Stjepan
Jesi probao undervolt na stock taktu, meni na stocku isto dize do 1.2v
kaj cpu ili ram?
cini mi se da na win10 ram daje nesto bolje specke u nekim testovima cak brutalno bolje, sad koliko je bitno pojam nemam
3200mhz/16/16/18/38
lp
Stjepan
Jesi probao undervolt na stock taktu, meni na stocku isto dize do 1.2v
kaj cpu ili ram?
cini mi se da na win10 ram daje nesto bolje specke u nekim testovima cak brutalno bolje, sad koliko je bitno pojam nemam
3200mhz/16/16/18/38
lp
A kaj ti to igraš na tom TN monitorčiću na 144 hza sa slabašnom GTX 470 i na kojim detaljima? 
Pa igram heroes of the storm (blizzardova moba), overwatch, doom i tu i tamo neki sp, brat kad dode zapravo igra sp igre, slozi si detalje da mu ne ide ispod 60 fps. Vjerovatno bi igrao vise sp igara da imam jacu karticu (ona je sljedeca u planu), jer ne volim kad mi oci krvare na 60-80 fps.
Nego reci ti meni jel bolno i dal te obuzme tuga kako kazu kad dropa ispod 60fps sa tim malim parkinsonom?
A kaj ti to igraš na tom TN monitorčiću na 144 hza sa slabašnom GTX 470 i na kojim detaljima? 
Pa igram heroes of the storm (blizzardova moba), overwatch, doom i tu i tamo neki sp, brat kad dode zapravo igra sp igre, slozi si detalje da mu ne ide ispod 60 fps. Vjerovatno bi igrao vise sp igara da imam jacu karticu (ona je sljedeca u planu), jer ne volim kad mi oci krvare na 60-80 fps.
Nego reci ti meni jel bolno i dal te obuzme tuga kako kazu kad dropa ispod 60fps sa tim malim parkinsonom?
hahahahhaha
dobra!nhf xxx..lp
Ha ha kaj bi bilo bolno kad je cijeli komp besplatan. Zadnji puta sam uložio paru 2003. Pa nisam lud ta trošim pare na igrači hardver
Uz takva očekivanja super sam zadovoljan, nije mi PC centar svijeta. WOT taključan na 120 fpsa makar nemam ga više volje igrati, dnevno 3-4 partije, a 90% SP igara imam 60 + fpsa.
parkinson/privjesak/gold ostaje do daljnjega a iduča investicija je ovo, mijenjam svoj trenutni stari X360 gamepad. Želim si uključiti slušalice u ovaj novi dok se igram po noći, naravno iz kreveta 
link
coffee u prosjeku ima veci avrg i vece 1% low fps, nema igre gdje su oba na 150, a gdje jedan pada na 100, a drugi na 80, to postoji jedino u tvom imaginarnom svijetu, a cak i tamo bi se vise primjetio taj drop na 80 nego na 100. Shvati da coffee u prosjeku daje vise avrg fps, a s time i vise 1%low fps (nije to slucaj kao sa 7600k koji daje veci avrg od ryzena 5 i 7, al je zato ima dropove u zahtjevniom scenama)
Baš i ne nužno. Ako imaš 6-jezgreni koji vrti na 150 i 8-jezgreni koji vrti na 130 (zbog razlike u taktu npr.) i naletiš na scenu gdje 8-jezgreni može dići paralelno više threadova, a 6-jezgreni nema gdje, on može pasti na 80, tamo gdje 8-jezgreni padne na 100. Spominješ Ryzene i i5-7600K pa je moguće da je to bio slučaj (iako je 6 jezgara već dovoljno za većinu igara, nije npr. za Tomb Raidera).
Ovo s višim najnižim, prosječnim i najvišim, naravno, točno je. No, većini igrača to ne treba, jer većina igara ne može pasti ispod 60 zbog procesora, ako uopće neka to ima kao problem.
50$ komad je ploča...i opet vas diže na foru 
Skim si takav si..tak je govorila moja brutalno pokojna baka kad sam se družio sa huliganima 
Skim si takav si..tak je govorila moja brutalno pokojna baka kad sam se družio sa huliganima 
E, da ti je sad baka živa, rekla bi ti "sinko moj kupi si monitor i stol više, ko normalan čoek, a mene pusti da mogu gledat ljubav na selu"
E, da ti je sad baka živa, rekla bi ti "sinko moj kupi si monitor i stol više, ko normalan čoek, a mene pusti da mogu gledat ljubav na selu"
Ne nego bi me navukla za uši jer se opet družim sa zločestom djecom 
ja sam taj koji bi to trebao reći tebi, sve šta te se ispravi i šta ti se dokaže opet negiraš, nego šta bi napravio kada bi netko bio takav kakvog sam te upravo opisa? pohvalio ga?
cijelo vrijeme pričaš a pričaš gluposti, upravo ti ljudi koji su fanboyi su daleko najgluplji...
neisplativo kupovati ako se neće overclockati, eno imaju k verzije za te novce
bravo Stjepane, digao si cache 
možeš u istu rečenicu sa poznatim intel profićima, znaš na koje mislim 
na CPU sam mislio, evo sad se igram, na 1.05V stock prolazim intel burn test, idem probati niže
rađe prati ponudu korištenih servera, to je zanimljivije 
Heroes of the storm nidje veze za 144hz ista igra svuda, k'o i dota, nema razlike nikakve, igrao dugo znam o cemu pricam
overwatch je limitovan na 24 tick servere sto je nevidjena banana, tako da ti nista ne znaci imao 100 ili 300 fpsa
doom ti bez problema drzi 144fps
ništa nećeš na njuškalu naći, ljudi precjenjuju sve šta imaju 
opet kažem prati ponudu starih servera na ebayu i na amazonu pa možda nađeš nešto zanimljivo 
Pitao sam za ram na intelu jer sam se jučer igrao sa ramom na 8700k i max hero kod prijatelja. Ima 3600c15 kit i na xmp-u je čisto sranje (doduše očekivano) pogotovo kad se proc kloka preko 5ghz.
Zatezanjem latencija na istom taktu memorije sa svim ostalim postavkama istim smo vidjeli od 6% do 13% veći fps u testovima gdje 1080ti nije usko grlo.
Dakle, probajte se poigrat sa memorijom jer se radi o besplatnim performansama. Naravno svaki oc zahtjeva testiranje stabilnosti pa tako i ram i to je možda najgori dio čitavog procesa jer pravilno testiranje je dosta dugotrajan posao. Moja preporuka je bar 200% (netko kaže 400, netko 800, netko čitavu noć - zavisi koliko ste hardcore) u hci memtestu.
Prestaro je to, xeon stariji od westmere-ep/gulftown nema kaj traziti u današnjim programima/igrama
Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
trenutno naj bolje što možš ako si jako ograničen parama je uzet naj jeftiniju 1151 ploču i g4560