T-Com pokloni za produženje ugovora

poruka: 3.570
|
čitano: 1.916.304
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: T-Com pokloni za produženje ugovora
segregator kaže...
5220 kaže...
ALVIN kaže...

Koliko često T-Com mijenja te poklone za produženje ugovora ?  Uglavnom su dosta loši pokloni. Čini mi se da je jednom bio čak TV, a i Apple mali laptop ako se ne varam, ali takvi pokloni su rijetkost

I mene zanima koliko često mijenjaju jer mi ovaj mobitel što trenutno nude ništa ne znači. Radije bi neki HDD (znam da je to neko vrijeme bilo).

hdd je 400kn, a mob je 1500kn...čak i ako ga prodaš po njuškalo cijeni za 800kn, opet možeš kupit 2 hdd-a

Mob je 1000 kuna novi (nedavno je bio 700kn na akciji u bon bonu) a i ko kaže da mora biti hdd od 400kn? A i neda mi se preprodavat mobitel.

13 godina

Samo da napomenem da se sa mobitelom od 800 Mhz i sa androidom na njemu nećete prviše usrećiti .Sve ovisi koja su vam očekivanja ,ali definitivno ne očekujte fluidnost i "smartphone" iskustvo ....za android na mobu koji nema duocore proc. treba dobre živčeke ,stoga be prepared ^^

Moj PC  
2 4 hvala 1
17 godina
5220 kaže...
segregator kaže...
5220 kaže...
ALVIN kaže...

Koliko često T-Com mijenja te poklone za produženje ugovora ?  Uglavnom su dosta loši pokloni. Čini mi se da je jednom bio čak TV, a i Apple mali laptop ako se ne varam, ali takvi pokloni su rijetkost

I mene zanima koliko često mijenjaju jer mi ovaj mobitel što trenutno nude ništa ne znači. Radije bi neki HDD (znam da je to neko vrijeme bilo).

hdd je 400kn, a mob je 1500kn...čak i ako ga prodaš po njuškalo cijeni za 800kn, opet možeš kupit 2 hdd-a

Mob je 1000 kuna novi (nedavno je bio 700kn na akciji u bon bonu) a i ko kaže da mora biti hdd od 400kn? A i neda mi se preprodavat mobitel.

Zadnji je bio Verbatim od 320gb koji je tad vrijedio oko 400kn

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
13 godina
neaktivan
Luc989 kaže...

Samo da napomenem da se sa mobitelom od 800 Mhz i sa androidom na njemu nećete prviše usrećiti .Sve ovisi koja su vam očekivanja ,ali definitivno ne očekujte fluidnost i "smartphone" iskustvo ....za android na mobu koji nema duocore proc. treba dobre živčeke ,stoga be prepared ^^

Bas se i ne bih slozio. Isprobao sam uredaj i za svakodnevne stvari je i vise nego fluidan i dobar. Naravno da nije kao uredaji sa dvostrukom jezgrom ali nije niti los. Za nekoga tko je novi u svijetu androida i smartphonea bit ce idealan izbor, a to sto se na njemu ne mogu igrati najnovije igre i ocekuje se od takvog uredaja. Za zvanje sms-ove muzika i slicne stvari koje svakodnevno radimo s mobitelima me sluzi jednako dobro i fluidno kao i galaxy s2 koji koristim kao primarni mobitel. Surfanje mozda mrvicu slabije ali koliko novaca toliko muzike

juka
16 godina

ja super zadovoljan sa svojim HTC-om, radi sve što je potrebno i više od toga,

voli bih samo da mu baterija više traje, ali što je tu je. Služi mi samo za telefoniranje,

poruke i pregledavanje mail-a. Jedina zamjerka je 3,1 MP kamera koja ne može normalno da

slika osobnu iskaznicu iz blizine, sve je mutno i nečitljivo. To mi je malo čudno budući da sam imao Nokia 3600 slide koja je imala kameru 3,2 MP i to je određivala super, čak je mogla slikati čitav napisani papirnati dokument i bez problema bi se sve kasnije vidilo na kompu.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ja sam mislio na galaxy mini sa jacim procesorom koji se dobivao u pocetku
juka
16 godina

za 100 kuna taj galaxy mini mi je ok, ali da dam 1000kuna za taj mob nema šanse jer ne vrijedi. Najveća debilana je lock screen od samsunga koji može ti se slučajno otvoriti jer možeš bilo gdje po ekranu swipe-ati da se otvori što je debilana neviđena XD

A onda tek aplikacija od poruka gdje pola ekrana uzme tipka send i prostor za tipkanje poruke pa ne možeš čitati poruke kako spada i slično. A najbolje mi je da automatski osvjetljene uopće ni ne postoji...

Stoja
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Stoja kaže...

za 100 kuna taj galaxy mini mi je ok, ali da dam 1000kuna za taj mob nema šanse jer ne vrijedi. Najveća debilana je lock screen od samsunga koji može ti se slučajno otvoriti jer možeš bilo gdje po ekranu swipe-ati da se otvori što je debilana neviđena XD

A onda tek aplikacija od poruka gdje pola ekrana uzme tipka send i prostor za tipkanje poruke pa ne možeš čitati poruke kako spada i slično. A najbolje mi je da automatski osvjetljene uopće ni ne postoji...

Ma ima toga još, npr uopće nema 4 jezgreni procesor, a slaba je i rezolucija ekrana, moj galaxy S3 ga

rastura u svakoj usporedbi

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
13 godina
neaktivan

tko dostavi mobitel? intereuropa ili tak nekaj? i kad plaćaš 99 kn ? kod preuzimanja od dostavljača ili plaćaš na slijedećem računu za internet?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Asterix99 kaže...

tko dostavi mobitel? intereuropa ili tak nekaj? i kad plaćaš 99 kn ? kod preuzimanja od dostavljača ili plaćaš na slijedećem računu za internet?

Doci ce ti na vrata i platit ces.Tako su meni rekli.Ali tek u 9. mj pocinje isporuka.

ivek
13 godina
neaktivan

Hvala na odgovoru. 9 mjesec će začas tak da nema frke...To je ugovor samo za brzinu?   Ništa se ne mijenja u paketima onim? start 15gb, flat?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Asterix99 kaže...

Hvala na odgovoru. 9 mjesec će začas tak da nema frke...To je ugovor samo za brzinu?   Ništa se ne mijenja u paketima onim? start 15gb, flat?

Da za brzinu je ako ti treba doci mini 2 a ako dobivas onaj sinus c33 onda je za telefonsku pretplatu.Nista se ne mjenja u paketu :)

ivek
13 godina
neaktivan

Znaci, za paket flat ili 15 gb se posebno može produziti ugovor? Vidim tamo na korsinickim stranicama. Biti ce mi racun manji za 20 kn, ako produzim ugovor za flat?

I sta je sa tim sinus telefonom? gdje je ta akcija za taj telefon. nista ne mogu naci na tcom stranicama...

0 0 hvala 0
14 godina

ja sam taj sinus dobio za par dana, stoji u ormaru, zasad ne treba.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

al kako da uzmem i taj sinus? ima gdje na netu neki članak o toj ponudi?

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.8.2012 17:48 (Asterix99).
14 godina
neaktivan

Jel nije taj HTC Explorer bio besplatan za produživanje na 2 god? Sad gledam i 100 kn je. Možda mi se nešto pomješalo.

0 0 hvala 0
14 godina
gringo88 kaže...

Jel nije taj HTC Explorer bio besplatan za produživanje na 2 god? Sad gledam i 100 kn je. Možda mi se nešto pomješalo.

Bilo je tako. 99 kuna uz 2 god, 199 kuna uz 1 god produženja.

14 godina
neaktivan
Asterix99 kaže...

Ma to ti je živo smece.Naravno da mozes uzeti ugovor na paket ali ovo je iskljucivo za brzinu.

ivek
17 godina
IVOX kaže...
Asterix99 kaže...

Ma to ti je živo smece.Naravno da mozes uzeti ugovor na paket ali ovo je iskljucivo za brzinu.

Zašto smeće? Vidio sam ga kod susjeda i čini se više - manje ok telefon. Što na njemu nevalja, tek toliko da znam? :D

16 godina
denix kaže...
IVOX kaže...
Asterix99 kaže...

Zašto smeće? Vidio sam ga kod susjeda i čini se više - manje ok telefon. Što na njemu nevalja, tek toliko da znam? :D

Ja ga isto imam, dobio za produzenja telefonske pretplate..nije mi bas nesto ali opet je bolji od starog zicnog telefona.

Nije neki izgled, malo je pre velik, jadni softwer i tako, ukupan dojam nije bas nesto...ali posluzi.

Windows Phone 7 FTW
14 godina
protjeran

Za staru koja je vecinom na telefonu posluzi naravno,za mene manje vise,mogao je bit i bolji ali sta je tu je,bolji i takav nego nikakav...{#}

TL
14 godina
neaktivan

Ali neisplati se uzimat 2god pretplate radi takvog telefona {#}

Never let a computer know you're in a hurry.

0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan

O jebo vas telefon,pa nije to mobitel da mora imat nekakav softwer posebni,a jeste čudni...kad trebaš nekog zvat na fiksni tu je,za to je i namjenjen,što fantazirate?

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
big_guy kaže...

O jebo vas telefon,pa nije to mobitel da mora imat nekakav softwer posebni,a jeste čudni...kad trebaš nekog zvat na fiksni tu je,za to je i namjenjen,što fantazirate?

Pa je ok je, samo kazem da nije ko zna sta, npr motorola koju sam prije imao bila je puno kvalitetnija, imala je ekran u boji, osvjetljene tipke, itd, puno bolja uglavnom...

Dok se nije pokvarila nakon nekoliko godina koristenja, s time da je pretrpila jako puno padova i nikad nista, dok ovaj sinus izgleda kao da ce ic u 100komada ako padne..

Ali ajde, nemogu sad dat telefon koji vrijedi 500kn jer im se ne isplati ofc

Windows Phone 7 FTW
14 godina
neaktivan

Galaxy Mini 2 ili HTC Explorer? Koji je bolji ako netko može kratko odgovoriti bio bih zahvalan.

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.8.2012 21:33 (gringo88).

0 0 hvala 0
14 godina
Mini 2
robimarko@gmail.com
14 godina
neaktivan

Imam jedno pitanje, imam interent kod t-coma i još mi pretplata traje do kraja sljedeće godine i prije 1tj. kod mene su došla 2 djelatnika iz iskona i rekla su da mogu prijeći kod njih bez obzira što mi pretplata još traje, da će to oni riješiti i da ne moram plaćati penale t-com.

Dali je to istina?  

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Imam još jedno pitanje. Za 2 godine je 99 kn, a za 1 god jel moguce da je 399? Mislio sam da je 199 kn ako bi na jednu godinu. Ne mogu nigdje pronaći na njihovim stranicama odgovor.

Pitam zato što tehničar koji me zamolio da preko njega produžim ugovor kaže da je 399 kn ako bi uzeo ugovor na 1 godinu.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
gringo88 kaže...

Imam još jedno pitanje. Za 2 godine je 99 kn, a za 1 god jel moguce da je 399? Mislio sam da je 199 kn ako bi na jednu godinu. Ne mogu nigdje pronaći na njihovim stranicama odgovor.

Pitam zato što tehničar koji me zamolio da preko njega produžim ugovor kaže da je 399 kn ako bi uzeo ugovor na 1 godinu.

Tako je!

Never let a computer know you're in a hurry.
16 godina
neaktivan
Liverpool1892 kaže...

Imam jedno pitanje, imam interent kod t-coma i još mi pretplata traje do kraja sljedeće godine i prije 1tj. kod mene su došla 2 djelatnika iz iskona i rekla su da mogu prijeći kod njih bez obzira što mi pretplata još traje, da će to oni riješiti i da ne moram plaćati penale t-com.

Dali je to istina?  

Vjerojatno nije istina. Uzmi ugovor i tek kad pise na njemu da sve troskove snosi iskon, onda potpisi. Ako ces citat ugovor vjerojatno negdje pise u ugovoru da ces morat penale sam placat. Nebi bilo prvi put da su nekom lagali do potpisivanja ugovora. Ukratko, nis ne potpisuj ako ti je sumnjivo i zato jer su oni rekli nesto sto si ti zelio cut. Budi svjestan kaj si potpisao.

Tako su meni poslali za telefon i samo rekli da potpisemo i vratimo, a jedna od stavki je bila da snosim penale prema drugom telekomu i da sam tog svjestan.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice