Sony Xperia U

poruka: 2.057
|
čitano: 768.777
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Sony Xperia U
ne znam stvarno sta ti tu imam objasnjavat
evo kad instaliras recovery u njega ulazis tako da ugasis mob i upalis i cim osjetis vibru odma stisci volume down dok ti ne ude u recovery
jednostavno imas na youtubu milijun takvih videa... jednostavnije je kad gledas kako to neko radi ovako nema nista od citanja
Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Sony Xperia U
Ma nakon instalacije FireDroida 1.2 više nemogu napraviit repair preko PC Companiona,ali ni flashat stock rom preko flashtoola.
Zna li netko rješenje
robimarko@gmail.com
15 godina
Sony Xperia U

sta nece ti u flash mode?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Hoće u flash mode,ali na svaki kad krene flashat izbaci error flashing,flashing aborted

Stvarno se moram nekako vratiti na stock

robimarko@gmail.com
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.12.2012 11:38 (robimarko).
15 godina
Sony Xperia U

daj nam log iz flashtoola i reinstaliraj drivere

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sada sam napravio još veće sranje.Napravio sam factory reset i formatirao datu i system preko CWM-a i sada nemogu ni u CWM,a ni neide boot dalje od loga jer sam izgleda sve obrisao.A ni flashat preko flashtoola nemogu
robimarko@gmail.com
15 godina
Sony Xperia U

jel bootloader otkljucan?

kod flashanja sve stavi kvacicu na exclude na sve osim na kernel...onda kad flasha kernel probaj flashat firmware

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.12.2012 11:55 (domac5).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Nije otključan
robimarko@gmail.com
15 godina

Flasha kernel bez problema,ali kada treba flashat cijeli rom onda stane na reading device information

EDIT:Evo flasha i drugo kada excludam kernel

Evo i boota.Stvarno ti hvala domac5

robimarko@gmail.com
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.12.2012 12:12 (robimarko).
13 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Domac, ako ti nije problem molim te dok nije izašao fix, napiši poruku u ovoj temi:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2000749&page=43

Koja glasi:

I have XPERIA U - ICS with kernel 3.0.8-FXP

Clean install- ICS; ACID Audio engine v6.0 + Walkman Engine v6.0 - wiped cache/dalvik.

ERROR: When I click in WALKMAN to play a song it brings FC - Sound enhacements v1.0 has stopped/Track cannot be played..

I have uninstalled(TitaniumBackup) music player, DSP, before installing that mods in CWM, I have also wiped data from Sound enhacements trough Titanium Backup, FC again.

{#}

ŽIVOT je kao pozornica, dođeš, vidiš, odeš. .
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.12.2012 14:49 (Prilika).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Surfo sam i naišao na ovo,pa mi recite jel hoće to tako? Upravo skidam taj "TheBrainsROM" pa ono,vi koji flashate često čisto da provjerite jel to tako ide...

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sony Xperia U

skinuo sam antutu benchmark i mob mi pokaziva 1000mb rama?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Flasho Brains Rom,i sad mi se stalno pokazuje Sony logo i onda neki X kao od windowsa boje i onda sony logo i onda taj X i onda tako sve ispočetka i neće da se boota,šta sad?

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sony Xperia U
upute za flashanje the brains roma su odma na prvoj stranici od te teme na xda... gore nisi zaljepio link
taj brains rom ti i niie nešto jer je baziran na sonyjevom romu...
ako nemozes otkljucat bootloader najbolji ti je fire droid rom... baziran je na fxp-152 zato i je puno brzi od stocka
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
domac5 kaže...
upute za flashanje the brains roma su odma na prvoj stranici od te teme na xda... gore nisi zaljepio link
taj brains rom ti i niie nešto jer je baziran na sonyjevom romu...
ako nemozes otkljucat bootloader najbolji ti je fire droid rom... baziran je na fxp-152 zato i je puno brzi od stocka

oke al šta da radim sada,kad nemože se bootati,neko riješenje? šta se može napraviti?

15 godina
Wipeaj dalvik cache
robimarko@gmail.com
13 godina
neaktivan
Sony Xperia U

kako provjeritit jer je mob rootan? nisam ga ja rootao nego taj covjek od kog sam ga kupio,a nije mi znao nista objesniti...

0 0 hvala 0
15 godina
Sony Xperia U

root checker

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sony Xperia U

sorry this device does not have proper root access....to mi se pojavi,to znaci da nije rootan?

0 0 hvala 0
15 godina
Sony Xperia U
da
ako oces rootat upisi u google root by restore i skini zadnju verziju... to je v15 mislim
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
domac5 kaže...
da
ako oces rootat upisi u google root by restore i skini zadnju verziju... to je v15 mislim

Točnije Root_with_restore_by_bin4ry v18

13 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Meni na antutu benchmarku mob pokazuje 1gb rama jer je to greška? Znam da bi trebao imati 512mb...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
zanimatelj kaže...

Meni na antutu benchmarku mob pokazuje 1gb rama jer je to greška? Znam da bi trebao imati 512mb...

Skini Android Assistant sa Android marketa,i u njemu možeš vidjeti informacije o mobitelu (tools) i pogledaj kolko ti piše da imaš RAM-a...piše ti i proc. i sve tamo

13 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Aha dobro je...a ovo 6900 na antutu benchmarku? Jer i vi dobijete tako,meni se to čini malo puno...

0 0 hvala 0
15 godina
Od sada više nemoramo ručno brisati sav bloatware
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2070771
robimarko@gmail.com
15 godina
zanimatelj kaže...

jel

zanimatelj kaže...

Aha dobro je...a ovo 6900 na antutu benchmarku? Jer i vi dobijete tako,meni se to čini malo puno...

ja sam na stock romu dobio 7171 a na ovom CM9 koji je 10 puta brzi od stocka oko 6800...

13 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Pa toliko ne dobije SGS2

0 0 hvala 0
15 godina
Sony Xperia U
dobije on i vise... to je ovaj novi antutu benchmark v3...na v 2.9.3 xperia je imala cini mi se 4500 ili 5500
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Neki dobar i stabilan ROM? Preporučite mi neki.. i naravno oku ugodan te fluidan..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Kako iskoristiti internu memoriju? gigaipo mi zuri prazna, neiskoristena..a na ''sd'' jedva slobodno 36mb :D

Da li je moguce i koji explorer koristite za prebacivanje?  koristim total commander i ne pronalazi internu mem.

Jbt koja glupost, kaj su isli ograničavati memoriju u telefonu!! i da suvremeni mob u današnje vrijeme nema utor za sd. Koja filozofija.

btw Da li postoji kakav ROM da spari obje memorije u jednu kao cijelina??

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.12.2012 3:16 (creativeone).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice