Znaci, dosadio mi je iPhone vise tako da neznam dali da ga zamijenim ili ne za neki android i za koji?
| 14 | DA |
|---|---|
| 6 | NE |
Znaci, dosadio mi je iPhone vise tako da neznam dali da ga zamijenim ili ne za neki android i za koji?
| 14 | DA |
|---|---|
| 6 | NE |
Tema ko stvorena za flame war ha ha! Za koji,kolko love imaš na raspolaganju,ak nemaš limita SGSII je logičan izbor.
brzo mjenjaj dok jos mozes dobiti mob u vrijednisti 1400kn za njega (ako nekog zayebesh) jer kad dodje 4s u hrvatsku ajfon 3gs nece vrijedit niti 1000kn
Pa ako ti je dosadio, uzmi nekog androida za promjenu..
Ako ti se ne svidi, opet se vratiš iphoneu ili uzmeš nešto drugo.
Imao sam vec androida(HTC hero) ali sam ga mijenjao jer je dosta stekao, sad neznam jeli sad taj lag popravljen ikako s novim verzijama androida.
iPhone sam mislio mijenjati bez nadoplate ikakve.
Mislio sam ga za galaxy s zamijeniti.
Imao sam vec androida(HTC hero) ali sam ga mijenjao jer je dosta stekao, sad neznam jeli sad taj lag popravljen ikako s novim verzijama androida.
iPhone sam mislio mijenjati bez nadoplate ikakve.
Mislio sam ga za galaxy s zamijeniti.
pa ako bu se netko zelio mjenjat za galaxy s odmah ga zamjenu bez razmisljanja...htc hero je shit ima 528mhz procesor normalno da je stekao
Ali zanima me postoji li jos uvijek problema sa androidom, tipa da se odjednom samo restarta ili da izide iz aplikacije neke?
Ali zanima me postoji li jos uvijek problema sa androidom, tipa da se odjednom samo restarta ili da izide iz aplikacije neke?
gle,ja sam imao samsung galaxy 5,imao sam i huawei u8220 (t-mobile pulse) a moja stara ima samsung galaxy mini i nijednom mi se nije restartao niti izašao iz neke aplikacije...neznam zasto vi apple fanovi mislite da je android tak jako bugovit...
ps. ja nisam jedan od onih koji misle da je iphone sran*e,ja mislim da je mob odlican i imao sam nekoliko iphonea i stvarno softver je bolji ali android ima puno prednosti a i mana isto kao i ios,i da sad imam 2000kn na raspolaganju nema šanse da bi kupio iphonea jer mi je jednostavno rečeno - predosadan
gle,ja sam imao samsung galaxy 5,imao sam i huawei u8220 (t-mobile pulse) a moja stara ima samsung galaxy mini i nijednom mi se nije restartao niti izašao iz neke aplikacije...neznam zasto vi apple fanovi mislite da je android tak jako bugovit...
ps. ja nisam jedan od onih koji misle da je iphone sran*e,ja mislim da je mob odlican i imao sam nekoliko iphonea i stvarno softver je bolji ali android ima puno prednosti a i mana isto kao i ios,i da sad imam 2000kn na raspolaganju nema šanse da bi kupio iphonea jer mi je jednostavno rečeno - predosadan
da sam fan, sada nebi imao namjeru ga zamijeniti za androida :)
Kolko kuna imaš na raspolaganju,to je jedino bitno pitanje? 
nista :)
gore sam napisao da ga mislim mijenjati bez nadoplate
gledao sam desire i galaxy s i mislim da bi mi bilo najbolje da galaxy-a uzmem.
nista :)
gore sam napisao da ga mislim mijenjati bez nadoplate
gledao sam desire i galaxy s i mislim da bi mi bilo najbolje da galaxy-a uzmem.
kad vec ganjas desire, probaj naci Desire S, nesto je bolji od prethodnika, mada ni samsung galaxy s nije los, ali mi je mana jedino sto nema blitz, a vidi ne znam ima li kod vas u hr, samsung galaxy r, probaj naci i pogledaj cijenu, mozda pase tvojoj, telefon je hardwerski jak