Popusti, akcije i dobre ponude[Hardver] - P&O izdvojena tema

poruka: 11.245
|
čitano: 3.282.989
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Popusti, akcije i dobre ponude [Hardver]
15 godina
Re: Popusti, akcije i dobre ponude[Hardver] - P&O

Probaj sa kodom 399BF5. Meni je prošlo 

15 godina
Rabbit kaže...

Racku, već sam bio naručio jer sam odmah nakon hahhaajaads-ovog posta išao pogledati imaju li 9800x3d i ukucao kod za 50€. Žurim bezveze.... Aj dobro, neću plakati za 15 eura sad, još uvijek je super cijena. Otkud si uopće spuknuo taj kod?

Some people are like clouds. When they disappear, it’s a beautiful day.
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.11.2025 14:53 (vrinho).
15 godina
vrinho kaže...
Rabbit kaže...

Racku, već sam bio naručio jer sam odmah nakon hahhaajaads-ovog posta išao pogledati imaju li 9800x3d i ukucao kod za 50€. Žurim bezveze.... Aj dobro, neću plakati za 15 eura sad, još uvijek je super cijena. Otkud si uopće spuknuo taj kod?

Hehe bio mi je prvi ponuđeni kod

15 godina
Popusti, akcije i dobre ponude[Hardver] - P&O

Evo mi jedan 

Some people are like clouds. When they disappear, it’s a beautiful day.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
hahhaajaads kaže...

7800X3D na Aliexpressu iz EU (Francuska) i pouzdanog prodavača za 243€ sa BF2794 kodom u kosarici, kod nas najjeftiniji 335€.

Realno, tko treba procesor narucujte BEZ razmisljanja.

Add-on za preglednik (Alihelper) nema bas lijepo misljenje o tom prodavacu...

Mozda bi trebalo pripazit...

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
djigibao kaže...
hahhaajaads kaže...

7800X3D na Aliexpressu iz EU (Francuska) i pouzdanog prodavača za 243€ sa BF2794 kodom u kosarici, kod nas najjeftiniji 335€.

Realno, tko treba procesor narucujte BEZ razmisljanja.

Add-on za preglednik (Alihelper) nema bas lijepo misljenje o tom prodavacu...

Mozda bi trebalo pripazit...

Kako uopće funkcioniraju stvari s garancijom preko aliexpresa? Nisam nikad ništa od tamo kupovao pa zbilja ne znam kakva je situacija. Mislim ovo je cpu i ako je pravilno zaštićen prilikom transporta, ne bi trebalo biti problema.

13 godina

Ja sam kupovao u istog prodavača u 9 mjesecu ryzen 7 7700 i sve je prošlo bez problema jedino je tracking paketa bio nepouzdan ali to je bilo do HP ne do njih.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Lijepo kad postar donese paket, mobitel na stol i snimajte otvaranje paketa... Moze se nac neki zajeb ali sve je to 99.9% legit, pa ovi sta prodaju kompove imaju pol takvih stvari sa aliexpressa.. u skorije vrijeme ce se isto pojavit xx novih prebuilt kompova na njuskalu i sa ovim 7500f pa do 9800x3d.

Edit: uostalom, taj ducan doslovno prodaje na tisuce procesora mjesecno.. nisu sve poste iste (niti postene) a i mora se desit neki zajeb na takvoj kolicini.. kod nas ce isto bit problem ako ce ic preko HP jer racunajte da od trenutka kad dodje u HP, necete imat trackinga i postar ce vam samo odjedanput nakon par tjedana pozvonit na vrata (ili siknut procesor u sanducic ak stane).. ovo govorim iz razloga jer sam dobio refund na masku od mobitela jer je paketu magicno nestao tracking 08.11 kad je otisao iz madjarske.. a maskica mi je evo dosla prekjucer (bacena u sanducic) a na trackingu jos uvijek nicega

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.11.2025 17:54 (hahhaajaads).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
hahhaajaads kaže...

Lijepo kad postar donese paket, mobitel na stol i snimajte otvaranje paketa... Moze se nac neki zajeb ali sve je to 99.9% legit, pa ovi sta prodaju kompove imaju pol takvih stvari sa aliexpressa.. u skorije vrijeme ce se isto pojavit xx novih prebuilt kompova na njuskalu i sa ovim 7500f pa do 9800x3d.

Edit: uostalom, taj ducan doslovno prodaje na tisuce procesora mjesecno.. nisu sve poste iste (niti postene) a i mora se desit neki zajeb na takvoj kolicini.. kod nas ce isto bit problem ako ce ic preko HP jer racunajte da od trenutka kad dodje u HP, necete imat trackinga i postar ce vam samo odjedanput nakon par tjedana pozvonit na vrata (ili siknut procesor u sanducic ak stane)

Da, da, da, pitam kako ide u slučaju garancije, nešto se sjebe nakon godinu dana, šta dalje? Pitam jer ne znam i htio bih čuti od forumaša ako je imao tko kad kakve reklamacije preko aliexpresa. 

12 godina
Crljo kaže...

Da, da, da, pitam kako ide u slučaju garancije, nešto se sjebe nakon godinu dana, šta dalje? Pitam jer ne znam i htio bih čuti od forumaša ako je imao tko kad kakve reklamacije preko aliexpresa. 

Mislim da imas 15 dana fore.. ako radi - radi, ako ne radi otvoris dispute i dobijes povrat.. A procesori generalno ne rikavaju osim ako bas 9800x3d stavis na asrock plocu, onda ono, tko ti je kriv...

14 godina
ibme74 kaže...

Ako netko traži grafu i ima nekoga u švabiji da mu ponese grafu dolje za blagdane u CyberPortu ima

Sapphire Pulse RX9070 16GB za 528€ uz kod BLACKWEEK25-PP15

Je li ovo stvarno dobar deal s obzirom da je XT verzija 590€

2 0 hvala 0
13 godina

Razlika u performansama je 10% a non XT trosi i osjetno manje struje pa za nekoga tko ima malo slabije napajanje je dobra opcija.

14 godina

za ovaj 128gb nvme kupite case na aliju za 4-6eur i imate brz usb. kod mene ide oko 400mb write

Moj PC  
2 0 hvala 0
2 mjeseca
dustY kaže...

za ovaj 128gb nvme kupite case na aliju za 4-6eur i imate brz usb. kod mene ide oko 400mb write

Eto baš i gledam. Možeš li mi poslati link za case? 

Ovaj mi stoji u košarici već par mjeseci, čini se full ok. Ali je 20€.

Ako ima neki za <10€, pls recite.

BTW, naručio sam 5 diskova, uz case solidni pokloni za božić 

11 godina
Vafel_Proizvod kaže...
dustY kaže...

Eto baš i gledam. Možeš li mi poslati link za case? 

Ovaj mi stoji u košarici već par mjeseci, čini se full ok. Ali je 20€.

Ako ima neki za <10€, pls recite.

BTW, naručio sam 5 diskova, uz case solidni pokloni za božić 

NGFF NVME M.2 Solid State Drive External Enclosure 2230/2242/2260/2280 M.2 to USB C 10Gbps SSD Type C USB for M/M+B Key - AliExpress 7 
ovaj case mi je najbolji zbog cijene, ali i zato jer se lako rastavlja. podržava i duže ssd-ove. ako se skine poklopac bude još kraći, pa se može i tako koristiti.
obavezno uzeti nvme varijantu, a ne ngff.
nedavno je bio sličan popust za ovakve diskove, s tim da je bio mix kingston, kioxia i još neki.. uzeli smo 10 komada :D

16 godina

Pazi, to je cijena za prozirni plastični 8 €

10 je silikonski, 11.37 € je metalac

Ju je je? Je ju je!
14 godina

Ako te ne smeta zica i malo dulji case: https://www.aliexpress.com/item/1005006599367894.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.10.134f1802jwThJT

Iznad 10eur imas 2eur kupon pa bude oko 5eur, za tv su mi odlicni.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
60nine kaže...
ibme74 kaže...

MOBITELI:

Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 12GB+512GB 6.67" AMOLED 208€ uz kod CYBER25 (prodavač ima 99.4% pozitivnih feedbackova na skoro 4.200 prodaja) na nabava.net najjeftiniji koji sam vidio je 287€

ovo ti lik ne dostavlja u HR (samo Švicarska, Austrija, Belgija, Nizozemska, Njemačka, Češka, Luxemburg i Mađarska)

Ovdje je tema za komentare.

Promaklo mi da je seller od tamo, ali svjedno može se uzeti na mailbox.de pa sa cijenom dostave u RH je opet osjetna razlika naspram najniže cijene kod nas.
A sigurno ima ljudi koji i u švici imaju nekoga.

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina

ibme74 Kralju uzeo sam jucer RYZEN 7 7800X3D jel moza ova memorija iz future na njega. Uzeo bih zato sto je na akciji. Sljedeci tjedan kad dodje proc uzeo bih ostale komponente.

0 0 hvala 0
13 godina

Naravno da može.

12 godina
hahhaajaads kaže...
Crljo kaže...

Mislim da imas 15 dana fore.. ako radi - radi, ako ne radi otvoris dispute i dobijes povrat.. A procesori generalno ne rikavaju osim ako bas 9800x3d stavis na asrock plocu, onda ono, tko ti je kriv...

Da se ispravim. Ljudi javljaju da je garancija navodno 2 godine kod doticnog sellera pa eto...

2 mjeseca
spoonman039 kaže...

nedavno je bio sličan popust za ovakve diskove, s tim da je bio mix kingston, kioxia i još neki.. uzeli smo 10 komada :D

E pa jbg kolega, idući put javite pa vas častim pivom  

15 godina

Ako netko naleti na akcije za flight stick, slobodno me taga. Nešto u stilu vkb gladioatora

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Vafel_Proizvod kaže...

https://www.racunala.hr/kingston-128gb-nvme-pcie-gen4-x4-m2-2230-ssd-0m3pgp4128p-ah-bulk/364181/product/

Kolega, opet ih ima na stanju 

LOL: Crobrother
12 godina
Najbrži kaže...
Vafel_Proizvod kaže...

https://www.racunala.hr/kingston-128gb-nvme-pcie-gen4-x4-m2-2230-ssd-0m3pgp4128p-ah-bulk/364181/product/

Kolega, opet ih ima na stanju 

Ubacio u košaricu, sve upisao, stisnuo završi narudžbu, padne stranica, error 500, više ga nema na stanju...

Kovačić
17 godina
acmilan2 kaže...

Ubacio u košaricu, sve upisao, stisnuo završi narudžbu, padne stranica, error 500, više ga nema na stanju...

Bilo je 11 komada, nisi bio Najbrži hehe. Prati danas/sutra kako budeš na kompu, biti će vrlo moguće opet.

17 godina

SAMO 1 KOMAD PO KUPCU! Promijenili su na 1, jučer se moglo 2 po narudžbi.

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.11.2025 11:16 (Najbrži).
Moj PC  
3 0 hvala 1
17 godina

šta sa tih 128gb ??

Bačen novac

Moj PC  
2 3 hvala 0
16 godina
Pa složiš si s tim brzi usb stick za par eura, svakak bolja investicija nego kupovati ultra/hyper/super speed usb stickove
And I assure you, I did not have sexual relations with that woman!
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Popusti, akcije i dobre ponude [Hardver]
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice