ajme sad sam ispala ko neka babaroga koja muci ljude uvjetima :P al što ću..... <3
Neka, treba netko malo reda uvesti u temu
ajme sad sam ispala ko neka babaroga koja muci ljude uvjetima :P al što ću..... <3
Neka, treba netko malo reda uvesti u temu
Mjenjam ova dva rutera Wireless ADSL Router Thompson SpeedTouch st780i i D-Link ADSL2+
ponude u PM
Poklanjam:
AMD Athlon 64 3000+ sa hladnjakom i ventilatorom
1X DDR 128 MB
1X VDATA PC 133 256MB
1X TwinMOS PC 133 128MB
1X NoName PC 133 128MB
S-VHS 5m kabel
preko nekoliko modemskih, ISDN, SPDIF, FW, USB, FW+USB 2.0 i zvučnih PCI kartica
2X CD ili CDRW
matične: socket 462 K7SEM rev. 1.0
socket 462 A7V266-MX ASUS
socket 462 EP-8RDA+
socket 462 KX7-333 ABIT
pga 370 D815EEA2
Electronic Organizer G-Lab DB1610
Omanja hrpica raznih audio i video kablova i konektora
2 stara Celerona 900/700
2 Durona 1600/1800
uvjeti:
šaljem poštom sve zajedno u kutiji na moj račun. molim bilo kojeg moderatora (Elena?) da odabere kome ću poslati (ili kako se to već radi, meni bitno da dođe u ruke nekom tko će se s tim igrati).
p.s. nadam se da nisam prekršio neko pravilo.
evo sam sebe kvotam...
ispričavam se svima koji su se javili a nisam im odgovorio... uz pomoć moderatorice odabrano da paket ide za: http://www.bug.hr/forum/user/xxx-man/15313.aspx
bit će i malo nadograđen. :-)
molio bih adresu na pvt. hvala.
evo sam sebe kvotam...
ispričavam se svima koji su se javili a nisam im odgovorio... uz pomoć moderatorice odabrano da paket ide za: http://www.bug.hr/forum/user/xxx-man/15313.aspx
bit će i malo nadograđen. :-)
molio bih adresu na pvt. hvala.
hvala na komponentama, sve će ići na poklon onima kojima treba kad sklopim nekoliko konfiguracija od tog i još dijelova koje već imam doma :)
Molim nekog ako ko ima viska Hardwera da si slozim racunalo za more?Imam 512 ddr2 Kingmax 800 mhz,Sony G502(treba mislim instalirati software,taki mi je rekao majstor,mobitel ima novu bateriju),imam jos pun kufer slusalica za mobitel,bateriju i masku za W200i,Wifi karticu(air Live),razliciti misevi(ne gaming),imam gt8600(crknuta,dao mi je frend,mislim da se moze popravit)
sve mi je jasno ali ne razumijem zašto netko mora imati zvjezdicu i 2000 postova ? što ako su neki razočarani u odnos bug-ovaca prema njemu pa više ne sudjeluju ? imam pun tavan hardvera i poklanjam ali mi nitko neće postavljati uvjete kome ga SMIJEM dati. daleko smo mi od demokracije...
sve mi je jasno ali ne razumijem zašto netko mora imati zvjezdicu i 2000 postova ? što ako su neki razočarani u odnos bug-ovaca prema njemu pa više ne sudjeluju ? imam pun tavan hardvera i poklanjam ali mi nitko neće postavljati uvjete kome ga SMIJEM dati. daleko smo mi od demokracije...
Nema veze koliko imaš zvijezde i postova, nego ak si ozbiljan i iskren a imaš pun hardwera izvolite tu opiši čega imaš pa iz dobrog srca podijeliš onima koji zaista trebaju a i ima neki koji slaže kompa od koji se može poklonit obiteljima koji imaju djecu a nemaju računala pa i njima i to treba dat i djeca će se razveselit kad dobiju darovi. Imam ja jedno savršenog radi i ja ću isto poklonit. :)
I smiješ i razmjenit čega trebaš. Nije sramota da ak nekome daruješ znajuči da činiš dobro djelo.
ako nekom treba poklanjam više od 100 kom. CD/DVD-a iz BUG-a i PC Chip-a.
http://www.pohrani.com/f/3E/ez/2NcPwt86/1/dsc04128.jpg
p.s. otišlo.
Da li ima netko za pokloniti ili zamjeniti 120 mm dust filet i 120 mm antivibracijska guma za ventiator
ponude na PM
Ako hoce tko mijenjati GTS 250 ovu koju imam u potpisu za 4850, ili za neku jacu, u tom slucaju ubacujem i Point of View 9600 GSO 384 gddr3.
ne znam odakle ti to da netko mora imati zvjezdicu i 2000 postova ? ako odeš na prvu stranicu vidjet ćeš da je to napisano samo u obliku primjera i sugestije što bi ti koji daješ ako želiš mogao navesti kao uvjet, ako uopće odlučiš imati neki uvjet. neki ljudi stave uvjet jer se žele osigurati da se ne radi o bilo kome, nego nekome tko se ipak razumije u predmete razmjene. tako da nitko ti ne postavlja uvjete kome smiješ ili ne smiješ dati svoje predmete, to je tvoja stvar.....
http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/prodaja-lot-komponenata/105601.aspx
Evo tu imate popis komponenata koje imam, pa ako netko ima nešto od tehnike za zamjenu ili bi kupio nešto sa ovog popisa, ima PM pa neka se javi odnosno jave zainteresirani
Dali ima neko USB stick? Barem 256mb?
Ima tko za poklonit lanušu crkla mi an matičnoj -.-
za Neonke i (LED)ventove :D..
Spakirano i sutra dopodne šaljem. Isprike na duljem čekanju.
Jedva skemijao neku kutiju. Od neke butelje vina (vino nećeš dobit).
Ima tko kakve neonke za pokloniti /zamjeniti
Ponude u PM
dali imas jos Point of View 9600 GSO 384 gddr3 dali je prodajes odnosno kolika bi bila cijena?
Neonku UV ili klasicnu primam na poklon ili zamjena.
dali imas jos Point of View 9600 GSO 384 gddr3 dali je prodajes odnosno kolika bi bila cijena?
Ne prodajem ju.
Jel može taj cooler na AM2 scoket?
Jel može taj cooler na AM2 scoket?
Mislim da moze,ali vec je otisao kolegi Deda.
Jel ima netko zvučnu karticu kakvu na lageru, ova integrirka me neš zahebava
Našao
Jel ima netko zvučnu karticu kakvu na lageru, ova integrirka me neš zahebava
mene isto zeza, imam onu neku VIA HD, ne rade mi ASIO4all driveri na njoj, tak da ne mogu mixat muziku :/
dajem u zamjenu svasta, samo da rade asio4all driveri (u programu FL Studio 10) i da radi na win7
molio bih ako netko ima ddr ram od jednog ili od pola gigabajta molio bih da mi pokloni.hvala
ili grafu agp neku od 200 i nesto jos jednom hvala :) nemoj teme iznevjerit heheh
Javi se idealistu, on ima kartica, meni ponudio, ali ja sam već dogovrio
Igru za PC, Toca Race Driver 3, mijenjam za razno, po mogućnosti za neki 80 ili 120mm ventilator...
trazim ps to usb adapter, dajem pare u zamjenu ili neku sitnicu ako vam nesto treba, dog se na pm
trazim ps to usb adapter, dajem pare u zamjenu ili neku sitnicu ako vam nesto treba, dog se na pm
opet. gore su nas lijepo upozorili da ovo nije tema za mijenjanje za novce, nego za hardware, ali ti moras.
to je drugo, on je spreman platit. i nece za sitnicu koja vredi 5kn otvarat novu temu