Chat tema ljubitelja hardvera zaključana tema

poruka: 24.322
|
čitano: 3.348.937
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
odjavljen
CPU chat tema

Uzet i5 8600k pokraj i5 8400 je ista stvar ako gledaš buđet ...

13 godina
neaktivan
Re: CPU chat tema

Pogledaj (ako nisi vec do sad)
Hellblade a 

isto tako nije lose odigrati ove MMO naslove koji se mogu igrati vecinom kao SP, Black Desert Online i Elder Scrolls Online. Jako puno zabave i jos ih mozes igrati (bar ESO sam probao) preko dzoje iz fotelje, bude bas uzivancija.

On the topic:

cool video, VRM overheating etc

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
18 godina
odjavljen
chaselol kaže...

Pogledaj (ako nisi vec do sad)
Hellblade a 

isto tako nije lose odigrati ove MMO naslove koji se mogu igrati vecinom kao SP, Black Desert Online i Elder Scrolls Online. Jako puno zabave i jos ih mozes igrati (bar ESO sam probao) preko dzoje iz fotelje, bude bas uzivancija.

Odigrao Hellblade, baš originalna i jedinstvena igra, pogotovo zadnja trečina. U neku ruku umjetnost 

14 godina
CPU chat tema

Pitanjce.

Spominjete reze i frekve monitora... Kakva je budućnost 1080p IPS monitora od cca 23-24" ?

Imam AOC 2353 i ok mi je i kad ispusti dušu ( nedajbože ), kupio bih opet sličnu makinu... Meni to dobro, uglavnom surfam a WoT sve manje zavrtim jerbo neam živaca...

Fala, đenja.

I skužajte za off...

Nisam ja ništa prčko.
14 godina
protjeran
chaselol kaže...

On the topic:

cool video, VRM overheating etc

Znam da x299 platforma ima mana i ne branim ju, al da ne bi bilo kako s druge strane sve cvijeta evo jos jedan 

18 godina
odjavljen
CPU chat tema
Kaj nema doma duže šarafe nego tiska ko manijak na kartonskoj kutiji i savija ploču...bože.
14 godina
protjeran
To su originalni sarafi kaj dodu sa plocom, pogledaj komentare kolko se ekipe zali na taj problem, al ovo za stiskanje na kutiji imas pravo bas je konjina.
13 godina
neaktivan

To kad sam vidio nisam mogao jebeno vjerovati 
Gigabyte ploca ako se ne varam, opet su napravili sranje, od losih B350 ploca sjebali su i stvar sa TR platformom 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
14 godina
neaktivan
CPU chat tema

To je bio politički spin....

Part 1.

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.10.2017 21:09 (Viator).
18 godina
odjavljen
war3_tft kaže...
To su originalni sarafi kaj dodu sa plocom, pogledaj komentare kolko se ekipe zali na taj problem, al ovo za stiskanje na kutiji imas pravo bas je konjina.

jasno da jeesu, ali očito su pre kratki. Uzmeš duže u svakoj lokalnoj željezari za par kuna.

14 godina
protjeran
war3_tft kaže...

pa nije to šaraf od 20mm na biciklu koji ima po 1mm lufta, fina mehanika trazi malo vise preciznost, pa nije to intel s pisljivih 1150 pinova:

Hvala AMD! inace Jayz2cent je poznat da je smotan ko curica...s amd novim socketom je sve uredu!lp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.10.2017 21:16 (Stjepanj).
18 godina
odjavljen
CPU chat tema
Ha ha, znači pretegnuo je jednu stranu i onda normalno da na drugoj šarafi ne dosežu. I to je jutjuberski stručnjak koji živi od recenzija hardvera...
14 godina
protjeran
CPU chat tema

jbte ovdje ekipa kao da nikad nije stavljala vise od 1 aftermarket coolera ili nedaj boze na starim socketima gdje ti je trebala poluga od 50cm da stavis prokleti cooler koji je sjedao na mikrometar

bilo je potrganih coolera i ploca ko u prici, a tek kad ti osklizne "sarafciger" u zabije se u plocua majka to sve platilalp

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.10.2017 21:50 (Stjepanj).
18 godina
odjavljen
CPU chat tema
Brijem da bi Jayz2cent rasturio Durona sve u šesnaest...jezgru bi smrvio garant.
14 godina
protjeran
XXX kaže...
Brijem da bi Jayz2cent rasturio Durona sve u šesnaest...jezgru bi smrvio garant.

on bi to probao delidat, mojem athlon-u 600 je takoder bio okrhnut cosakkoji je to kvantni skok bio naspram celerona 400, jbte! Zivio AMD!lp

18 godina
odjavljen
CPU chat tema
Nek se drži vodenih hlađenja, u tome je jedino dobar.
12 godina
odjavljen
toxic kaže...

a razocarali ste me .

Bar kao ekipu koja brije na 144 + fpsa sam ocekivao da igrat FPS igre online kad ono igre za koje je i 30 fpsa dosta :)

Ljudi moji vise gejmanja manje briga koliko slicica u sekundi. Bez stresa molim.

Ja upravo igram Evil Within 2 i moram reci da igra ima problem s optimizacijom jednostavno na 4k gpu usage ne ide iznad cca 85% . Mislio sam da je Ryzen problem ali nije.. ljudi s i7icama i gtx 1080ti imaju problem kao i oni s gtx 1070 i slicnim setupovima ali igra je odlicna.

Evo ponudim ti smještaj na dan, dođi i probaj witchera na 30 fps-a a onda na ~100 pa reci da ti 30 onda bude dosta poslije ;)

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
16 godina
CPU chat tema

Evo sto igram osim samo sto se pise na ovom forumu 

10 godina
odjavljen
CPU chat tema

Kako stigneš to sve

16 godina

posto radim 7 dana u mjesecu sve se moze stignuti osim ako nemam privatnog posla

14 godina
dreadmoore kaže...

posto radim 7 dana u mjesecu sve se moze stignuti osim ako nemam privatnog posla

Koji to posao da se odmah prekvalificiram ?

16 godina

Ustvari ne radim nista u vojsci sam svakako ce te govoriti da nista neradimo da djaba trosimo pare pdv obveznika

14 godina
protjeran
XXX kaže...
Ha ha, znači pretegnuo je jednu stranu i onda normalno da na drugoj šarafi ne dosežu. I to je jutjuberski stručnjak koji živi od recenzija hardvera...

Ne, sarafi imaju tocno redosljed po kojem se zatezu i tako je covjek i napravio, u videu jos kaze kako sa asus plocom nije imao nikakvog problema. Kazem ti da pogledas komentare gdje se ekipa zali na taj problem.

14 godina
protjeran
Glavas_ZG kaže...

Uzet i5 8600k pokraj i5 8400 je ista stvar ako gledaš buđet ...

ja sebe nikako natjerati u servis da reklamiram plocu i uzmem u zamjenu tog 8600k, bas mi se svida cisto zbog overklokatati za gaming dovoljnolp

16 godina
odjavljen
CPU chat tema

Znači Luci je prešao sa 7700k na 8700k a ima 60hz monitor... Nastavlja fascinirati svakog dana.

http://www.bug.hr/forum/post/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/1959989.aspx
10 godina
protjeran
CPU chat tema

A i onaj i7 5820k ti je komedija za 2500kn na njuškalu  ak dobis 1500kn gladi bradu 

10 godina
protjeran
Jakovp kaže...

Znači Luci je prešao sa 7700k na 8700k a ima 60hz monitor... Nastavlja fascinirati svakog dana.

Naravno, a sta si ti korisno naporavio  i doprinjeo temama? ja mijenjam iz hobija i zabave, nije mi previse ni bitno jesam li ista dobio u gejmingu.

16 godina
odjavljen
Lucidius kaže...
Jakovp kaže...

Naravno, a sta si ti korisno naporavio  i doprinjeo temama? ja mijenjam iz hobija i zabave, nije mi previse ni bitno jesam li ista dobio u gejmingu.

Pa naprimjer prvi u HR nabavio dr zaber sentry kućište i pokazao ga na forumu, i usporedio temp između njega i node 202.  A vjerojatno i prvi uzeo mini itx am4 ploču i napisao iskustva.

Ja isto uzimam iz hobija, ali barem da ti ima koliko toliko smisla.

Mogao si onda ići na jaču grafičku, puno više biš dobio. Ili monitor sa više hz.

http://www.bug.hr/forum/post/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/1959989.aspx
11 godina
dreadmoore kaže...

Ustvari ne radim nista u vojsci sam svakako ce te govoriti da nista neradimo da djaba trosimo pare pdv obveznika

To si sam izvalio sa 7 dana rada u mj......isprika ako si vojni invalid?!

https://i.redd.it/e18f8931ul5y.gif
10 godina
protjeran
Jakovp kaže...

Pa naprimjer prvi u HR nabavio dr zaber sentry kućište i pokazao ga na forumu, i usporedio temp između njega i node 202.  A vjerojatno i prvi uzeo mini itx am4 ploču i napisao iskustva.

Ja isto uzimam iz hobija, ali barem da ti ima koliko toliko smisla.

Mogao si onda ići na jaču grafičku, puno više biš dobio. Ili monitor sa više hz.

Ja nisam vidio te usporedbe, imas li kakav link na razlike u zagrijavanju tog ryzena 1600 u nekom stress testu ili zahtjevnijoj igri (sa screen shotima) između ta dva kucista

Za graficku cekam sta ce bit kad reklamiram.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice