cpu, ti samo na 2.6ghz?
Eh i ti mi neki hardware guru, bez 3ghz ne pricam, ajde da te vidimo
Da se ne bojis OC mozda?
evo ti mali podsjetnik kako se procesor od 300kn vozi sa RAM-om na 3200MHz 
ova ploča je zaključana za jači OC memorije, moj RAM je 2133 deklariran tako i tako zaključana ploča daje pristojan OC, na ryzenu nisam vidio da itko može klokati bilokakav RAM 500Mhz više od deklarirane brzine, tako da molim te nemoj pričati o OC-u....
koliko mene pamćenje služi, što nije na snazi "teorija" da je za ryzen bitna samo brzina memorije, zato to i pitam...
ova ploča je zaključana za jači OC memorije, moj RAM je 2133 deklariran tako i tako zaključana ploča daje pristojan OC
ma to je ništa, klokao si memu na z170 ploči, ne'š ti čuda
toliko ja izvučem na privjesku i h110 ploči koja nije namijenjena za oc 
Picajzla ne zajebaji
, otkrio sam ti Ameriku sa tim postom, pročitaj svoj odgovor na taj post koji sam ti stavio 
čisto me zanima, malo su tamo bitne samo brzine, pa sad eto malo ipak i latencije igraju, pa izađe tool za uštimavanje memorije na ryzenu,
pa ugledni i cijenjeni forumaši objave da njima još uvijek memorija od 1000kn po keksu radi na samo na 400mhz manje nego je deklarirano...
a većina najglasnijih iz ryzen armade vozi OC memorije i sl. gluparije a od nikog nikad nikakav prtscr i ništa da potkrijepe...samo dobijemo info da im radi ko po špagi 
pa su jako uvrijeđeni kad ih se prozove za dezinformiranje i muljanje, treba Ansha što prije za moda sa onim pravilom o streljačkom vodu 
lave tvoji citati od nekada
"
čitajući zadnjih 20ak stranica ove teme čovjek bi rekao da su ovdje sve odreda sve shareholderi intela sa udjelom +100M $ i da su sad preko noći zaradili milione, pa ovdje dijele radost i veselje, a ono većina trolova iz podruma trošne kućice svršava na gain od 10 fps-a koje sad intel ima u odnosu na ryzen...
jbt gdje su moderatori ili bolje psihijatri da malo ovo raščiste...
"
"
jbg sa ryzenom tečaj odabira RAM-a, sa i7 tečaj undervoltanja, isti k samo drugo pakovanje...
btw. imam isti ram koji sam imao sa i7 i zamisli čuda radi jednako
"
Vidiš kak ti se mišljenje i znanje promijenilo? :)
Krecem bas po jedan i5 6500 i jos 4GB RAM-a sta mi je odobreno od BUG redakcije za podizanje popularnosti foruma pa da prodem ponovo benchmarke sa grafom i da imam sa cime ove ryzene i u cinebenchu potuc.... Nako reda radi 
Smiri se Veliki Inkivizitore, već si rastjerao dovoljno ljudi. Gledam ti ovo pod Moj PC, pa u PM 
Ali nas apsolutno nije briga za tvoju kafu od skoro 3k kuna, mi smo prezadovoljni sa duplo i više puta jeftinijima od njeg tako da ne znam na koga pucaš.
Spominješ dominaciju, za te novce ja želim ne dominaciju nego brzinu svetlosti da ubija sve idučih 10god, ako to ne može onda jebeš takvu sitnu dominaciju.
Vidim odmah ste se prepoznali u mom komentaru. 
Ove nebuloze o 10 godina ces jedino pronaci preko u sajns fiksn temi.
War-a ti malo udara kriza srednjih godina samo sto je on skroman pa samo kupuje procesore.
A nije bas, cekam da se jos malo smire cijene pa da ubodem neku Vegu 56. Cisto da dokazem jos jedanput kako moji komentari nemaju veze sa fanbojizmom vec iskljucivo sa cinjenicnim stanjem koje pojedincima nekim cudom smeta. 
Krecem bas po jedan i5 6500 i jos 4GB RAM-a sta mi je odobreno od BUG redakcije za podizanje popularnosti foruma pa da prodem ponovo benchmarke sa grafom i da imam sa cime ove ryzene i u cinebenchu potuc.... Nako reda radi 
Što se dogodilo s tobom?
Ak se ne varam rekao si da te citiram "kad kupujem, kupujem flasgship"
:)
"
čitajući zadnjih 20ak stranica ove teme čovjek bi rekao da su ovdje sve odreda sve shareholderi intela sa udjelom +100M $ i da su sad preko noći zaradili milione, pa ovdje dijele radost i veselje, a ono većina trolova iz podruma trošne kućice svršava na gain od 10 fps-a koje sad intel ima u odnosu na ryzen...
"
"
jbg sa ryzenom tečaj odabira RAM-a, sa i7 tečaj undervoltanja, isti k samo drugo pakovanje...
"
Tad je jos zivio u neznanju.
Opametio se pa mu je sve oprosteno. 
Picajzla ne zajebaji
, otkrio sam ti Ameriku sa tim postom, pročitaj svoj odgovor na taj post koji sam ti stavio 
ne'š ti klokanja memorije na z ploči, otkrio si dva otočića prije amerike i sad se kurčiš
treba je klokati na h110 ploči s privjeskom kao što sam ja napravio, to je otkrivanje amerike za svekoliko pučanstvo i opće naseljavanje 
"
"
"
"
to je moj klon neki 
iz razloga što me ryzen razočarao više ih ne branim od napada iz Team blue 
a ovo da, skylake i7 na nekim pločama ima problem na stock postavkama s previsokim naponom i jbg, romani pišu po internetima o tome, a ryzen i memorija po internetima će uskoro krenuti dokumentarni filmovi na tu temu 
Pa neznam je li baš potrebna i opravdana tolika drama s Ryzenom i memorijom... ja kad sam uzimao uzeo sam G.Skill TridentZ kit koji je bio na supported listi i radio je od prve na 3200Mhz nakon update-a BIOSa.. Apsolutno nikakvih problema nisam imao.
Ljudi kupuju svašta i svakakve kombinacije bez proučavanja pa onda plaču kasnije.. zato se to i događa. Jbg, šteta da ne rade sve memorije ali mislim da nije toliki bauk kao što neki preuveličavaju.
Evo, trenutno na poslu koristim Ryzena 1600 na običnoj B350 ploči od ASRocka i radi Corsair kit 16gb na 3000 bez ikakve muke.
Picajzla ne zajebaji
ne'š ti klokanja memorije na z ploči, otkrio si dva otočića prije amerike i sad se kurčiš
treba je klokati na h110 ploči s privjeskom kao što sam ja napravio, to je otkrivanje amerike za svekoliko pučanstvo i opće naseljavanje 
jbg Pic, otkrio sam put, doveo sam te do plaže, a eto ti si zahvajući tome i daljnim istraživanjem kontinenta pronašao Machu Picchu 
Pa neznam je li baš potrebna i opravdana tolika drama s Ryzenom i memorijom... ja kad sam uzimao uzeo sam G.Skill TridentZ kit koji je bio na supported listi i radio je od prve na 3200Mhz nakon update-a BIOSa.. Apsolutno nikakvih problema nisam imao.
Ljudi kupuju svašta i svakakve kombinacije bez proučavanja pa onda plaču kasnije.. zato se to i događa. Jbg, šteta da ne rade sve memorije ali mislim da nije toliki bauk kao što neki preuveličavaju.
Evo, trenutno na poslu koristim Ryzena 1600 na običnoj B350 ploči od ASRocka i radi Corsair kit 16gb na 3000 bez ikakve muke.
naravno da nije to drama ako prije kupnje ryzena dobro prostudiraš tu tematiku oko memorije
jbg mene potrefilo sranje, tj. imao sam tu memoriju od prije, pa eto smijem se malo pohvaliti da se na intelu kloka bez greške +1Ghz preko deklarirane brzine
da je bar radila na +500 na ryzenu, sad bi bio admiral ryzen armade 
Ha, ja sam na pce baniran zato sto sam upozoravao ekipu da ne kupuju ryzena. AMD nudi dvi jezgre koje mos otkljucat u cetiri, a 4 u 6, ali ovaj ram ne radi, i sve je ispod razine konkurencije, mada jeftinije. AMD ne prodaje mikroprocesore, nego krompire, ko babe na pijaci. Kupiti amda je ko da si kupio renola, a tvoj susjed par godina starog audija za istu cifru. Jednostavno budes nezadovoljan ne samo kompom, nego i samim sobom, mada se vecina busa u prsa i pokusava dokazati da je renol bolji od audija.
Ne bih rekao da je to jedini razlog.
Btw šta ti voziš?
Je, i sad su evo povukli 6 modela iz prodaje. I dalje nemaju srama prodavat svoj skart nego reklamiraju kao nesh dobro.
ode nam i ovaj Gospodin Entuzijast s foruma
https://www.bug.hr/forum/user/eywa33/70821.aspx
član kuće Slavnih po GPU benchmarcima, velike bitke smo ja i on imali 
Ha, ja sam na pce baniran zato sto sam upozoravao ekipu da ne kupuju ryzena. AMD nudi dvi jezgre koje mos otkljucat u cetiri, a 4 u 6, ali ovaj ram ne radi, i sve je ispod razine konkurencije, mada jeftinije. AMD ne prodaje mikroprocesore, nego krompire, ko babe na pijaci. Kupiti amda je ko da si kupio renola, a tvoj susjed par godina starog audija za istu cifru. Jednostavno budes nezadovoljan ne samo kompom, nego i samim sobom, mada se vecina busa u prsa i pokusava dokazati da je renol bolji od audija.
Ne bih rekao da je to jedini razlog.
Btw šta ti voziš?
Toxic jel ti ono isto renola vozaš, ima nas ko govana ovdje 
Btw šta ti voziš?
G4560
Nikad nisam cuo za renola.
ja kad sam uzimao uzeo sam G.Skill TridentZ kit koji je bio na supported listi i radio je od prve na 3200Mhz nakon update-a BIOSa..
To i je bio problem, skuplji i bolji ram je vecinom radio na deklariranoj brzini dok je sa jeftinijima bila lutrija cak i kad su bili na qvl listi, a ne daj Boze da si ga mogao oc-ati i utegnuti latencije i to mu je narusavalo jedinu titulu koju je imao tj ulozeno-dobiveno. Ajd sad se situacija malo popravila sa novom generacijom pa memorija barem radi na deklariranoj brzini.