Vaše mišljenje o Sony Ericssonu F305

poruka: 58
|
čitano: 6.904
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

da ima veči ekran to bi se slozio, ali da ima bolju kameru to i ne bas, te dvije kamere su ti skoro  iste bez obzira na 2mp i 3mp

Ivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

a neznam kako os ja bi rađe f305

malo progooglaj i naces neki program za sony ericsson da zakljucas poruke tako sam i ja sa w200i pa radi kako spada

AMD Phenom X3 2.1GHz | 2gb ram | HD4650 1024MB |ASUS M2N Motherboard
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/f305?cc=hr&lc=hr#a

tu ti pise sve o f305 

nozes ga cak i isprobati da se uvjeris da je softver pre j****

Ivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Vaše mišljenje o Sony Ericssonu F305
Jebasu123 kaže...

a neznam kako os ja bi rađe f305

malo progooglaj i naces neki program za sony ericsson da zakljucas poruke tako sam i ja sa w200i pa radi kako spada

kako se zove taj program koji si ti koristio?
ivan_1995 kaže...

http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/f305?cc=hr&lc=hr#a

tu ti pise sve o f305 

nozes ga cak i isprobati da se uvjeris da je softver pre j****

gdje se može isprobati? ako sam ja dobro shvatio Neodlučan
16 godina
neaktivan

kad ti se otvori str...sa desne strane pise: Pogledajte i isprobajte f305 (ispod toga je neka slika)

na toj slici imas 2 strelice,klikni 2 puta na strelicu s desne strane i ispod slike klikni, pregledajte f305

Ivan
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.3.2009 16:08 (ivan_1995).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ipak D-900

ma izgleda da ću ja ipak d-900. nekako mi je f305 više samo za igru i zabavu. a meni ne treba mobitel za to.

tako da... Neodlučan

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

d900 ima ekran u ku..u nesmiješ ga malo jače stisnut jer pukne

I7 940 @4.1 , ASUS RAMPAGE II EXTREME , Dominator 12 gb DDR3 1600mhz , EVGA GTX295 & ASUS GTX 295 , HX1000W , Coolermaster 932 HAF + monitor u boji .
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
c0x0x kaže...

a dobro. neću ga stiskat malo jače i dobro. neznam stvarno sad...
16 godina
neaktivan
c0x0x kaže...

Ali zato je puno, puno ljepše dizajniran od SE! Ja se nebih dvoumio puno između tog SE i samsunga, uzeo bi samsung ali to je samo moje mišljenje.
Uglavnom dajem glas za Samsung!Namigiva
Nijedno pravilo bez iznimke!!
17 godina
neaktivan

Kamere na oba mobitela su gotovo pa identične. Tvrdnja da Samsung ima PUNO veći ekran nije točna jer je ekran kod samsunga dijagonale 2.1" a kod SE 2.0" što je skoro pa nevidljiva razlika. Doduše samsung ima veću rezoluciju. I na kraju, imaj na umu da je D900 više od 3 godine star mobitel, dok je F305 još relativno nov. Al eto ako ti je JEDINO zaključavanje poruka bitno idi onda na samsung.

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.5GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17"; "Gravitacija je *učka"
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
scorpion667 kaže...

Kamere na oba mobitela su gotovo pa identične. Tvrdnja da Samsung ima PUNO veći ekran nije točna jer je ekran kod samsunga dijagonale 2.1" a kod SE 2.0" što je skoro pa nevidljiva razlika. Doduše samsung ima veću rezoluciju. I na kraju, imaj na umu da je D900 više od 3 godine star mobitel, dok je F305 još relativno nov. Al eto ako ti je JEDINO zaključavanje poruka bitno idi onda na samsung.

Veću rezoluciju, čega? Kamere? ili misliš na ekran! Ako misliš na ekran nije istina! Ista im je rezolucija.
17 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...
scorpion667 kaže...

Veću rezoluciju, čega? Kamere? ili misliš na ekran! Ako misliš na ekran nije istina! Ista im je rezolucija.
  Koliko ja znam nije. Naravno mislim na rezoluciju ekrana. Kod samsunga je 240x320, a kod SE 176x220. Sram te bilo kako možđeš tako prigovarati svom sugrađaninu.Smijeh
FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.5GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17"; "Gravitacija je *učka"
16 godina
neaktivan
scorpion667 kaže...
Bellatrix kaže...
scorpion667 kaže...

Koliko ja znam nije. Naravno mislim na rezoluciju ekrana. Kod samsunga je 240x320, a kod SE 176x220. Sram te bilo kako možđeš tako prigovarati svom sugrađaninu.Smijeh
 shit još mi je se počelo pričinjavat...Mora da je od onog lošeg Broćanskog vina.. Namigiva
sry istina, različita je i rezolucija ekrana ne samo kamere.

Offtopic: sugrađaninu, odakle si? hehe
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.3.2009 20:35 (Bellatrix).
17 godina
Jebasu123 kaže...
jurluk kaže...
Bellatrix kaže...
Pa točno, ima dosta odkako je se pojavio pa je malo pao u zaborav. No idalje je on dobar i "lijep za viditi"..
Jedino što misliš o ovom Nokia 5310 XPressMusic? Ima bolji ekran od ta obadva, 16 milijuna boja! Ima malo slabiju kameru, ali ima podršku do 4GB kartice.
Ako ti kamera nije baš bitna, pogledaj taj.
  ma ima ga jedan moj prijatelj i ne sviđa mi se baš nešto. i još osobno mrzim nokie. ne mogu ih podnijeti. ne znam zašto. nekako su mi najblji sony ericssoni, ali volim i samsunge jer mogu zaključat poruke, slike itd da se treba upisat šifra za ulazak. jer imam brata i dvije sestre koji baš ne smiju sve pročitati i vidjeti
  to ti nes prostoSmijeh

salim se nemoj me ozbiljno shvatit
  jebiga,vecina ljudi ima privatan zivot(nhf,ne kazem da ti nemas),pa se klone toga da im ljudi citaju poruke...
djevice,padobranci mineri griješe samo jednom! Postao sam ateista;ubili su boga u meni...
16 godina
neaktivan
.Nick kaže
  jebiga,vecina ljudi ima privatan zivot(nhf,ne kazem da ti nemas),pa se klone toga da im ljudi citaju poruke...
 pa napiso sam gore da se salim......

jurluk neznam sad koji sam program koristio zato sto mi je to bratic prebacio preko infra reda jer je i on imo isti takav i radi

probat cu nes nac pa cu postat link

EDIT:mislim da sam ovaj imo
EDIT2:procito sam da ovaj prvi na toj stranici radi na sony ericssonima 100% na zedgeu
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.3.2009 21:13 (Jebasu123).
16 godina
neaktivan
RE: Ipak D-900
jurluk kaže...

ma izgleda da ću ja ipak d-900. nekako mi je f305 više samo za igru i zabavu. a meni ne treba mobitel za to.

tako da... Neodlučan

SE f305 ti je isti kao i samsung,jos je pri tome i neki kao gaming telefon,ima jos jedna zgodna stvar kod f305,,,,,ono vozis se na biciklu kroz grad i slusas mjuzu kad oces neku pjesmu samo ga stisnes na tipku i lupas ga u ljevu ili desnu str....
Ivan
16 godina
neaktivan
RE: Ipak D-900
ivan_1995 kaže...
jurluk kaže...

tako da... Neodlučan

SE f305 ti je isti kao i samsung,jos je pri tome i neki kao gaming telefon,ima jos jedna zgodna stvar kod f305,,,,,ono vozis se na biciklu kroz grad i slusas mjuzu kad oces neku pjesmu samo ga stisnes na tipku i lupas ga u ljevu ili desnu str....
 nije to potrebno imas onaj svirac glazbe i tamo si napravis playlistu i pusta ti jednu po jednu
17 godina
neaktivan

Ja bih se odlučio za Samsunga, veći ekran, bolja kamera, bolji video.

Jedino što bi kod SE trebala biti malo izdržljivija baterija, jer Samsung baš nije po tom pitanju popularan, al ako ti nije toliko bitno onda Samsung.

Plin je za kuhanje, dizel je za traktore, a benzin je za aute!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Joka kaže...

Ja bih se odlučio za Samsunga, veći ekran, bolja kamera, bolji video.

Jedino što  bi kod SE trebala biti malo  izdržljivija baterija, jer Samsung baš nije po tom pitanju popularan, al ako ti nije toliko bitno onda Samsung.

To za bolju kameru definitivno ne stoji. Aj pogledaj malo na netu par slika sa F305 i s D900.

@bellatrix - Široki Brijeg 
17 godina

D900 je bez ikakvih dvojbi bolji mobitel i još uvijek jedan od najboljih!

SE se fura na isključivo na muziku.

To naravno nije loše ali mobitel je mobitel.

Imam D900 otkad je izašel, platil sam ga onda (2007.) 3300kn!

Bolje uzmi, ak već hoćeš SE, W910i u VIP-u na pretplatu.

To ti je 400kn.

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
scorpion667 kaže...
  To za bolju kameru definitivno ne stoji. Aj pogledaj malo na netu par slika sa F305 i s D900.

Moje mišljenje je da je kamera s autofokusom uvijek bolja od one bez autofokusa i to sa samo 2 MP (kakvu ima SE), naspram 3 MP i autofokusa kao kod D900.
Kad je D900 izašao, bio je u konkurenciji sa K800.
Plin je za kuhanje, dizel je za traktore, a benzin je za aute!
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.3.2009 14:27 (Joka).
17 godina
neaktivan

Osobno, ne mogu pogledati onaj jadan ekran od F305 bez da povratim. Kao da smo u 2002. godini.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

e da kod f305 imas jednu jako dobru foru track id

ja sad slusam radio na mobu sa slusalicama i oso na track id i tocan mi naziv pjesme ispiso

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Sviđa mi se izgled mobitela.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Joka kaže...
scorpion667 kaže...

Moje mišljenje je da je kamera s autofokusom uvijek bolja od one bez autofokusa i to sa samo 2 MP (kakvu ima SE), naspram 3 MP i autofokusa kao kod D900.
Kad je D900 izašao, bio je u konkurenciji sa K800.
 dobro...pa o kakoj ti konkurenciji pricas....k800i...LOL....pa bolji je od samsunga d900i 10 puta,,,
d900i ti je u konkurenciji...sa toki vokijem::::)
Ivan
16 godina
neaktivan

probo sam onaj free locker na mobu i radi savrseno!

p.s.imam taj f305 pa da nemislite da lazem

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

sad sam se sjetio ove teme

prije par dana sam imao f305 u rukama i nije mi se baš svidio. to je mob baš za igru i zabavu. i nekako mi sporo lista kroz menu. kao da malo kasni, kad ja kliknem dolje on se tek nakon par stotinki prebaci. nije puno, ali primjetno

kad svi stavljaju sexy avatare moram i ja

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Zanima me je li isplativije kupiti f305 ili neki jeftiniji, a kvalitetniji cyber shot sony ericsson? 

Koji bi to mobitel bio, njegova cijena i po čemu je kvalitetnji? Ako je moguće priložiti i sliku.

Hvala 

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.10.2009 12:54 (shadow-man).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice