Borilacki sport.

poruka: 32
|
čitano: 4.125
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Borilacki sport.

pozdrav ovako zamnima me tko od vas trenira i kaj trenira evo aj treniram ju jitsu( japansku s udarcima) 3 god pa me zanima jel ko od vas kompjuterasa se bavi nekakvim borilackim sportom!

16 godina
neaktivan
Borilacki sport.

Imam hrpu materijala za treniranje(video) ali samo sam trenirao shaolinski kung fu.

...rezultati se vide i zadovoljan sam...razlog prestanka...a što drugo nego škola.

Core™2 Duo E7400,Gigabyte EP35-DS3,Sapphire HD 4670 512 MB DDR4, 2x 1GB Kingmax 800 MHz,Corsair 400W CX.
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.2.2009 22:50 (Jerkenovski).
17 godina
Borilacki sport.

Ja se bavim savate boksom već jedno godinu dana iako ubacujemo često elemente kick boxa... Ugl, zabavno mi je hehe!

Najbrži put do čovjekova srca je pomoću šake Chucka Norrisa. ...:::www.lan-wars.com:::...
17 godina
neaktivan
Borilacki sport.

malo suxa ucit s videa! savete je super stvar zasto ubacujes elemente kickboxinga u savete' nejde mi u glavu je r je savate brz explozivan a kickboxing kolko skuzio ide vise na jace udarce! malo su mi smesni trikoi u savate b;)

17 godina
moderator
Borilacki sport.

Ja sam trenirao judo, davno. Dosadio mi je.

Al volio bi da sam imao priliku kao tinejdzer da treniram aikido, to mi je favorite vjestina.

Ali takve skole su rijetke, a i da imam negdje, malo je kasno da pocinjem. :(

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.2.2009 23:18 (DrNasty).
17 godina
neaktivan
Borilacki sport.

Ja treniram Tae Kwon Do, ali rekreativno, znači nikakva polaganja za pojaseve i to, ali me u zadnje vrijeme počeo zanimati ninjitsu i možda bi se u skoroj budućnosti mogao prebaciti ili čak trenirati oboje ako bi našao vremena.

zakuvo sam čaj, dosta mi je fuke, boli me stomak i prolivam na dupe...
17 godina
neaktivan
Borilacki sport.

gle nikad nije kasno pogotovo za aikido! zato jer upravo ne koristis snagu vec vise mozak!

17 godina
neaktivan
RE: Borilacki sport.
DrNasty kaže...

Ja sam trenirao judo, davno. Dosadio mi je.

Al volio bi da sam imao priliku kao tinejdzer da treniram aikido, to mi je favorite vjestina.

Ali takve skole su rijetke, a i da imam negdje, malo je kasno da pocinjem. :(

Aikido i ja obožavam ( Steven Seagal ), ima u Rijeci jedna dvorana, ali za to treba imati volje i vremena te se treba potpuno predati toj vještini jer je jako zahtjevna.
zakuvo sam čaj, dosta mi je fuke, boli me stomak i prolivam na dupe...
17 godina
neaktivan
hellraiser1110 kaže...

Ja treniram Tae Kwon Do, ali rekreativno, znači nikakva polaganja za pojaseve i to, ali me u zadnje vrijeme počeo zanimati ninjitsu i možda bi se u skoroj budućnosti mogao prebaciti ili čak trenirati oboje ako bi našao vremena.

mslo mi sumljiv ninjutsu u hrvatskoj bar kod rastohara il kak se covac zove!
17 godina
moderator
hellraiser1110 kaže...
 Aikido i ja obožavam ( Steven Seagal ), ima u Rijeci jedna dvorana, ali za to treba imati volje i vremena te se treba potpuno predati toj vještini jer je jako zahtjevna.
 Da barem ima u mom gradu, naslo bi se vremena :)
Gledo sam na youtube filmice, treba imati muda stajati onako hladno, dok drugi mase nozem prema tebi :)
I jos sto kazu majstori: Trening je jako zahtjevan i opasan, nekad bi se volio radije naci na ulici u fajtu, nego na treningu :)
17 godina
Joco kaže...

malo suxa ucit s videa! savete je super stvar zasto ubacujes elemente kickboxinga u savete' nejde mi u glavu je r je savate brz explozivan a kickboxing kolko skuzio ide vise na jace udarce! malo su mi smesni trikoi u savate b;)

Da, smiješni su ti trikoi hehe ali šta je tu je. Ali je zato jako brz sport... pogotovo kod udaraca nogama. Ne ide toliko na snagu koliko na brzinu i eksplozivnost. A ubacujemo malo koljena reda radi da ne bude monotono... nekada i lakat makar toga ima u tajlandskom,  ali samo na vreći hehe!
Najbrži put do čovjekova srca je pomoću šake Chucka Norrisa. ...:::www.lan-wars.com:::...
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.2.2009 12:18 (Pero Dinamit).
16 godina
Borilacki sport.

Treniram aikido i nasao sam se u tome odmah. :)
Malo mi je zao sto nisam ranije poceo (recimo osnovna skola) ali nikad nije kasno :)

Aikido FTW :)

The difference between genius and stupidity is that genius has its limits
16 godina
neaktivan
Ryder87 kaže...

Treniram aikido i nasao sam se u tome odmah. :)
Malo mi je zao sto nisam ranije poceo (recimo osnovna skola) ali nikad nije kasno :)

Aikido FTW :)

Gdje treniraš aikido?

...koji klub?

...ja imam video trening ali nemam s kime trenirati.
Core™2 Duo E7400,Gigabyte EP35-DS3,Sapphire HD 4670 512 MB DDR4, 2x 1GB Kingmax 800 MHz,Corsair 400W CX.
17 godina
neaktivan
Pero Dinamit kaže...
Joco kaže...

Da, smiješni su ti trikoi hehe ali šta je tu je. Ali je zato jako brz sport... pogotovo kod udaraca nogama. Ne ide toliko na snagu koliko na brzinu i eksplozivnost. A ubacujemo malo koljena reda radi da ne bude monotono... nekada i lakat makar toga ima u tajlandskom,  ali samo na veći hehe!
 udarci nogam su dost slicni sa jujitsom imate onaj bic efekt(zadnji dio udarca ide iz koljna i vraca se natrag brzo radi stabilnosti!
17 godina
neaktivan
Borilacki sport.

pa fakat vas malo trenira! previse kompa i pive ha?

16 godina
neaktivan
Borilacki sport.

4 godine karate pa su me izbacili zbog neplačanja računa

17 godina
protjeran
Borilacki sport.

ITF TaeKwon-Do. 11 godina (2. DAN c.p)

17 godina
neaktivan
Borilacki sport.

da treniras neki budo reko bi ossu! neznam kaka na koreanskom pozdravit borca ;)

17 godina
protjeran
Borilacki sport.

Taekyon ;)

17 godina
neaktivan
Borilacki sport.

ej od kud si! ak si iz zg da se sparing slozit kakav!

17 godina
protjeran
Borilacki sport.

Iz zg, ali sam van treninga već oko dvije godine. Faks, posao.. teško naći vremena. Sad tek toliko navratim u klub..

17 godina
neaktivan

JA treniram aikido....rekrativno....

Tikviči vladaju svijetom!
16 godina
neaktivan
Borilacki sport.

Ja treniram trčanje a da ne iščašim jedan od zglobova :P pa ako se to desi treba ga vraćat nazad, kako lijepo to boli

17 godina
Borilacki sport.

Ja jedino što treniram je kažiprst na ovome SCROOL kolutiću na mišu i vide se rezultati - jak, nabildan - vučem pun kamion  Smijeh

Svako ima pravo na moje mišljenje Hrabrost je kada dodeš kući usred noći dobro pijan, žena te čeka sa metlom u ruci, a ti je upitaš: "Čistiš ili se spremaš nekud odletiti?" I live in 43 05'04.11"N 17 57'36.71"E
17 godina
neaktivan
username kaže...

Ja treniram trčanje a da ne iščašim jedan od zglobova :P pa ako se to desi treba ga vraćat nazad, kako lijepo to boli

heheheh! da ja trcim dost! trcanej je majka svega! trbusnajci su vjerojatno ocevi ;)
17 godina
neaktivan
kemal_r kaže...

Ja jedino što treniram je kažiprst na ovome SCROOL kolutiću na mišu i vide se rezultati - jak, nabildan - vučem pun kamion  Smijeh

ahhahah
i to je dobro ajd bar nesto
!
17 godina
Borilacki sport.

Obicno kad govore od igrama kazu oceo se nac na nekom serveru i odigrat koju, a ovde
možemo se negdi sastat pa se pobit da vidimo ko je jaci.(:))

17 godina
neaktivan
Borilacki sport.

ja sam za sastajanje! al njije u opce stvar pobit se vec podjelit iskustva!;)

pokazat svoju tehniku protiv tuđe!

zakleti amdowac! zeli propast svim megalomanskim kompanijama!
17 godina
moderator

Ja sam ''nabavio'' (Sramim se hehe) aikido - compete set of techniques video tutorijale i neke knjige o aikidu. Moram priznati da je dobro objasnjena tematika, od pravilnog drzanja, kretanja i padanja, do slozenih tehnika.

Samo, najbolje je imati prostora i strunjacu pa vjezbati s partnerom.

Dobra stvar aikida je ta da se tehnike na treninzima izvode polako, dok se ne savladaju.

I'm fat, you're ugly! I can diet.
16 godina
neaktivan

Karate....otprilike desetak god.(crni pojas) ..a sad uglavnom samo održavam kondiciju i tehniku.

Private
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice