16 godina i izlazak zaključana tema

poruka: 76
|
čitano: 41.593
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: 16 godina i izlazak
UBIZEC cORPORATION kaže...
obožavam_slagati_konfe kaže...

hahahahahahahahahahaha ja imam 14.5 godina i izlazim svakog petka i subote i ostajem do 2-3 sata iz ponoći...i milicija mi može samo p*dvati k*rac,oni će meni uskraćivati mladost,ma znate šta nabijem ja njih !!!

hhahahah 14,5  mladost? pa ti si još klinac,balavac sigurno piješ i pušiš  i radiš sranja a za to su ti roditelji krivi... jel jednog dječaka sa 14,5g pustit do 2h vani i onda se čudit kad ga neko razbije ili on postane retardiran pa maltretira okolinu oko sebe a niko mu nis nemre jel je maloljetnik...

jbt, nemoraju se svi maloljetnici opijati i napušivati Viče

If You Ain't Outta Control, You Ain't In Control. My life DRIFT' S around cars
15 godina
protjeran
Genoxxx kaže...

wtf??? ja imam 14 god. i znam biti vani o 2-3 sata, jest da nas murja onda vata ali nemogu oni sa autom i pivskim trbuhom kamo ja mogu Smijeh 

jednom se živi care..ja sam jendom šmugnuo ispod šanka kad je bila racija i diskoteci i nisu me ni vidjeli...Smijeh

17 godina
neaktivan
16 godina i izlazak

ja sam izlazio isto od ranijih dana, jesmo se derali i galmaili (kul smo bili i te priče), al nismo to baš radili ljudima ispod prozora, štaja znam uvijek smo tražili mjesto gdje nećemo smetati drugima a i zapaliti da nas ne vide krimovci :P

nit smo brijali na tuče nit na galame, ali uvijek je bilo takve ekipe... s pandurima nismo imali velikih problema oko vremena, i tako ti tih 2-3 godine do 16 brzo prođu, a tek punoljetnost i to... jbga samo terbaš biti ok i ne raditi sranja, iako su nas imali na piku panduri čisto zbog oblačenja, jbga diskrminacija haha

Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
16 godina
odjavljen
obožavam_slagati_kon kaže...

1.Ne drogiram se niti ću ikad

99% njih tako rekne pa zavrse zna se gdje. Piće droga cigare, sve je to isto.

2.Ne pušim niti ću ikad

To isto tako svi kazu, samo je postotak još veci kasnije.

3.Pijem ali max 2-3 Heinekena (samo petk u sub)

Gotovo vec.

4.Izlazim s društvom (u grupi od 3-4)

Povecat ce se to s vremenom, trebat ce vam 200KN za jedan izlazak kad se krene žešće pit.

5.Imam 186cm i 85kg i izgledam kod imam 17. 

Moš ti izgledat ko bob sap, al bitna je mentalna zrelost.

6.Nikog ne diram i niko ne dira mene

LOL, glupo razmišljanje. S bitkom se nepostize nista. No dobro to stignes shvatit-

7.Druga su vremena druže.

Ne, nisu.

hahahahahahahahahahaha ja imam 14.5 godina i izlazim svakog petka i subote i ostajem do 2-3 sata iz ponoći...i milicija mi može samo p*dvati k*rac,oni će meni uskraćivati mladost,ma znate šta nabijem ja njih !!!

Jako dobro razmišljanje!

8.I nemoj misliti ako si stariji da si pametniji.

Ali svakako znatno zrelij i bolje razmišlja o tim stvarima.

10.Have a nice day  Namigiva

You too.

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [One to all Units Let's toast us some russians - By James Gastovski ]
17 godina
neaktivan
uf Weky jes nabrijan :P
16 godina
odjavljen
16 godina i izlazak

Skrati citat ko boga te molim.

BTW, 22 god.

