Sony Xperia U

poruka: 2.057
|
čitano: 768.928
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Sony Xperia U
Prilika kaže...

Razmatram da pređem na custom romove kad ovaj stock o5 zašteka.. je li to kao i prije.. svaki 2 dan nova verzija ili su malo ozbiljniji i uglavnom sve radi, mada sam citao.. ali eto pitam ?

pa već sad ima puno custom romova pa biraš, pređeš na jednog pa si miran. Ja sam danas instalirao CM 9.1 rom i stvarno sam prezadovoljan, rom je ekstra brz.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Prilika kaže...

Razmatram da pređem na custom romove kad ovaj stock o5 zašteka.. je li to kao i prije.. svaki 2 dan nova verzija ili su malo ozbiljniji i uglavnom sve radi, mada sam citao.. ali eto pitam ?

pa već sad ima puno custom romova pa biraš, pređeš na jednog pa si miran. Ja sam danas instalirao CM 9.1 rom i stvarno sam prezadovoljan, rom je ekstra brz.

Može li se lako vratiti stock verzija kada budem trebao nositi na servis(nosit ću 100%)

ŽIVOT je kao pozornica, dođeš, vidiš, odeš. .
16 godina
neaktivan
Sony Xperia U

što se tiče ekipe koja se želi vratit na GB

onak, zaš se jednostavno ne vratite i amen ?!?!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sony Xperia U

jer se prvo mora topla voda izmisliti :D

uglavnom, i meni se čini da je GB bio brži, al držat ću se ICS-a. Zbog njega sam i kupio mobitel. Čekam ovaj novi .54 pa ću vidjet šta su zakrpali.

=)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Prilika kaže...
antimadridista kaže...
ja ne razumijem nikako kako nekome može biti spor ICS, a nekome leti a isti je uređaj? mene je ICS totalno preporodio, nikad ne osjetim štekanje ni u kojem trenutku.

Da li tebi ili bilo kome "lagga" LED traka pri gasenju ekrana.. ?

ne sjećam se jeli mi laggala led traka na stock ICS-u, ali na custom romu nije, sad koristim CM 9.1 i ne šteka mi ništa.

Kako si znao koji rom instalirati? Evo recimo kada gledam na http://get.cm/ vidim puno toga za skinuti a kako da znam koji je dobar za XU? Koliko sam ja vidio oni ne podržavaju službeno XU. Vidim da je većina CM rom-ova verzija 10 a samo par 9,1, šta verzija 10 nebi radila na XU?

13 godina
protjeran
Sony Xperia U
bio sam znatizeljan probati tu C verziju i nije mi se dalo cekati da izadje za nobrand pa sam ga flashao, rootao, izbrisao sve T-mobile personalizacije i stavio Startup kao na xperiji T...mogu reci da malo fali da radi kako treba...osim kamere ostalo sve ide bez problema...testirao sam ga sa team viewer i nije imao nikakvih lag ili stekanja...ponavljam, jedino kamera jos nije dovedena u normalu...u mracnim prostorijama dugo fokusira...ali ostalo mi se cini na nivou GB...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Sony Xperia U

Koliko vam bodova daje Antutu benchmark? Meni je dao za Xperiu Mini 5449, a za Samsung Galaxy Tab 2 10.1 4743.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sony Xperia U
7200
Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Zoran kaže...

jer se prvo mora topla voda izmisliti :D

uglavnom, i meni se čini da je GB bio brži, al držat ću se ICS-a. Zbog njega sam i kupio mobitel. Čekam ovaj novi .54 pa ću vidjet šta su zakrpali.

=)

Ne. problem je što nema GB firmware-a za skinuti. Unbranded.

15 godina
Prilika kaže...
Može li se lako vratiti stock verzija kada budem trebao nositi na servis(nosit ću 100%)

može se vratiti stock rom.

bubimir5 kaže...

Kako si znao koji rom instalirati? Evo recimo kada gledam na http://get.cm/ vidim puno toga za skinuti a kako da znam koji je dobar za XU? Koliko sam ja vidio oni ne podržavaju službeno XU. Vidim da je većina CM rom-ova verzija 10 a samo par 9,1, šta verzija 10 nebi radila na XU?

Xperia U još uvijek nije službeno podržana kod CM-a, ali ekipa na xda developers forumu pod nazivom "FXP - Free Xperia Project" je portala CM 9.1 na Xperiu U. Evo tu link na rom:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1876927

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.12.2012 16:56 (antimadridista).
15 godina
Sony Xperia U
još samo da srede snimanje i bit ce odlican... stavio sam ga jedino zbog toga sto mi je fora imat ekran koji se okrece u svim smjerovima... a onda sam vidio ostale opcije koje sam dobio s njim i ne mrdam sa tog roma vise... jedino bi me aokp rom mogo maknut s ovoga
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

kako nema, ja sam ga slao korisniku "84737" i on je napravio flešabilni rom, ima par strana nazad. Ako je potrebno uploadat ću opet dump pa si s flashtoolom napraviš sam. rom je s bonbonove xperie u bez ikakvog bloata i customizacije operatera.

15 godina
domac5 kaže...
još samo da srede snimanje i bit ce odlican... stavio sam ga jedino zbog toga sto mi je fora imat ekran koji se okrece u svim smjerovima... a onda sam vidio ostale opcije koje sam dobio s njim i ne mrdam sa tog roma vise... jedino bi me aokp rom mogo maknut s ovoga

oni drugi ICS romovi su bili brzi ali CM je još brži, stvarno sve leti. I kao što kažeš, ima puno više opcija, samo je šteta što nećemo dobit CM10 dok Sony ne izda JB update.

16 godina
neaktivan
Sony Xperia U

sa c.1.0 FW-om 7200 {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sony Xperia U

imam pitanje,aplikacija album mi nikako ne moze otvoriti slike na mrezi preko facebook accounta..svaki put napise aplikacije je prestala raditi ,imate slican problem, to mi se desava na ICS. C  verzija .t-com

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sony Xperia U

kako cu rootati xperiu U ????? sve sam vec probao ... 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
xperia u kaže...

kako cu rootati xperiu U ????? sve sam vec probao ... 

Šta je to "sve" {#} ?

Btw.. hocemo li to dobiti Jelly bean ili ?

13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Xperia U još uvijek nije službeno podržana kod CM-a, ali ekipa na xda developers forumu pod nazivom "FXP - Free Xperia Project" je portala CM 9.1 na Xperiu U. Evo tu link na rom:

Koiko sam vidio još uvjek ima problema sa snimanjem zvuka i videa (video mi treba) i radio ne radi. Možda je bolje strpiti se par dana i čekati da to poprave?

15 godina
bubimir5 kaže...
antimadridista kaže...

Koiko sam vidio još uvjek ima problema sa snimanjem zvuka i videa (video mi treba) i radio ne radi. Možda je bolje strpiti se par dana i čekati da to poprave?

da, još ima nekih problema. Meni ne smeta, ali ako ti trebaju te funkcije, možda je bolje da pričekaš.

btw. morat ćeš otključati bootloader za instalirati ovaj rom, ako već nisi otključao.

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.12.2012 21:33 (antimadridista).
17 godina
Sony Xperia U

FXP 150a CM9.19.12.2012 - download/mirror138.94MB

Preuzeto s ProjectFreeXperia gdje možete pratiti izlaske novih verzija.

Code name za Xperia U, tj. model ST25i je Kumquat

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Sorry sto upadam ovako , ali zanima me da li su XPerie U u BonBonu otkljucane za sve mreze ?

znan da kad sam uzimao svoju , bila je otkljucana , no mozda su se stvari u  medjuvremenu promijenile ?

frendica oce uzet i koristit na vip mrezi pa mi treba provjerena informacija , ako netko zna .

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony Xperia U

na PCTRB-u certificirana nova verzija 6.1.1.B.1.75 (11.12.2012) {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sony Xperia U
eh sto nije 12.12.2012 u 12:12
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Samo šteta što je ptcrb site down
robimarko@gmail.com
15 godina
neaktivan
robimarko kaže...
Samo šteta što je ptcrb site down

Krenulo je, prva stranica je pala, kraj je blizu {#}

Korisnik bonbona? Imas smarthpone koji pokreće android?, onda šta čekas: http://www.probonbon.net
13 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Kako da instaliram custom rom i recovery trazim tutoriale.. ali nema.. HELP ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Ovdje su ti svi tutorijali koje trebaš.

Samo glupi i mrtvi nikad ne mjenjaju svoje mišljenje.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
84737 kaže...

Ovdje su ti svi tutorijali koje trebaš.

Mob je rootan bin4ry metodom, ali kad sam u fastboot i zelim flashovati kernel kaze: Device must be rooted first(a rootovan je) ????

16 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Kernel flashas iz Flashmode moda ne iz Fastboot.

Samo glupi i mrtvi nikad ne mjenjaju svoje mišljenje.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
84737 kaže...

Kernel flashas iz Flashmode moda ne iz Fastboot.

uradio sam -fastboot

fastboot flash boot boot.img i opet kaze device must be rooted first.. onda cu probati uci u flash mode

EDIT: Flashmode je samo za firmware, LOL?

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.12.2012 18:04 (Prilika).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice