poz.zanima me kako da odkodiram sony ericsona t280 na vip mrežu...jel ima kakvi kod za to...
poz.zanima me kako da odkodiram sony ericsona t280 na vip mrežu...jel ima kakvi kod za to...
Sve sto vam treba za otkljucavanje w910i je program Aerix. Nista vise!
ajde reci kako odkodirati k750i da ga još danas mogu nosit u šk.. pls
el mi može netko reč kako se zove ona stranica gdje ima frimwera i sve za sony ericson . .. ja sa to prije davno znao al sad nezna,..?? pls što prije ..
Da li je netko radio gfx patcheve za w910 (ili neki drugi a2) ,imam problem tijekom patchanja..?
el mi može netko reč kako se zove ona stranica gdje ima frimwera i sve za sony ericson . .. ja sa to prije davno znao al sad nezna,..?? pls što prije ..
www.seusers.com ili www.topsony.com
evo da vam se javim .. ja sam svoj stari k750 flesho u w800 i odkodiro .. je da sam se namučio al sve radi bez i pol frek .. .. ako kome treba objasnit ču ...
i da što flashat w910 kad se može lagano otkodirat s arex-om (neznam el sam dobro napiso) i jednostavno se debrendira ubaci se sa a2 uploderom cda file i s UPS-om nadogradit odnosno on če sam skinut org soft..
evo da vam se javim .. ja sam svoj stari k750 flesho u w800 i odkodiro .. je da sam se namučio al sve radi bez i pol frek .. .. ako kome treba objasnit ču ...
i da što flashat w910 kad se može lagano otkodirat s arex-om (neznam el sam dobro napiso) i jednostavno se debrendira ubaci se sa a2 uploderom cda file i s UPS-om nadogradit odnosno on če sam skinut org soft..
Aerix-om
ajd objasni meni kako odkodirat k750i
ako očeš k750 otkodirat morat češ ga i flashat..
1. skineš si za svoj mob frimwire .. koji očeš ili za k750i ili w800 nema weze (SF i main.. skini EMEA 2 jer je to za hr)
2. skineš xs++, SeTool2Lite v1.11, SIMLockPatchGen i SEUS (ne skidaj ako imaš instalirano od prije)
3. instaliraš SEUS da instaliraš drivere za bom (ako nisi prije)
4. ako je u arhivi frimwer raspakiraš ga i pokreneš program SIMLockPatchGen i stisneš one tri točkice kod MAIN frimwire.. i nađeš onaj frimwire koji u nazivu ima MAIN, otvoriš i stisneš make path.. stvorit če ti se vkp mapa i u njoj file .. mapa če biti tamo gdje je i program ..
5. pokreneš xs++ konektiraš mob (to valjda znaš) i metneš kvačicu na file system pronađeš frimwer s FS u imenu (npr. W800_R1BC002_FS_EMEA_2_RED49) i stisneš flash.. kad napiše u onom okvirubijelom flash finish ili nešto s finish.. nevjerujem da če završit sam pa stisni da prekine .. i potvrdi .. napisat če ti neke error tamo ali to nema veze bitno da je sve file prekopiro. ne pali mob.. iskopčaj mob s kabela.
6. izvadiš bateriju iz moba i vratiš ponovo konektiraš mob s xs++ om i sad odabereš customize file system.. i odabereš svoj mob i u drugom EMEA 2 i stisneš flash .. pričekaš dok ne završi .. ako ne prekine sam isto ko i gore .. i odspojo mob onda
kod A2 platforme je jos jednostavnije..
da je ja sam w595 debrendiro i otkodiro za 15 min jer je seus skido frimwer
ne moras preko SEUS-a, mozes preko A2Uploader-a ali onda moras skinuti i firmware..
pa jednostvnije je da skine sam program sve potrebno za ragiju i to neg da ja skidam i ubacujem ... ovako ubacim s a2 uploaderom cda file i updeta.
laganooooo
može li mi netko reći dal mogu otkljucat sonny ericsson k800i sa tele2 da mi bude t-mobile?
Inače mob je cid53...
može li mi netko reći dal mogu otkljucat sonny ericsson k800i sa tele2 da mi bude t-mobile?
Inače mob je cid53...
jako komplicirano ako ne i nemoguce jer je CID 53.. mozes jedino s ovim ali nije free..
Inače mob je cid53...
jako komplicirano ako ne i nemoguce jer je CID 53.. mozes jedino s ovim ali nije free..
hmm cid 53 .. uuuuuuuuu pa nemoguće ja znam sve al do 52 otkodirat kud 53... teško... jedino servis .. ili s onim gore .. a bolje servis
znaci k800 se ne moze nikako?
ja imam na tele2 ...
sto kazes na ovo.. (zadnja poruka)
oooo pa potrudio i se ... ljep .. jako ljepo..trebo bi reč otkud si skino te modove pathove za ikone u porukama playeru..? al predivno
evo taj pack..
Inače mob je cid53...
hmm cid 53 .. uuuuuuuuu pa nemoguće ja znam sve al do 52 otkodirat kud 53... teško... jedino servis .. ili s onim gore .. a bolje servis
a koliko bi to koštalo otprilike?
znaci k800 se ne moze nikako?
ja imam na tele2 ...
prvo reci koji je CID..
kako znam koji je CID ? gdje to pogledam ?
Inače mob je cid53...
nezz ali zovi m-san oni su za se ... ali nenadaj se ispod 100..kn .. el če ti naplatit sat rada ..
kako znam koji je CID ? gdje to pogledam ?
s XS++
pa poveži mob sa kompom i očitaj sa xs++ om koji je..
pokreneš xs++ stisneš conect ... isključiš mob.. držiš tipku c i uštekaš kabačl u mob.. ali prije tog si trebo uštekat u komp.. prije nego što si stiso conect i ugasit mob
piše ti s ljeve strane u onom bijelom okviru sve o mobu pa i cid
Inače mob je cid53...
nezz ali zovi m-san oni su za se ... ali nenadaj se ispod 100..kn .. el če ti naplatit sat rada
a dali ga je moguće flashat?
dali je moguće flashat k800i cid53?