Erste. 
LOL, znao sam odma da trebam ic u Erste, a starci navalili Zaba zaba
Samo da potvrdim da ERSTE VISA radi bez problema.
Erste. 
LOL, znao sam odma da trebam ic u Erste, a starci navalili Zaba zaba
Samo da potvrdim da ERSTE VISA radi bez problema.
Ima tko kakvu trgovinu robe iz EU? Znam za zavvi (iako je iz engleske čini mi se, al imaju malu ponudu..), dalje? :)
Pa Ebay, ali tražiš samo sendere iz EU (UK, Germany itd)
To na ebay.de?
Tražim tamo, al neznam njemački pa izgubim volju dok nađem šta mi se sviđa.. Ima koji način da se prevede? Osim google translate, on strašno krivo prevodi
Ima tko kakvu trgovinu robe iz EU? Znam za zavvi (iako je iz engleske čini mi se, al imaju malu ponudu..), dalje? :)
Pa Ebay, ali tražiš samo sendere iz EU (UK, Germany itd)
To na ebay.de?
Tražim tamo, al neznam njemački pa izgubim volju dok nađem šta mi se sviđa.. Ima koji način da se prevede? Osim google translate, on strašno krivo prevodi
nađi si nekog 
Ma ne, trazis na obicnom Ebayu, ali imas ono da filtriras search prema onome od kuda se salje (idi na Advanced Search)
Narucujem vec godinama s ebaya i to jos nisam znao hehe..
Hvala :P
No na američkom ebayu nema ničeg skoro iz europe.. Par stvari koje su uglavnom užasno skupe :)
Odoh učit njemački hehe
No na američkom ebayu nema ničeg skoro iz europe.. Par stvari koje su uglavnom užasno skupe :)
Odoh učit njemački hehe
Lol pa isto će ti izać....ista je baza svugdje
Odoh učit njemački hehe
Lol pa isto će ti izać....ista je baza svugdje
Ne izlazi isto.. Na .com ima puno manje stvari iz Njemačke (ili ja nešto krivo stisnem) dok recimo na .de stavim pod Deutschland i bude mi puno više stvari :)
Meni je isto za sve sto se tice DSLR i caseova za mob (ono sto najvise gledam), mozda roba kao roba i dalje ima neka posebna pravila.
(nisam siguran, ali mislim da se "fejk" roba i dalje provjerava na carini)
We will destroy ourselves as a nation, species and people over time. Respect and value every moment you have, because you wont get another chance.
Koja trgovina vani je najjpovoljnija.
LP.
Kindle još ne mogu naručiti s uk ili njemačkog amazona?
u čemu je kvaka?! 
Kindle još ne mogu naručiti s uk ili njemačkog amazona?
u čemu je kvaka?! 
Sam ulazak u EU ne znači i da ga moraju prodavati.
Stigao mi odgovor iz getgoods.de:
Ladies andGentlemen,
Thank you for youremail.
Currentlywe do notship toCroatia.Please look in our shop again from August over.
For furtherquestions please do nothesitate to contact us.
Sincerely yours
Matthias Fux
Kundenservice
Ajde, valjda će nas malo po malo ti njemački web shopovi priključivat na listu zemalja u koje dostavljaju robu. Za sada znam samo za jedan jedini njemački web shop koji dostavlja u hr computeruniverse.net. Ako netko zna još koji neka slobodno napiše.
Ali vrlo skup ducan. Asus 780 Direct CU II je 55€ skuplji nego u computeruniversa. To dode skoro na hrv cijene.
Dajte mi neki jeftini dučan u poljskoj ako znate idem krajem 8 mjeseca u poljsku pa da si kupim SSD tamo :D
proline.pl
We will destroy ourselves as a nation, species and people over time. Respect and value every moment you have, because you wont get another chance.
Moram priznat dobre cijene,poslao sam im upita za slanje u HR!!
Zanimljivo da u njemackoj Sapphire 7870 XT kosta 219 eura a kod nas ni obicnu 7870 nemozes kupiti za te novce.
http://www.getgoods.de/hardware-software-und-zubehoer/pc-komponenten/grafikkarten/amd-ati/radeon-hd7000-serie/726711/sapphire-radeon-hd-7870-xt-boost-2gb-gddr5?sPartner=idealo.de&utm_source=idealo.de&utm_medium=cpc&utm_campaign=Sapphire%20Radeon%20HD%207870%20XT%20Boost%202GB%20GDDR5&exactc=21ccb379b5f3cdda8e5d8ccb146ecc4c
Ali nije mi jasno zasto se jos nista nedogada sa spustanjem cijena dostave i opcenito slanjem u HR.
7 raznih shopova u njemackoj nesalju i HR i neplaniraju to uopce, barem tako kazu na mail.
I nijedan nezna sastaviti odgovor na engleskom nego mi odgovaraju na njemackom.
Savjet: Njemci, naucite engleski 
Vidim da su pale cijene MSI GTX 660ti na nekih 220-240 eura,naši još čekaju!
Kolega je neki dan uzeo Asus 660Ti TOP za 1750kn u edigitalu. To je eto nekih 230€. Odlicna kartica za te pare.
Kolega je neki dan uzeo Asus 660Ti TOP za 1750kn u edigitalu. To je eto nekih 230€. Odlicna kartica za te pare.
http://www.edigital.hr/Video_kartice/Asus_PCIe_3.0_GTX660_TI-DC2T-2GD5_-_GTX660_Ti_2GB-p35043.html?bid=&partner=10001
Odlična karta ali htio bih imat 2 iste kartice,MSI TF4,kod nas još nisu kalale s cijenom!!
Evo ja se 3 put javljam i pitam oko garancije, jos nitko nije odgovorio, i moderator mi je rekao da pitam i 10 puta ako treba, pa cu to i napraviti... I onda kada pitam 10 puta i ne dobijem odgovor, nabit cu mu to na nos da mu pokazem da otvaranje teme u vezi garancije nije bespotrebno. A sad:
Pokusaj 3: Zna li itko proceduru oko artikla koji je kupljen u Njemackoj?
Evo ja se 3 put javljam i pitam oko garancije, jos nitko nije odgovorio, i moderator mi je rekao da pitam i 10 puta ako treba, pa cu to i napraviti... I onda kada pitam 10 puta i ne dobijem odgovor, nabit cu mu to na nos da mu pokazem da otvaranje teme u vezi garancije nije bespotrebno. A sad:
Šta je kupljeno u njemačkoj?
Ili zovi trgovinu u njemačku ili šalji direktno proizvođaču na RMA.
A hvala ti Boze... -.-
Nista nije kupnjeno. Nesto ce biti kupljeno, ako stvari oko garancije nisu svemirske. Ako ja kupim konfu tamo koja je slozena od razlicitih dijelova (znaci slozim kod njih i odem po nju/dovezu je postom), tko bi placao postarinu do servisa/trgovine i koliko bi dugo trajao proces?
A hvala ti Boze... -.-
Nista nije kupnjeno. Nesto ce biti kupljeno, ako stvari oko garancije nisu svemirske. Ako ja kupim konfu tamo koja je slozena od razlicitih dijelova (znaci slozim kod njih i odem po nju/dovezu je postom), tko bi placao postarinu do servisa/trgovine i koliko bi dugo trajao proces?
Isto kao i kod nas. Ti plačaš dostavu do njih a oni ju plačaju nazad.
Kao i kada saljes direktno proizvođaču na RMA.
Ali nemoj da ti oni slažu komp nego kupi komponente i sam ga složi.
Jer ako ga oni slože ti ga nesmiješ otvarati i kada nešto krepa moraš cijeli komp slati njima što je 3 puta skuplje nego da šalješ samo grafičku karticu.
Ja uvijek radije idem uvozniku ili proizvođaču, ali po novim EU zakonima isključivo prvo je odgovoran prodavač pa tek onda proizvođač.
Navodno uvoznik nije.
Ali to če ti najbolje objasniti u trgovini u njemačkoj gdje češ i kupovati komp.
Tako da je najbolje da njih pitaš.
Autoclimb kills more people than AIDS
Smije se slati a za poštarinu pa neka nađe online koliko košta dostava za 5kg paket iz njemačke u HR.
Kao što naša pošta ima izračun na stranici tako moraju imati i u njemačkoj.
Usput, i ja bih 5kg nuttele