Dakle ovo mi je drugi komp i htio bi ga malo sredit :D
Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 Processor (2.6GHz 800MHz 2MB L2)
Ram:4gb
MONITOR 17"
E sad problem je ovo GMA4500 ta grafa je integrirana i htio bi kupit neku normalnu i stavit u komp...
MONITOR 17"
E sad problem je ovo GMA4500 ta grafa je integrirana i htio bi kupit neku normalnu i stavit u komp...
Koliko love imaš na raspolaganju?
2300 :D
Koja je trenutna matična?
Evo ujutro cu ti rec koja je maticna... Da sad ne raskopavam komp i gledam jel jos nisam windowse stavio na njega
Mogu ja jos 300 nabavit nije problem :D
Evo ujutro cu ti rec koja je maticna... Da sad ne raskopavam komp i gledam jel jos nisam windowse stavio na njega
Mogu ja jos 300 nabavit nije problem :D
To bi vjerojatno bila moja varijanta,ili mjenjati vise stavki(maticnu,procesor itd) ali to je vec pre*eravanje.Uzmi ovo i miran si.
Razmisli i o napajanju ako slučajno imaš neki šrotex.
Kako ce staviti Phenoma ako trenutno ima Intelov proc?!
I da koje napajanje imas?
Kako ce staviti Phenoma ako trenutno ima Intelov proc?!
I da koje napajanje imas?
da nisam mu gledao konfu pa nisam znao koji proc moze imat 
Sasvim uredu i vise nego dovoljno.Nema potrebe za mijenanjem jos neko vrijeme.
MONITOR 17"
Ti ko prvo obavezno moras kloknut taj svoj procesor, na recimo 3.2 ghz i to ce onda bit ok pa ne moras nist mjenjat i jos uzmes ovu dole graficku i to je to nema problema.
http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_4_84_229&products_id=6626
Kolko ja vidim rekel je da mu je ovo drugi komp, a kak je sad imal Intel šrot GMA integriranu graficku ova ce mu bit ko da je sjel iz Juga u avion kaj ce ti više ak nije neki zagriženi igrac.
Ma na ovom kompu kaj bi nadogradio bi vise gledo filmove i ponekad bacio koju igru cod4 i bcf2
A ove zahtjevnije bi na ovom kompu
Ma na ovom kompu kaj bi nadogradio bi vise gledo filmove i ponekad bacio koju igru cod4 i bcf2
A ove zahtjevnije bi na ovom kompu
Pa onda nema potrebe za nekom velikom nadogradnjom.Ubacis jednu HD4850 i clockni proc na 3,2GHz i to je to.