Batman vs. Superman

poruka: 14
|
čitano: 3.222
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Batman vs. Superman

Ovo je tema u kojoj želim vidjeti koji vam je superjunak draži i zašto. Batman ili Superman. Mislim da je to bila svačija dilema dok je bio mali, ali možda je još uvijek.

Također možete napisati bilo kojeg drugog superjunaka, ako vam Batman ili Superman nisu najdraži.

EDIT: E sjetio se još nečega. Molio bih ako vam Batman ili Superman nisu najdraži superjunaci da svejedno napišete koji vam je junak od njih draži i uz njih svog najdražeg junaka

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.3.2010 11:20 (djdragon95).
16 godina
odjavljen
Batman vs. Superman

meni je ORGASMO naj

i solve my problems with the gun
16 godina
neaktivan
Batman vs. Superman

Belji se

Batman mi je bolji Deadpool istoBelji se

Moja graficka je 100% pamuk!!
17 godina
neaktivan
Batman vs. Superman

A neznam, uvijek su mi obadva bila zakon. Batman je onako vise cool, a i nema supermoći na koje se oslanja, a supermen je svemocan, tak da...

Ma ipak Batman.

A još mi je i Green Lantern jebac pravi.

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
17 godina
neaktivan
RE: Batman vs. Superman

Od Supermana i Batmana, Bats je puno bolji.

Od ostalih Deadpool kako je već neko rekao, i Veidt, Rorschach i Manhattan iz Watchmena. (Nije baš da sam pročito više od 20 stripova u životu, al ajde...)

The Goddamn Batman The Goddamn Batman
We're all mad here.
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.3.2010 12:02 (niki).
15 godina
neaktivan
Batman vs. Superman

Mislim da bi i ja mogao reć ko mi je bolji. To bi svakako bio Batman. Više je fora i ne oslanja se na supermoći nego na spravice i snagu.

A neki drugi bi definitivno bio Green Lantern.

16 godina
Batman vs. Superman

Batman (zbog filma - begins i Dark Knight i one nove igre).

Stripove ni o jednom ni o drugom nisam čitao, sjećam se samo blek stjene, komadanta marka, zagora, itd.

15 godina
neaktivan
Batman vs. Superman

Svi su ti superuberjunaci bezveze. Ja navijam za Chuck Norrisa Cool

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
Batman vs. Superman
Od te dvojice Superman, jbg ipak ima moci, pa Superman moze letjeti :D

A sto se tice ostalih nemam nekog da mi je posebno dobar, ali od drazih su mi Spiderman, Mr. Fantastic, Iceman

Ali svi oni ne mogu protiv Čaka :D
It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
15 godina
neaktivan
RE: Batman vs. Superman

Songoku je zakon i nitko se nemože mjeriti s njim

Mrog
15 godina
neaktivan
Batman vs. Superman

Superman radi moći,a Batman radi gadgeta

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.3.2010 13:06 (P4k1).
16 godina
neaktivan
Batman vs. Superman

Batman ili Superman hmm... Miso Kovac definitivno.

Steam nick: [HR]Living.Dead[HR] Addajte me svi koji igraju Left 4 Dead 2 i Team Fortress 2.
16 godina
protjeran
Batman vs. Superman

Od te dvojice vjerojatno Superman jer ipak je on naj ovo naj ono ali meni je oduvijek bio Punisher najbolji iako nije ni blizu najjači ali je tako bolesno brutalan da je to pre*ebeno....

Si vis pacem, para bellum.
17 godina
neaktivan
Batman vs. Superman

Batman bi ono neki low kick bacio i killo supermana i postao najjaci covjek na svjetu. Onda bi se osvjestio iz onesvjescenosti zbog Chuck Norrisa.

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice