Bankomat potvrda

poruka: 11
|
čitano: 21.066
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Bankomat potvrda

Evo danas sam ošo provjeriti stanje na računu i ispisao mi je ovako:

Iznos stanja na računu: HRK Cifra

Dopušteno prekoračenje:HRK Cifra

Raspoloživi iznos:HRK Cifra

E sad, malo me zbunjuje ovo stanje i raspoloživi iznos.Šta to znači ?

Dont bug me! ---Kladite se i dobijete nagrade: You can also give them directly your referral link: http://beterz.com/?Referer=130317 :D
16 godina
odjavljen
Bankomat potvrda

Prekoračenje je dozvoljeni minus, a raspoloživi iznos je ukupna svota koju još možeš podići (uključujući minus). Valjda sam dobro rekao.

The river tells no lies, yet standing at its shores the dishonest man still hears them
17 godina
odjavljen
Bankomat potvrda

Stanje je koliko imaš na računu, a raspoloživi iznos je iznos koji možeš dignuti. Ako imaš dopušten minus, onda možeš dignuti više nego imaš na računu. Nisam siguran da li se u obzir uzima i maksimalni dnevni iznos koji možeš dignuti.

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.
16 godina
neaktivan
Bankomat potvrda

auu ovakvu temu još nisam vidio na forumu  Cool

15 godina
neaktivan
Bankomat potvrda

jasno mi je za prekoračenje, a i mislio sam da je ono koliko mogu podići, samo nekužim šta to znači "raspoloživi iznos".....zašto jednostavno nepiše "Stanje na računu" i gotovo ?

Dont bug me! ---Kladite se i dobijete nagrade: You can also give them directly your referral link: http://beterz.com/?Referer=130317 :D
16 godina
neaktivan
RE: Bankomat potvrda
pbandov kaže...

jasno mi je za prekoračenje, a i mislio sam da je ono koliko mogu podići, samo nekužim šta to znači "raspoloživi iznos".....zašto jednostavno nepiše "Stanje na računu" i gotovo ?

još si mlad, naučiti ćeš da su banke najveća banda i mafija što postoji..

15 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...
pbandov kaže...

lol, tko bi reko :P, nadam se da me nisu puno opljačkali XD, pošto mi kartica treba samo za internet shop

16 godina
odjavljen
robisierra92 kaže...
pbandov kaže...

S jedne strane jesu. Ali opet, zahvaljujući nedavnim događajima (koji sad nisu bitni): živjela PBZ još barem milijun godina!

The river tells no lies, yet standing at its shores the dishonest man still hears them
17 godina
odjavljen
pbandov kaže...

lol, tko bi reko :P, nadam se da me nisu puno opljačkali XD, pošto mi kartica treba samo za internet shop

Tesko da ce te opljackati vise od onoga sto imas, ako nemas dozvoljeni minus.

Samo mi nesto lici da se radi o debitnoj kartici.

16 godina
neaktivan
Danijel14 kaže...

S jedne strane jesu. Ali opet, zahvaljujući nedavnim događajima (koji sad nisu bitni): živjela PBZ još barem milijun godina!

ma daj, što su ti napravili?

15 godina
neaktivan
Mrgud Veliki kaže...
pbandov kaže...

Tesko da ce te opljackati vise od onoga sto imas, ako nemas dozvoljeni minus.

Samo mi nesto lici da se radi o debitnoj kartici.

MasterCard hypo prepaid refresh kartica :D, vrlo slično debitnoj.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice