Uzet i5 8600k pokraj i5 8400 je ista stvar ako gledaš buđet ...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pogledaj (ako nisi vec do sad)
Hellblade a
isto tako nije lose odigrati ove MMO naslove koji se mogu igrati vecinom kao SP, Black Desert Online i Elder Scrolls Online. Jako puno zabave i jos ih mozes igrati (bar ESO sam probao) preko dzoje iz fotelje, bude bas uzivancija.
On the topic:
cool video, VRM overheating etc
Pogledaj (ako nisi vec do sad)
Hellblade a
isto tako nije lose odigrati ove MMO naslove koji se mogu igrati vecinom kao SP, Black Desert Online i Elder Scrolls Online. Jako puno zabave i jos ih mozes igrati (bar ESO sam probao) preko dzoje iz fotelje, bude bas uzivancija.
Odigrao Hellblade, baš originalna i jedinstvena igra, pogotovo zadnja trečina. U neku ruku umjetnost 
Pitanjce.
Spominjete reze i frekve monitora... Kakva je budućnost 1080p IPS monitora od cca 23-24" ?
Imam AOC 2353 i ok mi je i kad ispusti dušu ( nedajbože ), kupio bih opet sličnu makinu... Meni to dobro, uglavnom surfam a WoT sve manje zavrtim jerbo neam živaca...
Fala, đenja.
I skužajte za off...
To kad sam vidio nisam mogao jebeno vjerovati 
Gigabyte ploca ako se ne varam, opet su napravili sranje, od losih B350 ploca sjebali su i stvar sa TR platformom 
jasno da jeesu, ali očito su pre kratki. Uzmeš duže u svakoj lokalnoj željezari za par kuna.
pa nije to šaraf od 20mm na biciklu koji ima po 1mm lufta, fina mehanika trazi malo vise preciznost, pa nije to intel s pisljivih 1150 pinova
:
Hvala AMD!
inace Jayz2cent je poznat da je smotan ko curica
...s amd novim socketom je sve uredu
!lp
jbte ovdje ekipa kao da nikad nije stavljala vise od 1 aftermarket coolera ili nedaj boze na starim socketima gdje ti je trebala poluga od 50cm da stavis prokleti cooler koji je sjedao na mikrometar
bilo je potrganih coolera i ploca ko u prici, a tek kad ti osklizne "sarafciger" u zabije se u plocu
a majka to sve platila
lp
on bi to probao delidat
, mojem athlon-u 600 je takoder bio okrhnut cosak
koji je to kvantni skok bio naspram celerona 400, jbte!
Zivio AMD!lp
a razocarali ste me .
Bar kao ekipu koja brije na 144 + fpsa sam ocekivao da igrat FPS igre online kad ono igre za koje je i 30 fpsa dosta :)
Ljudi moji vise gejmanja manje briga koliko slicica u sekundi. Bez stresa molim.
Ja upravo igram Evil Within 2 i moram reci da igra ima problem s optimizacijom jednostavno na 4k gpu usage ne ide iznad cca 85% . Mislio sam da je Ryzen problem ali nije.. ljudi s i7icama i gtx 1080ti imaju problem kao i oni s gtx 1070 i slicnim setupovima ali igra je odlicna.
Evo ponudim ti smještaj na dan, dođi i probaj witchera na 30 fps-a a onda na ~100 pa reci da ti 30 onda bude dosta poslije ;)
Kako stigneš to sve
posto radim 7 dana u mjesecu sve se moze stignuti osim ako nemam privatnog posla
posto radim 7 dana u mjesecu sve se moze stignuti osim ako nemam privatnog posla
Koji to posao da se odmah prekvalificiram ?
Ustvari ne radim nista u vojsci sam svakako ce te govoriti da nista neradimo da djaba trosimo pare pdv obveznika
Ne, sarafi imaju tocno redosljed po kojem se zatezu i tako je covjek i napravio, u videu jos kaze kako sa asus plocom nije imao nikakvog problema. Kazem ti da pogledas komentare gdje se ekipa zali na taj problem.
Uzet i5 8600k pokraj i5 8400 je ista stvar ako gledaš buđet ...
ja sebe nikako natjerati u servis da reklamiram plocu i uzmem u zamjenu tog 8600k, bas mi se svida cisto zbog overkloka
tati za gaming dovoljno
lp
Znači Luci je prešao sa 7700k na 8700k a ima 60hz monitor... Nastavlja fascinirati svakog dana.
A i onaj i7 5820k ti je komedija za 2500kn na njuškalu
ak dobis 1500kn gladi bradu 
Znači Luci je prešao sa 7700k na 8700k a ima 60hz monitor... Nastavlja fascinirati svakog dana.
Naravno, a sta si ti korisno naporavio i doprinjeo temama? ja mijenjam iz hobija i zabave, nije mi previse ni bitno jesam li ista dobio u gejmingu.
Naravno, a sta si ti korisno naporavio i doprinjeo temama? ja mijenjam iz hobija i zabave, nije mi previse ni bitno jesam li ista dobio u gejmingu.
Pa naprimjer prvi u HR nabavio dr zaber sentry kućište i pokazao ga na forumu, i usporedio temp između njega i node 202. A vjerojatno i prvi uzeo mini itx am4 ploču i napisao iskustva.
Ja isto uzimam iz hobija, ali barem da ti ima koliko toliko smisla.
Mogao si onda ići na jaču grafičku, puno više biš dobio. Ili monitor sa više hz.
Ustvari ne radim nista u vojsci sam svakako ce te govoriti da nista neradimo da djaba trosimo pare pdv obveznika
To si sam izvalio sa 7 dana rada u mj...
...isprika ako si vojni invalid?!
Pa naprimjer prvi u HR nabavio dr zaber sentry kućište i pokazao ga na forumu, i usporedio temp između njega i node 202. A vjerojatno i prvi uzeo mini itx am4 ploču i napisao iskustva.
Ja isto uzimam iz hobija, ali barem da ti ima koliko toliko smisla.
Mogao si onda ići na jaču grafičku, puno više biš dobio. Ili monitor sa više hz.
Ja nisam vidio te usporedbe, imas li kakav link na razlike u zagrijavanju tog ryzena 1600 u nekom stress testu ili zahtjevnijoj igri (sa screen shotima) između ta dva kucista
Za graficku cekam sta ce bit kad reklamiram.