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [One to all Units Let's toast us some russians - By James Gastovski ]
15 godina
protjeran
Weky kaže...

Skrati citat ko boga te molim.

BTW, 22 god.

i s koliko si ti počeo izlaziti ????

17 godina
vi ste svi onu pravi komunistički geekovi ovde na forumu..pa kolko ti imaš godina ???

skrati taj citat, molim te

nego, još si ti mlad da shvatiš neke stvari, zato ne ulazi u rasprave ako nemaš dobre argumente

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.8.2010 13:40 (mind_challenge).
17 godina
neaktivan
ufff, nešto mi smrdi u ovoj temi... onako na nešto žuto a nije pišaka... i kvadratnog oblika je...
17 godina
neaktivan
mislim da cu ja u policisku akademiju tak kad copim te klince ko vi da im izmasiram bubrege s pendrekom :D

neznam kak se vama roditelji ne brinu za vas sa 14g vas pustaju da budete do 2h i to jos na ulici da malo razmislite i sagledate objektivnije vidli bi da vam je puno bolje da trenirate neki sport i budete vani do 11-max12 a be ovak smao norite do 2h ujutro a imate 14g jos ni skolu niste zavrsili
Izradujem Pro Clan WEB-ove,Osobne i poslovne WEB-ove!(Webspell,Joomla,HTML,Wordpress,SMF..) Vrlo povoljno, kontaktirajte na live chat xfire:bilypiton ili privatnom porukom na BUG Forumu.
17 godina
odjavljen
16 godina i izlazak

Ne svađajte se sa klincem, valjda ste pametniji od njega. Dobit će on karton/ban a i po ponašanju možda i batina negdje u gradu. Možda i od policije. Ja ga nebi žalio. Anyway -

Osobnu iskaznicu dužna je imati osoba starija od 16 godina života koja ima prebivalište u Republici Hrvatskoj, a pravo na osobnu iskaznicu ima i osoba starija od 15 godina života.

Osoba koja uz sebe nema osobnu iskaznicu, te osoba starija od 16 godina koja nije ishodila osobnu iskaznicu kaznit će se novčanom kaznom za prekršaj.

Izvor - mup.hr

Dakle, ne gine vam prekršajna prijava (ide u dosje, pravo na uvid imaju srednje škole, fakulteti, učenički/studenski domovi, budući poslodavac, etc.) pa bi bilo bolje da iza 23h idete doma il da nabavite osobnu. I ne delate 3.14zdarije po gradu.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
16 godina
protjeran
16 godina i izlazak

Ma i ja ludujem,tocnije prosle godine sam nesto vise, jer ove mogu samo do 11 biti, ali tako i većina mojih vršnjaka ovdje. Mi se obično skupljamo na nekim mjestima di nema nikoga,tamo možemo radit što želimo, nikad nije bilo policije ni problema, ali živimo na selu,tako da ima stvarno puno mjesta za zahebavat se , a da nikome ne smetamo, istina je , pije se, puši se, iako ja ne pušim,ali popijem neku pivu, ništa jače, jer to samo i pijemo,dok ove iz grada stalno hvataju, oni piju mnogo žešće stvari i općenito se ponašaju kako da kažem, divljački..

+ ako ste kažnjavani nemožete na akademiju ili biti kadet u vojsci...

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.8.2010 13:50 (netko,netkovic).
17 godina
neaktivan
netko,netkovic kaže...

Ma i ja ludujem,tocnije prosle godine sam nesto vise, jer ove mogu samo do 11 biti, ali tako i većina mojih vršnjaka ovdje. Mi se obično skupljamo na nekim mjestima di nema nikoga,tamo možemo radit što želimo, nikad nije bilo policije ni problema, ali živimo na selu,tako da ima stvarno puno mjesta za zahebavat se , a da nikome ne smetamo, istina je , pije se, puši se, iako ja ne pušim,ali popijem neku pivu, ništa jače, jer to samo i pijemo,dok ove iz grada stalno hvataju, oni piju mnogo žešće stvari i općenito se ponašaju kako da kažem, divljački..

nema ništa žešče od zagorskog kiseljaka i tudumaSmijeh btw. budala ima i u gradu ali bogme i na selu ima seljačina koje su iz špilje izašli ko i u gradu.

Izradujem Pro Clan WEB-ove,Osobne i poslovne WEB-ove!(Webspell,Joomla,HTML,Wordpress,SMF..) Vrlo povoljno, kontaktirajte na live chat xfire:bilypiton ili privatnom porukom na BUG Forumu.
17 godina
neaktivan
potpuno se slažem...
16 godina
odjavljen
netko,netkovic kaže...

Ja sam vaših godina bavio se sportom, trčanjem, treniranjem nogometa, učenjem. Bacite se tih gluposti opijanja i sl. To je ravan put u pakao.

16 godina
protjeran
UBIZEC cORPORATION kaže...
netko,netkovic kaže...

nema ništa žešče od zagorskog kiseljaka i tudumaSmijeh btw. budala ima i u gradu ali bogme i na selu ima seljačina koje su iz špilje izašli ko i u gradu.

Ma ima ih previše i na selu,samo mi se držimo našeg društva i ništa nam ne fali :D

@weky , ja dižem utege, pa na spravi, ima nekih koji piju svaki dan,ja sam popio zadnji put pred 2 mj, i stvarno rijetko pijem,i onda ne puno...

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.8.2010 13:53 (netko,netkovic).
17 godina
neaktivan
16 godina i izlazak

ja sa 13 izlazim do 11 max...danas je dan mjesta šila pa cu bit do 2-3 al samo zato sta su mi roditelji isto vani...i iskreno nis mi ne fali,moj frend je bio do 2 pa su im pijani slovenci dosli i poceli pipat curu 

SAMI PROTIV SVIH!!!! ARMADA RIJEKA!!!! Prodajem JBL 2200w pojacalo za auto(za natjecanja)-PM
15 godina
protjeran
Weky kaže...
netko,netkovic kaže...

Ja sam vaših godina bavio se sportom, trčanjem, treniranjem nogometa, učenjem. Bacite se tih gluposti opijanja i sl. To je ravan put u pakao.

ma nije to tako kao šo ti mislišš..ja se nikad ne opijam niti idem na zabačena mjesta..nikad nisam zapalio cigare..nego izađem samo petkom i subotom popijem jedno 2 pive..i uz to treniram karate 2 godine aktivno..dižem tegove..razgibavam se...ma nisam ja okorjeli manijak kao što ti misliš :S

17 godina
neaktivan
ma dobro sad nemojte pretjerivat nije srednji vijek, ja sam izlazio, pio, pušio, pušio, dolazio kući nakon 2-3 dana rondanja i uz to sam jedno vrijeme aktivno trenirao karate (shotokan) i skejtao dosta dugo, sad nemam baš vremena za te stvari ali sve u svemu meni je bilo zakon i ne žalim ni za jednom sekundom... sad lijepo idem sa ženom na kućne roštilje gdje se isto tako zezamo slušamo što hoćemo i super mi je opet... stvar je u mozgu i tome koliko si labilan...
15 godina
protjeran
eterna luchar kaže...
ma dobro sad nemojte pretjerivat nije srednji vijek, ja sam izlazio, pio, pušio, pušio, dolazio kući nakon 2-3 dana rondanja i uz to sam jedno vrijeme aktivno trenirao karate (shotokan) i skejtao dosta dugo, sad nemam baš vremena za te stvari ali sve u svemu meni je bilo zakon i ne žalim ni za jednom sekundom... sad lijepo idem sa ženom na kućne roštilje gdje se isto tako zezamo slušamo što hoćemo i super mi je opet... stvar je u mozgu i tome koliko si labilan...

pa što jest jest nije srednji vijek...al šteta je propustiti mladost i sve što ona nudi..da bi se jednog dana probudio kao 60-godišnji starac koji je shvatio šta mu je život nudio...

16 godina
protjeran
16 godina i izlazak

Ma, tema je zatrovana idiotima.

Covjek je dobio odgovor, trebala bi se zakljucati.

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto
17 godina
Mentalist kaže...

slažem se, neka autor traži lock

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
15 godina
protjeran
Mentalist kaže...

Hahahahahahaha !

17 godina
neaktivan
ma dobro to s propuštanjem mladosti mi je isfurana američka spika ala američka pita...onako ti je kako si zabriješ, netko želi trenirati, netko želi igrati igre, netko slagati konfe :P
netko izlazit i zaj+bavat se s ekipom... tko sam ja da nekome sudim samo zato što mislim da znam što je najbolje za njega???
radi što želiš dok nema utjecaja na moju osobnu slobodu i moj životni krug...
16 godina
odjavljen
Mentalist kaže...

Ovo je definitivno najbolji post što sam pročitao od tebeSmijeh

15 godina
protjeran
Weky kaže...
Mentalist kaže...

Ovo je definitivno najbolji post što sam pročitao od tebeSmijeh

i meni je dobar Smijeh

17 godina
neaktivan

pa što jest jest nije srednji vijek...al šteta je propustiti mladost i sve što ona nudi..da bi se jednog dana probudio kao 60-godišnji starac koji je shvatio šta mu je život nudio...

vidim da jos neznas kaj ti zivot nosi taman da  neizlazis NIKAD nigdje  u zivotu ce ti se desit tolko sranja ali i tolko dobrih i lijepih stvari da ce ti se nakon tih 60g izgledat koda si prozivio 3 zivota...dobri i loši trenuci sami dolaze u zivotu i ti ih nemozes "iskoristavat" nego oni iskoriste tebe ti mozes samo probat iskoristit neku bolju opciju tj. priliku

18 godina
neaktivan
16 godina i izlazak

Uvijek se slatko nasmijem kad vidim forumaša koji izigrava coolera...  x)

... i još 14-godišnjak  x)

... koji petkom popije 2-3 Heinekena  x)

... izgleda kao 17-godišnjak  x)

... i trenira karate  x)

al eto, ima nas svakakvih ¯\(º_o)/¯

~~~ Shit was SO cash! ~~~
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.8.2010 16:02 (i_rambo_plache).
16 godina
protjeran
16 godina i izlazak

ova je tema otisla u savim drugo smjeru

LOCK

xDDD
16 godina
16 godina i izlazak

Koji k*rac vama djeci da izlazite sa 14g. van? Sa 14 godina sam petkom i subotom navečer bio pred kompom. Počeo sam izlaziti sa 17,5g i na kraju je ispalo da ništa nisam propustio. Svaki vikend vidim hrpu pijane djece koja grle stupove i  teturaju ko´ zombiji. Nekad se zna naći hrpa malih cigića (ili snobova, čiji starci se kupaju u parama) koji te okruže i zajebavaju al ne, ti ne smiješ dignut ruku na njih. Ako slučajno digneš ruku na njih mali cigani pozovu velike cigane pa te dobro "izbubregaju" a ako istučeš malog snoba drugi dan ti dođe njegov stari u BeMWeju ili Mečki pred kućna vrata i zaprijeti ti cijelim hrvatskim pravosuđem! U autima se voze hrpa nadobudnih, ćelavih budala koji misle da će sa Cecom Ražnjatović, koja trešti iz auta (tjunirani FolkscWagen s Jagermeister naljepnicom na staklu, preciznije), dobiti pi*ke od neke maloumne curice od 13-14g. Drugi dan se pitam šta sam ja od prošlo-noćnog izlaska uopće vidio ili doživio... i tak svaki vikend isto.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice