Sony Xperia U

poruka: 2.057
|
čitano: 769.032
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Sony Xperia U
ko da ne mozes flashat obicni nebrandirani kasnije kad neko stavi.. al da imat ces vodafone bloatware
Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Sony Xperia U
mersimh kaže...
ljudi ja hocu sad da flashujem na mob preko flashtoola ovaj novi firmware ali vidim pise mi vodafone
pa sad..
da stavim ovo ili ne??
ne kontam ovaj drugi nacin sto govorite da neki broj promjenim pa volim ovako jbg :/
hocel mi dolazit onaj znak vodafona kad palim telefon i tak to :/
to stvarno nebih volio

nećeš imat znak kad se bude palio, neće biti zaključan na vodafone ;)

ekipa, ak vam se ne žuri, pričekajte još malo, uskoro će biti dostupna i C.1.0 vezija....

ah, tolko apdejta odjednom, boli me mozak, nek neko zove hitnu {#}

edit: fuck, veće je dostupno {#}

link

skidam {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.12.2012 8:23 (darQ96).
15 godina
Sony Xperia U
kaj se dobije sa tom C verzijom?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Vjerovatno još malo bugfixeva
robimarko@gmail.com
14 godina
neaktivan
darQ96 kaže...
mersimh kaže...
ljudi ja hocu sad da flashujem na mob preko flashtoola ovaj novi firmware ali vidim pise mi vodafone
pa sad..
da stavim ovo ili ne??
ne kontam ovaj drugi nacin sto govorite da neki broj promjenim pa volim ovako jbg :/
to stvarno nebih volio

ekipa, ak vam se ne žuri, pričekajte još malo, uskoro će biti dostupna i C.1.0 vezija....

link

skidam {#}

wtf ba sta je sad ovo??
ja stavio sinoc tek tu vodafone verziju i radi perfektno konacno sam zadovoljan sa brzinom telefona

po cemu je ta C verzija bolja

ljudi kazu da je ista samo Tmobile hrvatska verzija sad?? imali kakvih novih bug fixova??

13 godina
neaktivan
Sony Xperia U

na mojoj xperia u je bio android 2.3.7 i poslije update na 4.0.4 je poceo da stopa jel zna neko zasto i kako se moze popraviti i moze li se vratiti ikako na staru verziju???

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
arsenal10 kaže...

na mojoj xperia u je bio android 2.3.7 i poslije update na 4.0.4 je poceo da stopa jel zna neko zasto i kako se moze popraviti i moze li se vratiti ikako na staru verziju???

I ja sam imao želju da se vratim, ali evo ostajem. Rizično je(meni). Da bi ti 4.0.4 radio brze, uradi format, onda repair preko pc companion i kada sve to zavrsi imas 50% brzi rad.

ŽIVOT je kao pozornica, dođeš, vidiš, odeš. .
13 godina
neaktivan

kako da ga formatiram???

13 godina
neaktivan
arsenal10 kaže...

kako da ga formatiram???

Nadji u postavkama vracanje na tvornice postavke ali da brise sve.

ŽIVOT je kao pozornica, dođeš, vidiš, odeš. .
13 godina
neaktivan

ok, hvala

16 godina
neaktivan
mersimh kaže...
darQ96 kaže...
mersimh kaže...
pa sad..
da stavim ovo ili ne??
to stvarno nebih volio

link

skidam {#}

wtf ba sta je sad ovo??
ja stavio sinoc tek tu vodafone verziju i radi perfektno konacno sam zadovoljan sa brzinom telefona

po cemu je ta C verzija bolja

ljudi kazu da je ista samo Tmobile hrvatska verzija sad?? imali kakvih novih bug fixova??

naletio sam na informaciju na XDA da diječko dobio obavijest od PCC-a da mu je C.1.0 dostupan NAKON što je update-ao na .54 tak da bi C.1.0 trebao biti najnoviji dostupan FW

iako, čini se da je .54 namjenjen vodafone korisnicima, a C.1.0 t-mobile, pa mi to baš nekak i ne ide jedno s drugim...al doro...eo...ja ću svog probat flešat pa javim...

15 godina
Nije .54 samo za vodafone kada imam world unbrandiranu verziju.Kada flashas C veziju javi koji je si u build.propu
robimarko@gmail.com
16 godina
neaktivan

ne znam hoću moć rootat nakon apdejta, al imaš tu SI
link 

edit: flashao sam, sad sam provjerio u service meni-u: isti je SI, 1262-0759

edit2: mogu potvrdit da je i C.1.0 rutabilan istom metodom kao i .54

više informacija u temi na gore navedenom linku ;)

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.12.2012 19:30 (darQ96).
15 godina
neaktivan
darQ96 kaže...

ne znam hoću moć rootat nakon apdejta, al imaš tu SI
link 

edit: flashao sam, sad sam provjerio u service meni-u: isti je SI, 1262-0759

edit2: mogu potvrdit da je i C.1.0 rutabilan istom metodom kao i .54

više informacija u temi na gore navedenom linku ;)

Cek cek, mora se prckat po kernelu?, ne mozes samo "normalno" rootati sa "Bin4ry_v15"?

Korisnik bonbona? Imas smarthpone koji pokreće android?, onda šta čekas: http://www.probonbon.net
16 godina
neaktivan

postupak rootanja je isti kao i za .54, znači ovako:

1. standardno flash-aš C.1.0 TFT

2. ponovno flešaš samo kernel od B.1.0

3. rootaš sa Bin4ry metodom v15 ili starije (ja sam koristio v13)

4. ponovno flešaš samo kernel od C.1.0

i to je to, ne moraš ništa modificirati po kernelu, potrebno je samo par puta flešati različite verzije {#}

eh da, mala napomena, nakon koraka 2, kad se mob upali, meni se stalno rušila homescreen aplikacija/sonyev launcher, al nema veze, samo priključi mob i rootaj {#}

"workaround" bi mogao biti pokušaj instaliranja nekog drugog launchera prije postupka rootanja, iako, ja sam uspio ovako, pa nisam probavao {#}

s obzirom na to da sam .54 koristio samo par sati, stvarno ne mogu reći da sam primjetio neku razliku između .54 i C.1.0, ali mogu reći da se razlika između prvog ICS FW-a i ovih novih itekako osjeti

mob konačno radi onak kak bi trebalo, fluidno, bez "štucanja", nema delay-a kod javljanja na poziv, AF u mraku više nije onak užasno spor...ma ono, milina {#}

moja preporuka je obavezno flešat na bilo koju od verzija (prednost dajem C.1.0 jer je noviji {#} )

15 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Hmm, ak se ne varam za flashanje kernela moram imati otključan bootloader?

Korisnik bonbona? Imas smarthpone koji pokreće android?, onda šta čekas: http://www.probonbon.net
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Taj  update će i defoltno doć, čemu tolika strka.

Jel šteka i dalje phone app? :D

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Uny kaže...

Hmm, ak se ne varam za flashanje kernela moram imati otključan bootloader?

varaš se, ne trebaš imat otključan bootloader, znam zato što je i moj zaključan {#}

Zoran kaže...

Taj  update će i defoltno doć, čemu tolika strka.

Jel šteka i dalje phone app? :D

ne šteka, otvara se u sekundi, nema više delay-a kod javljanja na poziv, i fokusiranje u mraku radi normalno {#}

13 godina
neaktivan
Sony Xperia U

pozdrav! :)

uskoro kupujem novi smartphone (dosad sam imala iphone 3g, i odličan mi je bio). vidim da ljudi ovdje i na ostalim forumima spominju nekakva nadograđivanja za sony xperia u, ovo ono. a ja se uopće ne razumijem u sve to , tak da se i ne bi htela zamarati s tim pri korištenju mobitela (već mi treba za neke osnove tipa net,mail,muzika). pa me zanima dal je xperia u dobar mobitel i bez svih tih "poboljšanja", i zakaj se opće toliko toga nadograđuje na xperiji?
hvala,lp

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

bolje si onda ajfona uzmi opet ili neku lumiu ;)

15 godina
neaktivan
abcd385 kaže...

pozdrav! :)

uskoro kupujem novi smartphone (dosad sam imala iphone 3g, i odličan mi je bio). vidim da ljudi ovdje i na ostalim forumima spominju nekakva nadograđivanja za sony xperia u, ovo ono. a ja se uopće ne razumijem u sve to , tak da se i ne bi htela zamarati s tim pri korištenju mobitela (već mi treba za neke osnove tipa net,mail,muzika). pa me zanima dal je xperia u dobar mobitel i bez svih tih "poboljšanja", i zakaj se opće toliko toga nadograđuje na xperiji?
hvala,lp

Ja ne znam šta ti podrazmijevaš pod: "dobar mobitel...", mom starom je dobra i xperia x8, dok je meni užas...hehe...ak želiš mob koji u današnje vrijeme normalno može vrtiti večinu igrica, koji ima još relativno novi OS (a možda uskoro dobije i najnoviji), solidnu kameru i zvučnike, onda ti može poslužiti ovaj mob :) A updatea izadjuu iz razloga što pokrpaju neke rupe, poboljšaju performanse uređaja, isto kao da pitaš zašt je Apple izdao iOS6 :) Što se tiče tvog pitanja, je dobar je i bez toga, ali žasto ne imati još bolje ak je moguće ;)

15 godina
Sony Xperia U

Akhm! Da rezimiramo... :)

Imam 6.1.1.B.1.10, skinut s neta (onaj francuski ak se dobro sjećam), rootan sa Bin4ryem v17.

Mogu li flashat C.1.0 preko toga i oćel' ostat rootan? Stvarno bi se htio riješit ovih bugova ala laggajući dialer i letargični AF. Jel moram vajpat sve i radit neki reset poslije toga da bi radilo kako spada?

edit: da, jel mogu promijenit SI u nešto da bi mi PCC ponudio update?

s.f. - s.n.
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.12.2012 20:48 (ninotocka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sony Xperia U

root ti nece ostat al mozes rootat ponovo novom metodom nije uopce problem

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sony Xperia U

Sunce im kalajisano, imam T-mobile brandiran (tj kupljen je kao takav), ne nudi mi još uvijek nikakav update kad upišem originalan SI, onaj ispod baterije. Niti onaj sa telefona kao takvog. Nitko ne zna s kojim SI-om je čovjeku ponudilo zadnju, C verziju?

Nngh, da li stavit 1263-1753 pa skinut B.1.54 preko PCCa ili flashat C preko flashtoola? Ooooo...

s.f. - s.n.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sony Xperia U
Htio bi kupit ovaj mob cini mi se najbolji do 1300 kn baracno ako neko drugi nema bolji mob :P Znaci recite mi misljenja o njemu kakav je svee i kamera internet molim vas
Dado

0 0 hvala 0
15 godina
Sony Xperia U

ma flashaj jednostavno prek flashtoola i amen

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sony Xperia U
Koristi li netko od vas onaj CM9 rom? Zanima me jeli stabilan, što ne radi a njemu...
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sony Xperia U
snimanje zvuka kad snimas video... jos ti da rijese i bit ce stabilan...
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Daado kaže...
Htio bi kupit ovaj mob cini mi se najbolji do 1300 kn baracno ako neko drugi nema bolji mob :P Znaci recite mi misljenja o njemu kakav je svee i kamera internet molim vas

Super je, isto pravi mobitel  {#}

17 godina
neaktivan
Daado kaže...

Imaš 37 strana o mobitelu. LISTAJ.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice