da ima veči ekran to bi se slozio, ali da ima bolju kameru to i ne bas, te dvije kamere su ti skoro iste bez obzira na 2mp i 3mp
a neznam kako os ja bi rađe f305
malo progooglaj i naces neki program za sony ericsson da zakljucas poruke tako sam i ja sa w200i pa radi kako spada
http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/f305?cc=hr&lc=hr#a
tu ti pise sve o f305
nozes ga cak i isprobati da se uvjeris da je softver pre j****
a neznam kako os ja bi rađe f305
malo progooglaj i naces neki program za sony ericsson da zakljucas poruke tako sam i ja sa w200i pa radi kako spada
http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/f305?cc=hr&lc=hr#a
tu ti pise sve o f305
nozes ga cak i isprobati da se uvjeris da je softver pre j****

kad ti se otvori str...sa desne strane pise: Pogledajte i isprobajte f305 (ispod toga je neka slika)
na toj slici imas 2 strelice,klikni 2 puta na strelicu s desne strane i ispod slike klikni, pregledajte f305
ma izgleda da ću ja ipak d-900. nekako mi je f305 više samo za igru i zabavu. a meni ne treba mobitel za to.
tako da... 
d900 ima ekran u ku..u nesmiješ ga malo jače stisnut jer pukne

Kamere na oba mobitela su gotovo pa identične. Tvrdnja da Samsung ima PUNO veći ekran nije točna jer je ekran kod samsunga dijagonale 2.1" a kod SE 2.0" što je skoro pa nevidljiva razlika. Doduše samsung ima veću rezoluciju. I na kraju, imaj na umu da je D900 više od 3 godine star mobitel, dok je F305 još relativno nov. Al eto ako ti je JEDINO zaključavanje poruka bitno idi onda na samsung.
Kamere na oba mobitela su gotovo pa identične. Tvrdnja da Samsung ima PUNO veći ekran nije točna jer je ekran kod samsunga dijagonale 2.1" a kod SE 2.0" što je skoro pa nevidljiva razlika. Doduše samsung ima veću rezoluciju. I na kraju, imaj na umu da je D900 više od 3 godine star mobitel, dok je F305 još relativno nov. Al eto ako ti je JEDINO zaključavanje poruka bitno idi onda na samsung.

ma izgleda da ću ja ipak d-900. nekako mi je f305 više samo za igru i zabavu. a meni ne treba mobitel za to.
tako da... 
tako da... 
Ja bih se odlučio za Samsunga, veći ekran, bolja kamera, bolji video.
Jedino što bi kod SE trebala biti malo izdržljivija baterija, jer Samsung baš nije po tom pitanju popularan, al ako ti nije toliko bitno onda Samsung.
Ja bih se odlučio za Samsunga, veći ekran, bolja kamera, bolji video.
Jedino što bi kod SE trebala biti malo izdržljivija baterija, jer Samsung baš nije po tom pitanju popularan, al ako ti nije toliko bitno onda Samsung.
D900 je bez ikakvih dvojbi bolji mobitel i još uvijek jedan od najboljih!
SE se fura na isključivo na muziku.
To naravno nije loše ali mobitel je mobitel.
Imam D900 otkad je izašel, platil sam ga onda (2007.) 3300kn!
Bolje uzmi, ak već hoćeš SE, W910i u VIP-u na pretplatu.
To ti je 400kn.
Osobno, ne mogu pogledati onaj jadan ekran od F305 bez da povratim. Kao da smo u 2002. godini.
e da kod f305 imas jednu jako dobru foru track id
ja sad slusam radio na mobu sa slusalicama i oso na track id i tocan mi naziv pjesme ispiso
Sviđa mi se izgled mobitela.
probo sam onaj free locker na mobu i radi savrseno!
p.s.imam taj f305 pa da nemislite da lazem
sad sam se sjetio ove teme
prije par dana sam imao f305 u rukama i nije mi se baš svidio. to je mob baš za igru i zabavu. i nekako mi sporo lista kroz menu. kao da malo kasni, kad ja kliknem dolje on se tek nakon par stotinki prebaci. nije puno, ali primjetno
Zanima me je li isplativije kupiti f305 ili neki jeftiniji, a kvalitetniji cyber shot sony ericsson?
Koji bi to mobitel bio, njegova cijena i po čemu je kvalitetnji? Ako je moguće priložiti i sliku.
Hvala