Carina me zeza,pomoc!

poruka: 59
|
čitano: 8.077
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
Carina me zeza,pomoc!

ROFLCOPTER

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
16 godina
neaktivan
Carina me zeza,pomoc!

Naxeem cini mi se da ipak malo pretjerujes ....

Šutim

Bilo bi zgodno ... ali nije potrebno
17 godina
neaktivan
RE: Carina me zeza,pomoc!
eplati.com kaže...

Jer ovo je 1. puta da me carine,do sada sam uzimao sto se tice inozemstva,Xbox 360,gitare za sve i svasta,dosta vecih paketa,vriejdnosti preko 1000 kn bilo i prije,procesora itd,i nikada problema,sada je definitivno velicina paketa odigrala svoju ulogu

I šta se sada žališ? Od 20 puta šti si za*ebo carinu, zamisli jednom će ti naplatiti. Užas.. Samo ti ne shvaćaš da si još dobro prošao jer imaš skraćeni carinski postupak gdje ne predaješ carinsku deklaraciju, ne treba uvoznik, a to sve inače košta. Pretpostavljam da nemaš špeditersku tvrtku niti si upoznat s tarifiranjem. Btw, ne pokazuj račun jer tada će ti carinska osnovica biti upravo takva kakav je račun, a oni uvijek mogu procijeniti manje.

18 godina
rebelsy kaže...

Šutim

Covjek se nesmije za*ebavat?

I'm going woo woo
16 godina
neaktivan
bed kaže...
eplati.com kaže...

Jer ovo je 1. puta da me carine,do sada sam uzimao sto se tice inozemstva,Xbox 360,gitare za sve i svasta,dosta vecih paketa,vriejdnosti preko 1000 kn bilo i prije,procesora itd,i nikada problema,sada je definitivno velicina paketa odigrala svoju ulogu

I šta se sada žališ? Od 20 puta šti si za*ebo carinu, zamisli jednom će ti naplatiti. Užas.. Samo ti ne shvaćaš da si još dobro prošao jer imaš skraćeni carinski postupak gdje ne predaješ carinsku deklaraciju, ne treba uvoznik, a to sve inače košta. Pretpostavljam da nemaš špeditersku tvrtku niti si upoznat s tarifiranjem. Btw, ne pokazuj račun jer tada će ti carinska osnovica biti upravo takva kakav je račun, a oni uvijek mogu procijeniti manje.

Znaci,tvoj je savjet da dodem na carinu i kazem da nisam nista platio da mi je to prijatelj free poslao?

eplati.com
16 godina
neaktivan
tnakir kaže...
rebelsy kaže...

Šutim

Covjek se nesmije za*ebavat?

Smije, ali ovo je čisti spam koji nema veze s temom.

17 godina
neaktivan
Carina me zeza,pomoc!
World Championships: 7, GP started: 264, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,415
17 godina
neaktivan
eplati.com kaže...

Znaci,tvoj je savjet da dodem na carinu i kazem da nisam nista platio da mi je to prijatelj free poslao?

Naravno. Oni će reći ne ide to tako i lupiti iznos carine. Ako je iznos doista previsok pokazati ćeš im na netu koliko košta novo i žaliti se na iznos. Ukoliko je manje nego što bi doista trebalo, onda ćeš platiti. Davno sam bio u tim vodama, ali to odprilike ide ovako; 1% carinskih pristojbi, carina na proizvod po carinskoj tarifi RH + pdv na iznos. Potraži ako ima na netu carinska tarifa i pogledaj u koju glavu i tarifni broj to 'dobro' spada, i tamo će pisati kolika je carina i ima li je uopće na taj proizvod.

18 godina
neaktivan
Carina me zeza,pomoc!

eh ljudi... jos se malo morate strpit i vise necete imat probleme s carinom (hint:Schengen_Area)Smijeh

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded
16 godina
neaktivan
viper kaže...

eh ljudi... jos se malo morate strpit i vise necete imat probleme s carinom (hint:Schengen_Area)Smijeh

Cant wait

eplati.com
18 godina
neaktivan
viper kaže...

S obzirom da će nam za EU trebati ~5 godina, a da se u SA ne ulazi ispod idućih 5, meni se to čini kao puno. No, vrijeme je relativno, kaže Einstein...

16 godina
neaktivan
Carina me zeza,pomoc!

Samo mali update,jos nisam bio na carini jer nemogu nikako vremena iskopati,ali sam nazvao i kazali su mi da me uopce nisu carinili nego da samo zele vidjeti racune i osobne podatke,kada sam rekao da paket vrijedi 155 eura gospoda Mirjana je rekla da me nece cariniti,nekuzim te fore,ali super!GO CARINA!

eplati.com
18 godina
eplati.com kaže...

Samo mali update,jos nisam bio na carini jer nemogu nikako vremena iskopati,ali sam nazvao i kazali su mi da me uopce nisu carinili nego da samo zele vidjeti racune i osobne podatke,kada sam rekao da paket vrijedi 155 eura gospoda Mirjana je rekla da me nece cariniti,nekuzim te fore,ali super!GO CARINA!

Gospodja Mirjana zeli vidit di si ti to kupio da moze i ona sebi kupit jedan :)

I'm going woo woo
16 godina
neaktivan
tnakir kaže...
eplati.com kaže...

Teta voli svirati onda =)

eplati.com
18 godina
neaktivan
Carina me zeza,pomoc!

Sad kad joj je šef u zatvoru, pogubila se. Nebi ti carinila ni 1555555 eura iako mora već na 160kn.

18 godina
neaktivan
Carina me zeza,pomoc!

E to vam je tak kad ne slušate ribara...

http://3.141592653589793238462643383279502884197169399375105820974944592.com/index314.html
18 godina
eplati.com kaže...
tnakir kaže...
eplati.com kaže...

Teta voli svirati onda =)

Puhat u frulicu :)

naxeem kaže...

Sad kad joj je šef u zatvoru, pogubila se. Nebi ti carinila ni 1555555 eura iako mora već na 160kn.

:D

I'm going woo woo
17 godina
Carina me zeza,pomoc!

braco donit ćeš račun,

te će ga barba s onim

digitronom šta ima osnovne

funkcije, te euriće pribacit u kune

udrit 23%, ako ne i više..

pa ćeš vidit, bez para ne idi

Najbolji osjećaj je upala mišića........ Krema Foruma!!!
16 godina
neaktivan
Carina me zeza,pomoc!

Update,digao paket prekojucer,300 kn udarili carine,jos teta bila ocajna i 15 min po internetu trazila cijene GH world toura,neznam zasto posto sam joj dao racun itd...uglavnom carinili me posteno........

eplati.com
17 godina
neaktivan
Carina me zeza,pomoc!

There's no such thing as a free lunch, m8...

I have got no money, I have got no power, I have got no fame... I have my strong beliefs...
15 godina
protjeran
Carina me zeza,pomoc!

Meni je bas cudno kako mi nikad nisu carinili stvari koje sam kupovao sa Ebay-a,valjda se boje da im nebi dosao mahat sa značkom! Cool

Stvarno ne kuzim tu carinu nikako...

16 godina
neaktivan
Carina me zeza,pomoc!

Dobro,moj paket je imao 15 kila i jedva je stao iza u autu...ali kada sam narucivao procesore i te manje stvari isto velikih vrijednosti,nikada problema....

eplati.com
15 godina
protjeran
eplati.com kaže...

Dobro,moj paket je imao 15 kila i jedva je stao iza u autu...ali kada sam narucivao procesore i te manje stvari isto velikih vrijednosti,nikada problema....

Mislim da je to bilo presudno...

18 godina
neaktivan
eplati.com kaže...

Update,digao paket prekojucer,300 kn udarili carine,jos teta bila ocajna i 15 min po internetu trazila cijene GH world toura,neznam zasto posto sam joj dao racun itd...uglavnom carinili me posteno........

Da je pronasla cijenu toga proizvoda i da je ta cijena u trgovini veca od ove tvoje onda bi ti ljepo stavilia vecu carinu nego ovu koju si platio...

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded
17 godina
neaktivan
Sve sto si trebao napraviti je pokazati zeni odakle si je kupio, i traziti novo racunanje...

Meni je tako 3x bilo, pokazao joj na ebayu gdje sam kupio, nije mi nista udarala, cak ni PDV iako je trebala na neke proizvode... Rekla mi je hvala sto sam bio pristojan...
In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
18 godina
EnlightenedPhoenix kaže...
Sve sto si trebao napraviti je pokazati zeni odakle si je kupio, i traziti novo racunanje...

Meni je tako 3x bilo, pokazao joj na ebayu gdje sam kupio, nije mi nista udarala, cak ni PDV iako je trebala na neke proizvode... Rekla mi je hvala sto sam bio pristojan...

Da, posaljes racun od paypala i link gdje si kupio. Nemas sto sakrivat (osim ako imas :))

Biljezim se sa stovanjem...
18 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Nemas sto sakrivat (osim ako imas :))

Mudra rečenica. Smijeh

16 godina
neaktivan
naxeem kaže...
tnakir kaže...

Nemas sto sakrivat (osim ako imas :))

Mudra rečenica. Smijeh

Sve je moguce.

eplati.com
16 godina
neaktivan
Carina me zeza,pomoc!
NEMA TI POMOĆI , osim ako se ne učlaniš u neku stranku ili ako več nisi učlanjen ILI ako nemaš neke "dobre" rodbinske veze !!!!!

PS.
Naravno kod nas nije tako ovo je samo izraz subjektivnog stava i ne odražava stanje u generalnom smislu, NOT :)
http://www.basketballhoopjam.com
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice