MacBook upgarde OS X Mountain 10.8

poruka: 36
|
čitano: 6.974
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
MacBook upgarde OS X Mountain 10.8

I ovu sam zaboravio...

http://upload.slike.com/slike/2013/10/1383169491-583-x-337px-1q1.png

sori zbog linka ovu mi nesto nece objaviti

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.10.2013 22:46 (markotexas).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: MacBook upgarde OS X Mountain 10.8
markotexas kaže...

I ovu sam zaboravio...

http://upload.slike.com/slike/2013/10/1383169491-583-x-337px-1q1.png

sori zbog linka ovu mi nesto nece objaviti

Napokon smo došli do bitnog - ovo je tvoj MBP i nije ni čudo što ne možeš instalirati ni Mountain Lion ,ni Mavericks.

Razlog - prestari model.

System requirements for OS X Mountain Lion

OS X Mavericks: System Requirements

Sorry ,but yebi ga.

Link za Lion imaš na PP.

This is a 44 Magnum, the most powerfull handgun in the world, and will blow your head clean off, so You've gotta ask yourself a question: Do I feel lucky? Well, do ya, punk?
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.10.2013 23:54 (kizo2703).
17 godina
neaktivan

kad je meni bio taj znak - tijekom radjenja boot usb diska s lion disk makerom sam zaustavio par prozora da se otvaraju i nisam napravio dobar boot disk! .. znači nevalja ti usb disk...a neznam, provaj downloadat s torrenta mavericks.app (netaknuti s appstora) i probaj s liondiskmakerom.... 

edit: ili ti je star laptop :).....

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.10.2013 0:17 (Thog).
13 godina
protjeran

Neznam ni sam nevidim zasto ne odgovara:

• MacBook Pro (Mid/Late 2007 or newer) 

Ako je problem starost, i ako se podrazumjeva od 2007 pa na dalje neznam ni sam sta bi moglo biti problem ali pito sam frenda da pita tog lika od kojeg sam kupio laptop da kaze koje je godise on je reko da misli da je 2009. E sad to sam uzeo od nekog svabe  preko frenda koji radi u Njemackoj. Nebi bilo lose da se moze makar mountain stavit. Probat cu jos malo cackat mozda i uspijem, probat cu i drugi usb, ako nista ostat cu na lionu, svejedno sam si planiro pocetkom iduce godine uzeti macbook pro 17 noviji model.

16 godina
neaktivan
markotexas kaže...

Neznam ni sam nevidim zasto ne odgovara:

• MacBook Pro (Mid/Late 2007 or newer) 

Ako je problem starost, i ako se podrazumjeva od 2007 pa na dalje neznam ni sam sta bi moglo biti problem ali pito sam frenda da pita tog lika od kojeg sam kupio laptop da kaze koje je godise on je reko da misli da je 2009. E sad to sam uzeo od nekog svabe  preko frenda koji radi u Njemackoj. Nebi bilo lose da se moze makar mountain stavit. Probat cu jos malo cackat mozda i uspijem, probat cu i drugi usb, ako nista ostat cu na lionu, svejedno sam si planiro pocetkom iduce godine uzeti macbook pro 17 noviji model.

Tvoj model je Core 2 Duo/Late 2006 - MA611LL/A - MacBookPro2,1 - A1212 i NE PODRŽAVA  ni Mountain Lion ,još manje Mavericks.

Pomiri se s tim.

Dobio si link za Lion.app ,reinstaliraj ga i gotovo. I napravi si backup te instalacije ,ili instalacijski usb ,za zlu ne trebalo.

This is a 44 Magnum, the most powerfull handgun in the world, and will blow your head clean off, so You've gotta ask yourself a question: Do I feel lucky? Well, do ya, punk?
13 godina
protjeran

Ok ma nije ni Lion loš, koliko vidim njega bih mogao na dvd sprzit. još jednostavnije nego na usb.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice