Bok ljudi!
Ima tko možda ATA 2.5" disk za razmjenu?
U dućanu je 160 gb fakin 530 kn!
A treba mi za jedini laptop kojemu je riknuo...
Hvala!
Bok ljudi!
Ima tko možda ATA 2.5" disk za razmjenu?
U dućanu je 160 gb fakin 530 kn!
A treba mi za jedini laptop kojemu je riknuo...
Hvala!
poklanjam Intel Celeron 900, PGA370 + originalni cooler
ako nekom treba...detalji na linku ispod
poklanjam Intel Celeron 900, PGA370 + originalni cooler
ako nekom treba...detalji na linku ispod
http://www.cpu-world.com/CPUs/Celeron/Intel-Celeron%20900%20-%20RB80526RY900128%20%28BX80526F900128%29.html
Imam takvog jednog. Dobro se oca-povukao je 1,15 GHz.
Evo ako nekome treba
http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/procjena-prodaja-analogna-tv-kartica/107989.aspx neka mi se javi u PM
mjenjam bežične slušalice za razno, ponude u pp :-D
edit: bez onih ponuda koji uključuju šamare i tete sa "palicama"
ako ima tko za poklonit SD RAM neka se javi na pm
hvala
imam ja 512 ddr2 i wd-ov hdd od 80 gb al neznam dali ima bad sectora trebalo bi mi crvenih 2-3 kom neonki i xsilence red wing fanova ili da imaju crveni led 2-3 kom
Trazim hvalitetnije slusalice.Dajem 512 mb ddr2 kingmax i G502(treba software instalirati,neda se meni zezat sa tim,nova baterija u njemu)i moguca je nadoplata jos.Moguce je i zamjena za tipkovnicu neku.
Poklanjam Crossfire mostić, najobičniji koji se dobije uz Radeonku HD4770.
Po tko zna koji put :
Dakle, BIT teme jest poklanjanje hardwarea ili zamjena za nešto što NIJE novac. Tema je otvorena s namjerom da se NE prodaje, nego zamijeni ili pokloni nekome nešto što mu treba jer ta druga osoba možebitno nema novaca da to kupi, jer da ima kupila bi novo. Ako taj drugi ponudi novac, a vi niste baš nekog srca pokloniti mu [ što je bit teme ] onda radite što želite, privatno. Ali dajte molim vas, nemojte pisati postove u smislu "mijenjam ili prodajem za 300-400 kn"......to i nije mala nadoplata koja se spominje u prvoj poruci.
Ako vam je to cilj, idite na oglase.
Dakle, mijenjam za athlon 462 -> athlon xp 1600+. sdr, pci graficke, agp graficke, hdd 10gb, socket 370 maticne, pIII 1ghz, celeron 750 mhz, ...
Mijenjam : AMD Stock cooler za am2 - vjerujem da radi i na am2+ i am3 - verzija sa 3 heatpipea, znači ona jača za procove sa 125 i 140W TDPom, 1 Thermaltake 92mm fan, molex.
Za: Bilo koji mobitel sa utorom za microSD karticu ili set plavih ili ljubičastih ili zelenih neonki, ili neki procesor zajedno s matičnom koja ima utore DDR i AGP.
Što će još biti na zamjenu kada se ustvrdi ispravnost:
EDIT: obrisati
Njegova cura.
znam da je nepristojno pitat ali tko koristi EnlightenedPhoenix-ov acc ako nas je on napustio?
Sinko, njegova cura tj. ELENA to koristi. Pozdrav.
poklanjam neka stara napajanja 400w no name ako tko hoce, te ukoliko netko treba tih starijih dijelova tipa ddr 256 mb,imam sve osim maticnih i procesora
imam i par intel celeron procesora nemam pojma koliko ghz, mislim da su oko 1.8 ako tko hoce, jedino nisam siguran dal imam coolere
Imam dosta stvari od hardwarea i svacega..zamjene uvijek za neonke (plave),led ventove (120mm)..Trazim neki potenciometar za kupit ili za zamjenu.Istotako trazim za zamjenu ili za kupnju Cooler za am2+/am3 socket.
Ako ima netko bilo kakav AM2 procesor da pokloni bio bih zahvalan. Dobio sam 2 AM2 matične za koje se ne zna jesu li ispravne pa bi mi trebao procesor da ih provjerim.
U zamjenu mogu dati Intel Celeron 336D s775.
Ima li tko IDE (P-ATA) na PCI adapter?
Treba mi neki Core 2 Duo procesor s ovog popisa: http://www.asrock.com/mb/cpu.asp?Model=ConRoeXFire-eSATA2. Najbolje bi bilo da je E6700, ali može sve iz E6xxx serije. Važno je napomenuti da su ovo procesori CONROE mikroarhitekture lansirani na tržište 2006., a ne noviji (Allendale i Wolfdale). Treba mi neki od ovih jer su to jedini koje mi matična podržava (trenutno imam Pentium 4 3.00 GHz). Sve ponude na PP.
Mijenjam mini LCD TV Vivax
još uvijek aktivno
Mijenjam ili prodajem mini LCD TV Vivax
još uvijek aktivno
mislim, ja stvarno ne znam na koji jezik trebam ono gore napisati da se shvati.....što nije jasno prevest ću......
...dajte ako sam ja pristojna i lijepo napišem i zamolim , nemojmo biti bezobzirni....
Elena, teško se s tim boriti. Neki ljudi si jednostavno zabriju u glavi da imaju neka prava i privilegije i da neće snositi posljedice za isto.
Ne dozvoli da te to živcira.
Elena, teško se s tim boriti. Neki ljudi si jednostavno zabriju u glavi da imaju neka prava i privilegije i da neće snositi posljedice za isto.
a gle, sve ima svoju granicu....ako nećeš na lijep način prvi, drugi, treći put....onda....za sve ima rješenje....
strpljiva sam ja, nisam ja zla i nasilna :P ....al sve ima svoju mjeru.
a gle, sve ima svoju granicu....ako nećeš na lijep način prvi, drugi, treći put....onda....za sve ima rješenje....
strpljiva sam ja, nisam ja zla i nasilna :P ....al sve ima svoju mjeru.
Sorry slučajno sam o napisao ispravo sam nije me dugo bilo bio sam na plaži
Prihvati moju ispriku
LP
Sorry slučajno sam o napisao ispravo sam nije me dugo bilo bio sam na plaži
Prihvati moju ispriku
LP
ok.
kažem, neki ljudi zaborave i ok. ako si ti taj, onda uredu, nemoj više i sve 5. no hard feelings, ja sam tu da napomenem.
nisam ni ja ni luda, ni zla ni netaktična pa da ikog napadam ako ne treba. ali ima i onih koji su bezobrazni. a ja ove stvari govorim općenito - što vrijedi i za jedne i za druge.
eto..... LP i tebi
Poklanjam:
AMD Athlon 64 3000+ sa hladnjakom i ventilatorom
1X DDR 128 MB
1X VDATA PC 133 256MB
1X TwinMOS PC 133 128MB
1X NoName PC 133 128MB
S-VHS 5m kabel
preko nekoliko modemskih, ISDN, SPDIF, FW, USB, FW+USB 2.0 i zvučnih PCI kartica
2X CD ili CDRW
matične: socket 462 K7SEM rev. 1.0
socket 462 A7V266-MX ASUS
socket 462 EP-8RDA+
socket 462 KX7-333 ABIT
pga 370 D815EEA2
Electronic Organizer G-Lab DB1610
Omanja hrpica raznih audio i video kablova i konektora
2 stara Celerona 900/700
2 Durona 1600/1800
uvjeti:
šaljem poštom sve zajedno u kutiji na moj račun. molim bilo kojeg moderatora (Elena?) da odabere kome ću poslati (ili kako se to već radi, meni bitno da dođe u ruke nekom tko će se s tim igrati).
p.s. nadam se da nisam prekršio neko pravilo.
slika: http://www.pohrani.com/f/3w/KU/3wRFBeks/dsc04127.jpg
edit:otišlo za XXX-mena
Poklanjam:
AMD Athlon 64 3000+ sa hladnjakom i ventilatorom
1X DDR 128 MB
1X VDATA PC 133 256MB
1X TwinMOS PC 133 128MB
1X NoName PC 133 128MB
S-VHS 5m kabel
preko nekoliko modemskih, ISDN, SPDIF, FW, USB, FW+USB 2.0 i zvučnih PCI kartica
2X CD ili CDRW
matične: socket 462 K7SEM rev. 1.0
socket 462 A7V266-MX ASUS
socket 462 EP-8RDA+
socket 462 KX7-333 ABIT
pga 370 D815EEA2
Electronic Organizer G-Lab DB1610
Omanja hrpica raznih audio i video kablova i konektora
2 stara Celerona 900/700
2 Durona 1600/1800
uvjeti:
šaljem poštom sve zajedno u kutiji na moj račun. molim bilo kojeg moderatora (Elena?) da odabere kome ću poslati (ili kako se to već radi, meni bitno da dođe u ruke nekom tko će se s tim igrati).
Ja bi AMD Athlon 64 3000+ sa hladnjakom i ventilatorom ako nije problem
I ako imas kabel 3.5mm u 3.5mm audio
ajme sad sam ispala ko neka babaroga koja muci ljude uvjetima :P al što ću..... <3
ma nisam ti ja moderator, ja samo želim održati da tema služi svrsi, znam da ima ljudi koji nemaju novaca, a imaju pameti i želje necim se baviti,a ne mogu to kupiti. zato je ova tema tu in the first place.
pa gle, ti si ponudio. netko će ti se valjda javiti ako je zainteresiran. :)