Sony Xperia U

poruka: 2.057
|
čitano: 768.903
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Prilikom flashanja FTF-a preko FLASHTOLL-a.. kaže mi:

1. Unplug the device

2. Power off the device

3. Press the back button and hold it

4. Plug the USB cable

Šta je smatrao pod 3. stavkom, ne znam baš da imamo back button, touch tipka ne znam baš da radi u fastboot-u..

Kako taj korak ispuniti?

ŽIVOT je kao pozornica, dođeš, vidiš, odeš. .
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sony Xperia U
a drzis volume down i spojis na usb...kod nas je to malo drukcije nego kod X10
Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Re: Sony Xperia U
gortat kaže...

Imam telefon vec par dana,i nikako ne mogu poruku da posaljem. pomozite?

Sa tom karticom šalješ poruke sa drugog telefona bez problema?

Probaj provjeriti da li ti je  sms centar dobro upisan na sim kartici.

Mislim da na xperiji nećeš to moći vidjeti. Stavi karticu u neki stariji uređaj i idi u postavke sms poruka te tamo unutar postavki sms poruka potraži sms centar.

Samo glupi i mrtvi nikad ne mjenjaju svoje mišljenje.
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.12.2012 11:36 (84737).
17 godina
neaktivan
Sony Xperia U

može i na xperiji provjerit sms centar, treba u service menu uć, ima tamo.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Imaš pravo.

Sad si me prisjetio da sam vidio tu opciju tamo. {#}

0 0 hvala 0
15 godina
Sony Xperia U

nećemo dobiti JB update:

http://blogs.sonymobile.com/2012/12/17/update-on-sony-software-upgrades-including-uplift-to-jelly-bean-android-4-1-for-2012-xperia-smartphones/

nikad više Sony, nikad...

da jedan Galaxy Mini 2 dobiva JB update, a Xperia U neće.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.12.2012 20:31 (antimadridista).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dodje mi da si opet iphone 3gs kupim. Bilo je o za ocekivati
13 godina
neaktivan
Zoran kaže...
Dodje mi da si opet iphone 3gs kupim. Bilo je o za ocekivati

Svaki dan gledam frendov iphone 3gs..  kao da je preživio 2 poplave a radi ipak bolje nego xperia u sa "extremnom snagom" i mogučnostima.

Sve je do softvera. Ljudi moji, iphone 3gs - 600mhz, koju god da je igru upalio, to leti. A ovaj dual core da trza, ne ide to... {#}

Zamišljam sve nas korisnike kako uživamo na single core mobitelima koji imaju ispeglan softver... ali ne, ovdje trebaš imati quad core.. i tako u krug.

Moje mišljenje za ICS(Xperia U) - nedovoljno pažnje, truda, interesovanja, laicki: samo nek se izbaci update, to je bitno(čitaj: nek se kotrlja pa kako god) - to je čini mi se, princip razmišljanja ovih u SONY kompaniji.

I da, upravo dok pišem ovaj text, čekam skoro pa minutu da mi otvori imenik, a da bude šlag na tortu - još i nova verzija ics-a - C verzija, i opet ista priča.

Uzdajmo se u XDA{#}

17 godina
neaktivan
Jebiga. Da sam nisam mal poludio za novim tehnologijama i dalje bi tero na 3gsu. Al eto. Lijepi displej, lijep aparat, svjetli ko betlehem, ics... Privuce covjeka. A budimo realni, sta to ima JB bez ceg ne mozemp zivjet. Doduse sramota je da nov telefon ne dobije update a hardverski bi mogao bez ikakvih problema.
13 godina
neaktivan
Zoran kaže...
Jebiga. Da sam nisam mal poludio za novim tehnologijama i dalje bi tero na 3gsu. Al eto. Lijepi displej, lijep aparat, svjetli ko betlehem, ics... Privuce covjeka. A budimo realni, sta to ima JB bez ceg ne mozemp zivjet. Doduse sramota je da nov telefon ne dobije update a hardverski bi mogao bez ikakvih problema.

Hardverski bi mogao vrtiti 2x JB {#}

Ako automatski pomislite da ne može, sjetite se 3gs-a na 600mhz što pere i najnovije igre..

EDIT(pa čak i 3gs je dobivao s vremena na vrijeme pristojan update.. a svi bi rekli star..)

Ako u međuvremenu developeri nestanu, napišu developing STOPPED, napravit ćemo samoubojstvo svi zajedno, jel.

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.12.2012 21:21 (Prilika).
13 godina
protjeran
Sony Xperia U
sramota je sto neki jadni Xperia J ce dobiti update...single core, i andreno 200...stvarno kanta od mobitela...ali jbg...nije sad smak svijeta...bolje da usavrse taj ics nego da drk*ju opet sa tim stalnim update-ima...iskreno, bio bi zadovoljan da mi ics radi bez problema..
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony Xperia U

haha, čoeče, čitam i ne vjerujem, šugavi GO će dobit JB a U neće, a telefoni su skoro pa isti, osim što U ima valjd duplo bolji ekran, a go je "otporan" na vodu i prašinu..
usporedba 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
darQ96 kaže...

haha, čoeče, čitam i ne vjerujem, šugavi GO će dobit JB a U neće, a telefoni su skoro pa isti, osim što U ima valjd duplo bolji ekran, a go je "otporan" na vodu i prašinu..
usporedba 

ok da go dobije...ali J i E...to je prejadno

15 godina
Sony Xperia U

dobra stvar je to što će se vjerojatno brzo portati JB na Xperiu U kad dođe na Xperiu P jer imaju isti chipset.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

nažalost, meni koji imam lockani bootlader to vjerojatno neće puno značiti... {#}

15 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Kako me Sony odbija ovakvim glupostima, dode mi da vise nikad ne uzmem njihov mob {#}

Korisnik bonbona? Imas smarthpone koji pokreće android?, onda šta čekas: http://www.probonbon.net
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

baci oko tu za bootloader

http://unlockbootloader.sonymobile.com/supported-phones

što se kupovine tiče, mism da je i meni ovo zadnji SE, iako sam to rekao i za SE X8, pa eto opet kupio. Ne bi se ni žalio da su dali ispeglani ICS. Doduše bi, ali ne toliko :D

Samsung je očito way to go.

17 godina

Ja im dajem šanse do iduće godine jer su imali ovu godinu tranzicijski period sa SE na samo Sony.

Ali ako će i nakon toga nastaviti sa ovakvim perverzijama, stvarno too much. Volim Xperie, al ovo je sramota.

14 godina
neaktivan
Prilika kaže...
Zoran kaže...

Hardverski bi mogao vrtiti 2x JB {#}

Ako automatski pomislite da ne može, sjetite se 3gs-a na 600mhz što pere i najnovije igre..

EDIT(pa čak i 3gs je dobivao s vremena na vrijeme pristojan update.. a svi bi rekli star..)

Ako u međuvremenu developeri nestanu, napišu developing STOPPED, napravit ćemo samoubojstvo svi zajedno, jel.

eee sad tako pricas a ja kad sam preko poruka ti govorio da je Samsung glavni i da se treba rijesavat ovih sr.anja od sonya ti meni psujes mater?

evo da javim uzeo sam upravo galaxy S II za samo 300KM kao nov,liku trebale pare haha :D

eto cao napustam ovu temu odo se bacit na samsung,kod ovog telefona osjetis brzinu jednostavno a kod tog sonya sam imao osjecaj da baratam sa 500MHz i 256 rama ccc

16 godina
neaktivan
Zoran kaže...

Mislim da je pod "lockan bootloader" imao na umu brendiran uređaj i time nemogućnost otključavanja tim postupkom {#}

Btw - ni ja nisam očekivao od Sonya tako "nizak udarac" korisnicima XU.

Razumio bih da je to uređaj tipa Miro ili neki mob iz  2011 serije. Ali ovome se nisam nadao.

Da li je tko vidio ima li gdje otvorena kakva peticija?

17 godina
Sony Xperia U

QQ-ers

Prvo napišite mi koja je razlika između ICS I JB bez korištenja interneta! Nemate pojma. Šta imate od toga da se prebacujete s ICS na JB? Ništa. Kukate tu, a ionako koristite custom ROM-ove. Svakako će developeri s xda zajednice portati JB s nekog drugog Sony 2012 mobitela na XU. Naravno ne prozivam nikoga (al' znamo na koga mi nišan cilja), ali nemojte se bezrazločno prepirati kako ovo-kako ono. Nije Sony jedina firma koja to radi, pogledajte HTC itd. Over 'n' out

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
Moj PC  
3 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
I da ima nije da ce pomoc. Uostalom i tak nista od JBa prije lipnja iduce godine poznavajuci Sony.
17 godina
neaktivan
Neam ja nis, al ak sam kupio novi mobitel ocekujem i taj novi OS.
16 godina
neaktivan

neam pojma za peticiju, al treba ih spamat svuda di god se stigne...

ja još uvijek ne vjerujem...

enivej, ak se pojavi kakva peticija, vješajte link...

a do tad...SPAM !!
mogli bi krenut odavde

{#}

15 godina
Najbrži kaže...

QQ-ers

Prvo napišite mi koja je razlika između ICS I JB bez korištenja interneta! Nemate pojma. Šta imate od toga da se prebacujete s ICS na JB? Ništa. Kukate tu, a ionako koristite custom ROM-ove. Svakako će developeri s xda zajednice portati JB s nekog drugog Sony 2012 mobitela na XU. Naravno ne prozivam nikoga (al' znamo na koga mi nišan cilja), ali nemojte se bezrazločno prepirati kako ovo-kako ono. Nije Sony jedina firma koja to radi, pogledajte HTC itd. Over 'n' out

velika je razlika u fluidnosti. Čak i na starim uređajima JB donosi veliko poboljšanje. Očito da nikad nisi koristio JB, pa onda bi dobro bilo da ni ne pišeš.

i nije uopće stvar u tome, jasno je da ću koristiti JB i da će kad-tad doći custom rom, ali stvar je u Sonyu, oni su obećali da će se popraviti što se tiče updatea a vidim kako se popravljaju, jedan uređaj koji je na tržište stigao prije nešto više od pola godine ne dobiva update za novi software, jako lijepo....

i da, izgleda da niti HTC, ni Smasung, nitko nije gori od Sonya što se tiče updatea. Samsung će izdati JB za jedan Galaxy Mini 2, ne vjerujem ni da HTC zapostavlja uređaje koji su prije pola godine stigli na tržište...

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.12.2012 17:02 (antimadridista).
17 godina
neaktivan
Briga njih. Zale im se cjeli dan na fb i forumu. Nakon proslogodisnjih serija ovi stvarno ne cudi jer opet rade istu stvar. Doduse konto sam s, p, u, kao ista serija al et. Ko je dao 2 milje dobit ce i jb. Ko nije nece. Meni je dovoljan ispeglani ics kojeg nazalost takodjer nece biti
15 godina
neaktivan
Najbrži kaže...

QQ-ers

Slažem se. Meni je i ICS više nego dovoljan.

Ali ovdje se radi o potpuno bezrazložnom i bezobraznom izostavljanju ovako dobrog mobitela. Ne treba onda uopće izdavati nikakve nadogradnje - kupiš mobitel i imaš ga onakvog kakav je. To bi čak bio normalniji potez od ovog suludog izostavljanja. Da se tu bar radi o nekakvom strašnom hardverskom zahtjevu kojeg Xperia U ne može podnijeti.... pa Xperia U bi pojela taj JB za doručak. Druga stvar, ovo je novi mobitel - nije ovo neka trzajuća štraca od prije 5 godina!

Trebalo bi ih prisiliti da kažu točan razlog zbog čega je Xperia U izostavljena iz društva smartphone-a 2012.

17 godina
neaktivan
Sony Xperia U

pa da prisile one koji žele JB na kupnju novog mobitela 

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zoran kaže...

pa da prisile one koji žele JB na kupnju novog mobitela 

Hahahaha! Da, to je, nažalost, istina! Ali oni će one koji žele JB zapravo prisiliti da više ne kupe njihov mobitel!

17 godina
odjavljen
Sony Xperia U

A neki korisni feature u JBu je...? Razlika skoro i nema, isto kao i sa 2.3.4 na 4.0.4. Čak mi se i Ginger više sviđao nego ovaj laggavi ICS ali što je, tu je.

http://nighthawk-software.blogspot.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice