pozdrav ovako zamnima me tko od vas trenira i kaj trenira evo aj treniram ju jitsu( japansku s udarcima) 3 god pa me zanima jel ko od vas kompjuterasa se bavi nekakvim borilackim sportom!
Imam hrpu materijala za treniranje(video) ali samo sam trenirao shaolinski kung fu.
...rezultati se vide i zadovoljan sam...razlog prestanka...a što drugo nego škola.
Ja se bavim savate boksom već jedno godinu dana iako ubacujemo često elemente kick boxa... Ugl, zabavno mi je hehe!
malo suxa ucit s videa! savete je super stvar zasto ubacujes elemente kickboxinga u savete' nejde mi u glavu je r je savate brz explozivan a kickboxing kolko skuzio ide vise na jace udarce! malo su mi smesni trikoi u savate b;)
Ja sam trenirao judo, davno. Dosadio mi je.
Al volio bi da sam imao priliku kao tinejdzer da treniram aikido, to mi je favorite vjestina.
Ali takve skole su rijetke, a i da imam negdje, malo je kasno da pocinjem. :(
Ja treniram Tae Kwon Do, ali rekreativno, znači nikakva polaganja za pojaseve i to, ali me u zadnje vrijeme počeo zanimati ninjitsu i možda bi se u skoroj budućnosti mogao prebaciti ili čak trenirati oboje ako bi našao vremena.
gle nikad nije kasno pogotovo za aikido! zato jer upravo ne koristis snagu vec vise mozak!
Ja sam trenirao judo, davno. Dosadio mi je.
Al volio bi da sam imao priliku kao tinejdzer da treniram aikido, to mi je favorite vjestina.
Ali takve skole su rijetke, a i da imam negdje, malo je kasno da pocinjem. :(
Ja treniram Tae Kwon Do, ali rekreativno, znači nikakva polaganja za pojaseve i to, ali me u zadnje vrijeme počeo zanimati ninjitsu i možda bi se u skoroj budućnosti mogao prebaciti ili čak trenirati oboje ako bi našao vremena.
malo suxa ucit s videa! savete je super stvar zasto ubacujes elemente kickboxinga u savete' nejde mi u glavu je r je savate brz explozivan a kickboxing kolko skuzio ide vise na jace udarce! malo su mi smesni trikoi u savate b;)
Treniram aikido i nasao sam se u tome odmah. :)
Malo mi je zao sto nisam ranije poceo (recimo osnovna skola) ali nikad nije kasno :)
Aikido FTW :)
Treniram aikido i nasao sam se u tome odmah. :)
Malo mi je zao sto nisam ranije poceo (recimo osnovna skola) ali nikad nije kasno :)
Aikido FTW :)
pa fakat vas malo trenira! previse kompa i pive ha?
4 godine karate pa su me izbacili zbog neplačanja računa
ITF TaeKwon-Do. 11 godina (2. DAN c.p)
da treniras neki budo reko bi ossu! neznam kaka na koreanskom pozdravit borca ;)
Taekyon ;)
ej od kud si! ak si iz zg da se sparing slozit kakav!
Iz zg, ali sam van treninga već oko dvije godine. Faks, posao.. teško naći vremena. Sad tek toliko navratim u klub..
JA treniram aikido....rekrativno....
Ja treniram trčanje a da ne iščašim jedan od zglobova :P pa ako se to desi treba ga vraćat nazad, kako lijepo to boli
Ja jedino što treniram je kažiprst na ovome SCROOL kolutiću na mišu i vide se rezultati - jak, nabildan - vučem pun kamion
Ja treniram trčanje a da ne iščašim jedan od zglobova :P pa ako se to desi treba ga vraćat nazad, kako lijepo to boli
Ja jedino što treniram je kažiprst na ovome SCROOL kolutiću na mišu i vide se rezultati - jak, nabildan - vučem pun kamion
Obicno kad govore od igrama kazu oceo se nac na nekom serveru i odigrat koju, a ovde
možemo se negdi sastat pa se pobit da vidimo ko je jaci.(:))
ja sam za sastajanje! al njije u opce stvar pobit se vec podjelit iskustva!;)
pokazat svoju tehniku protiv tuđe!
Ja sam ''nabavio'' ( hehe) aikido - compete set of techniques video tutorijale i neke knjige o aikidu. Moram priznati da je dobro objasnjena tematika, od pravilnog drzanja, kretanja i padanja, do slozenih tehnika.
Samo, najbolje je imati prostora i strunjacu pa vjezbati s partnerom.
Dobra stvar aikida je ta da se tehnike na treninzima izvode polako, dok se ne savladaju.
Karate....otprilike desetak god.(crni pojas) ..a sad uglavnom samo održavam kondiciju i tehniku.