Razmjena i poklanjanje Hardwarea zaključana tema

poruka: 3.242
|
čitano: 753.712
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Iskustva kod razmjene i poklanjanja hardvera
17 godina
Re: Razmjena i poklanjanje Hardwarea
EnlightenedPhoenix kaže...

ajme sad sam ispala ko neka babaroga koja muci ljude uvjetima :P   al što ću..... <3

Neka, treba netko malo reda uvesti u temu{#}

Sve ima svoju cijenu! Pa tako i stvari pod moj PC. volim često mjenjati stvari pa imajte i to imajte na umu, ne sramite mi se neš ponuditi od hardvera :-D
14 godina
Razmjena i poklanjanje Hardwarea

Mjenjam ova dva rutera Wireless ADSL Router Thompson SpeedTouch st780i i D-Link ADSL2+

ponude u PM

0 0 hvala 0
15 godina
all_or_nothing kaže...

Poklanjam:

AMD Athlon 64 3000+ sa hladnjakom i ventilatorom

1X DDR 128 MB

1X VDATA PC 133 256MB

1X TwinMOS PC 133 128MB

1X NoName PC 133 128MB

S-VHS 5m kabel

preko nekoliko modemskih, ISDN, SPDIF, FW, USB, FW+USB 2.0 i zvučnih PCI kartica

2X CD ili CDRW

matične: socket 462 K7SEM rev. 1.0

socket 462 A7V266-MX ASUS

socket 462 EP-8RDA+

socket 462 KX7-333 ABIT

pga 370 D815EEA2

Electronic Organizer G-Lab DB1610

Omanja hrpica raznih audio i video kablova i konektora

2 stara Celerona 900/700

2 Durona 1600/1800

uvjeti:

šaljem poštom sve zajedno u kutiji na moj račun. molim bilo kojeg moderatora (Elena?) da odabere kome ću poslati (ili kako se to već radi, meni bitno da dođe u ruke nekom tko će se s tim igrati).

p.s. nadam se da nisam prekršio neko pravilo.

slika: http://www.pohrani.com/f/3w/KU/3wRFBeks/dsc04127.jpg

evo sam sebe kvotam...

ispričavam se svima koji su se javili a nisam im odgovorio... uz pomoć moderatorice odabrano da paket ide za: http://www.bug.hr/forum/user/xxx-man/15313.aspx

bit će i malo nadograđen. :-)

molio bih adresu na pvt. hvala.

16 godina
moderator
all_or_nothing kaže...

evo sam sebe kvotam...

ispričavam se svima koji su se javili a nisam im odgovorio... uz pomoć moderatorice odabrano da paket ide za: http://www.bug.hr/forum/user/xxx-man/15313.aspx

bit će i malo nadograđen. :-)

molio bih adresu na pvt. hvala.

hvala na komponentama, sve će ići na poklon onima kojima treba kad sklopim nekoliko konfiguracija od tog i još dijelova koje već imam doma :)

R.I.P. EnlightenedPhoenix ......////...... TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija
15 godina
neaktivan

Molim nekog ako ko ima viska Hardwera da si slozim racunalo za more?Imam 512 ddr2 Kingmax 800 mhz,Sony G502(treba mislim instalirati software,taki mi  je rekao majstor,mobitel ima novu bateriju),imam jos pun kufer slusalica za mobitel,bateriju i masku za W200i,Wifi karticu(air Live),razliciti misevi(ne gaming),imam gt8600(crknuta,dao mi je frend,mislim da se moze popravit)

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.7.2011 16:52 (Dolu).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

sve mi je jasno ali ne razumijem zašto netko mora imati zvjezdicu i 2000 postova ? što ako su neki razočarani u odnos bug-ovaca prema njemu pa više ne sudjeluju ? imam pun tavan hardvera i poklanjam ali mi nitko neće postavljati uvjete kome ga SMIJEM dati. daleko smo mi od demokracije...

Članak 12. Ustava Republike Hrvatske: U Republici Hrvatskoj u službenoj je uporabi hrvatski jezik i latinično pismo.
16 godina
neaktivan
opcom kaže...

sve mi je jasno ali ne razumijem zašto netko mora imati zvjezdicu i 2000 postova ? što ako su neki razočarani u odnos bug-ovaca prema njemu pa više ne sudjeluju ? imam pun tavan hardvera i poklanjam ali mi nitko neće postavljati uvjete kome ga SMIJEM dati. daleko smo mi od demokracije...

Nema veze koliko imaš zvijezde i postova, nego ak si ozbiljan i iskren a imaš pun hardwera izvolite tu opiši čega imaš pa iz dobrog srca podijeliš onima koji zaista trebaju a i ima neki koji slaže kompa od koji se može poklonit obiteljima koji imaju djecu a nemaju računala pa i njima i to treba dat i djeca će se razveselit kad dobiju darovi. Imam ja jedno savršenog radi i ja ću isto poklonit. :)

I smiješ i razmjenit čega trebaš.  Nije sramota da ak nekome daruješ znajuči da činiš dobro djelo.

R.I.P EnlightenedPhoenix 24,06,2011
15 godina

ako nekom treba poklanjam više od 100 kom. CD/DVD-a iz BUG-a i PC Chip-a.

http://www.pohrani.com/f/3E/ez/2NcPwt86/1/dsc04128.jpg

p.s. otišlo.

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.7.2011 20:36 (all_or_nothing).
Moj PC  
3 0 hvala 1
14 godina

Da li ima netko za pokloniti ili zamjeniti 120 mm dust filet i 120 mm antivibracijska guma za ventiator 

ponude na PM

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ako hoce tko mijenjati GTS 250 ovu koju imam u potpisu za 4850, ili za neku jacu, u tom slucaju ubacujem i Point of View 9600 GSO 384 gddr3.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
opcom kaže...

ne znam odakle ti to da netko  mora imati zvjezdicu i 2000 postova ?   ako odeš na prvu stranicu vidjet ćeš da je to napisano samo u obliku  primjera i sugestije što bi ti koji daješ ako želiš mogao navesti kao uvjet, ako uopće odlučiš imati neki uvjet. neki ljudi stave uvjet jer se žele osigurati da se ne radi o bilo kome, nego nekome tko se ipak razumije u predmete razmjene.   tako da nitko ti ne postavlja uvjete kome smiješ ili ne smiješ dati svoje predmete, to je tvoja stvar.....

Marija Antoaneta je intelektualni Mount Everest za Jadranku Kosor...
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.7.2011 20:11 (EnlightenedPhoenix).
14 godina
neaktivan

http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/prodaja-lot-komponenata/105601.aspx

Evo tu imate popis komponenata koje imam, pa ako netko ima nešto od tehnike za zamjenu ili bi kupio nešto sa ovog popisa, ima PM pa neka se javi odnosno jave zainteresirani {#}

Jack Daniels is the way to go !

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Dali ima neko USB stick? Barem 256mb? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ima tko za poklonit lanušu crkla mi an matičnoj -.-

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dodoostyl1337 kaže...

za Neonke i (LED)ventove :D..

Spakirano i sutra dopodne šaljem. Isprike na duljem čekanju.

Jedva skemijao neku kutiju. Od neke butelje vina (vino nećeš dobit{#}).

World Championships: 7, GP started: 278, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,469
14 godina

Ima tko kakve neonke za pokloniti /zamjeniti

Ponude u PM

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

dali imas jos Point of View 9600 GSO 384 gddr3 dali je prodajes odnosno kolika bi bila cijena?

Chuck Noris je otkljucao AMD Phenom II x2 u AMD Phenom II x6
16 godina
neaktivan

Neonku UV ili klasicnu primam na poklon ili zamjena.

Forum: http://www.elite7hackers.byethost16.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
quix kaže...

dali imas jos Point of View 9600 GSO 384 gddr3 dali je prodajes odnosno kolika bi bila cijena?

Ne prodajem ju.

14 godina

Poklanjam phenom 955be stock ventilator i pasivni cooler za chipset Gigabyte.

Errare humanum est.Errando discimus.

6 0 hvala 2
14 godina

Jel može taj cooler na AM2 scoket?

Ajmoooooooo!!!!!!!!!!
14 godina
sako9800 kaže...

Jel može taj cooler na AM2 scoket?

Mislim da moze,ali vec je otisao kolegi Deda.

Errare humanum est.Errando discimus.
17 godina

Jel ima netko zvučnu karticu kakvu na lageru, ova integrirka me neš zahebava{#}

Našao

Sve ima svoju cijenu! Pa tako i stvari pod moj PC. volim često mjenjati stvari pa imajte i to imajte na umu, ne sramite mi se neš ponuditi od hardvera :-D
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.7.2011 19:59 (rooswelt1991).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...

Jel ima netko zvučnu karticu kakvu na lageru, ova integrirka me neš zahebava{#}

mene isto zeza, imam onu neku VIA HD, ne rade mi ASIO4all driveri na njoj, tak da ne mogu mixat muziku :/

dajem u zamjenu svasta, samo da rade asio4all driveri (u programu FL Studio 10) i da radi na win7

Gle ko je iza tebe!
17 godina
steyovx3 kaže...

molio bih ako netko ima ddr ram od jednog ili od pola gigabajta molio bih da mi pokloni.hvala

ili grafu agp neku od 200 i nesto jos jednom hvala :) nemoj teme iznevjerit heheh

Javi se idealistu, on ima kartica, meni ponudio, ali ja sam već dogovrio

15 godina

Igru za PC, Toca Race Driver 3, mijenjam za razno, po mogućnosti za neki 80 ili 120mm ventilator...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

1GB DDR2 RAM-a ili nesto drugo mijenjam za malo bolji Joystick tipa

kao na slici ( da se spaja na USB)

Moze i samo s USB suceljem.

Forum: http://www.elite7hackers.byethost16.com/
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.7.2011 20:40 (xZero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

trazim ps to usb adapter, dajem pare u zamjenu ili neku sitnicu ako vam nesto treba, dog se na pm

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

trazim ps to usb adapter, dajem pare u zamjenu ili neku sitnicu ako vam nesto treba, dog se na pm

opet. gore su nas lijepo upozorili da ovo nije tema za mijenjanje za novce, nego za hardware, ali ti moras.

Gle ko je iza tebe!
14 godina
neaktivan

to je drugo, on je spreman platit. i nece za sitnicu koja vredi 5kn otvarat novu temu

Chuck Noris je otkljucao AMD Phenom II x2 u AMD Phenom II x6
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Iskustva kod razmjene i poklanjanja hardvera
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice