Sony Xperia U

poruka: 2.057
|
čitano: 769.063
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Sony Xperia U
domac5 kaže...

ja to koristim...nemas sta podesavat...igrice od 2 gb(poznat mi je samo most wanted koji ima 1.83 gb) ti stanu tako da nesto malo ode u ona 2 gb za aplikacije a ostatak na ona 4 gb za muziku i to

Znaci nabavim taj adapter, prikopčam usb na njega, i pokrenem aplikaciju neke igre od koje je sd data na tome usb sticku? {#}

ŽIVOT je kao pozornica, dođeš, vidiš, odeš. .
15 godina
Sony Xperia U

mislim da za aplikacije to ne vrijedi...samo za datoteke...

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony Xperia U

ja još uvijek nisam uspio instalirat angry birds star wars :(

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.12.2012 9:02 (darQ96).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sony Xperia U
kak to? ja ih igram
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

kad idem instalirat, pokaže mi ovo:
https://www.dropbox.com/s/lxxyzcbv9t8vzwp/2012-12-02%2018.26.22.png

al imam dovoljno mjesta:

https://www.dropbox.com/s/x212g0t8dn1qtsn/2012-12-02%2018.27.20.png

u data/data/ nemam com.rovio.angrybirdsstarwars

probao sam instalirat sa play-a i sa externih linkova, ista stvar...

brisao cache od play-a

reboota-o mob

ništa ne pomaže :(

najzanimljivije od svega je što sam već ranije imao instaliranu igru i igrao sam ju

i onda se pojavio onaj zadnji update, pokušala se automatski ažurirati i tokom instalacije ažuriranja je počelo s tim kak nema mjesta... 

15 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Kad slikam slike, imam na bijeloj podlozi neku mrlju. To prije nisam imao. Da probam repair preko companiona? Na slici je jedan bijeli stolnjak.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
diskDEfragmenter kaže...

Kad slikam slike, imam na bijeloj podlozi neku mrlju. To prije nisam imao. Da probam repair preko companiona? Na slici je jedan bijeli stolnjak.

Opa... podsjeća me na samsung galaxy s2.. to će ti prije biti hardverski problem, tj. svi mi ostali to imamo ali eto nismo slikali nesto potpuno bijelo i vidis to se sada javlja. Pokušaj mada 98% sam siguran da to ostaje.

15 godina
neaktivan
Mislite li da trebam zbog toga reklamirat mob (ako kažeš da to svi imaju). Malo mi je čudno jer mi se to tek jučer pojavilo. Ostale slike ispadaju dobro. E, sad, jel to neki kvar ili možda početak kvara? Možda je svejedno bolje da napravim repair dok mi je na vrijeme jer ionako imam onaj francuski ICS i još rootan.
P.S. Čini mi se da je ta mrlja ustvari na mjestu gdje bi trebala biti sjena, tj. tamniji dio stolnjaka. Istaje stvar i sa zidom i sa svim bijelim podlogama...
dr. Watson
13 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Ja ne znam šta da uradim iz svakog ugla mi se vide touchscreen senzori i lako se primjete.. a na jednobojnoj podlozi su užas... dok vi govorite da se vide iz odredjenog ugla i na suncu.. meni se bez po muke vide...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Prilika kaže...

Ja ne znam šta da uradim iz svakog ugla mi se vide touchscreen senzori i lako se primjete.. a na jednobojnoj podlozi su užas... dok vi govorite da se vide iz odredjenog ugla i na suncu.. meni se bez po muke vide...

u mene se gotovo nikad ne vide,mora bas bit pod posebnim uglom da se primjete te tacke

13 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Pa šta da radim.. naglašavam vide se iz svakog ugla ali pri jednostavnim slikama/bojama..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Evo kupio sam USB OTG. Ne želi učitati podatke iako sam uradio format preko moba, prebacio fajlove sa PC-a na mob i ponovno ne želi. Da li moram imati ICS da učita?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Prilika kaže...

Evo kupio sam USB OTG. Ne želi učitati podatke iako sam uradio format preko moba, prebacio fajlove sa PC-a na mob i ponovno ne želi. Da li moram imati ICS da učita?

Ne moraš imati ICS. Ja sam koristio USB OTG i na GB-u. Samo moraš paziti da ti USB memorija ne troši previše struje jer je mobitel neće prihvatiti. Ja koristim za OTG svoju manju memoriju od 4GB.

Druga stvar, ne rade svi OTG kabeli na Xperii U. Ne znam jesi li kupio baš OTG kabel za Xperiu U.

P.S. Ima li još netko tko ima mrlju na slici kad slikava bijelu površinu???

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.12.2012 16:41 (diskDEfragmenter).
15 godina
neaktivan
Prilika kaže...
diskDEfragmenter kaže...

Opa... podsjeća me na samsung galaxy s2.. to će ti prije biti hardverski problem, tj. svi mi ostali to imamo ali eto nismo slikali nesto potpuno bijelo i vidis to se sada javlja. Pokušaj mada 98% sam siguran da to ostaje.

Hoćeš reći da je to jednostavno tako ili to ipak ne bi smjelo biti? Je li to neki ozbiljniji problem ili?

Sorry na duplom postu. Morao sam citirati, ali kasno sam se sjetio.

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.12.2012 17:05 (diskDEfragmenter).
13 godina
neaktivan
diskDEfragmenter kaže...
Prilika kaže...

Ne moraš imati ICS. Ja sam koristio USB OTG i na GB-u. Samo moraš paziti da ti USB memorija ne troši previše struje jer je mobitel neće prihvatiti. Ja koristim za OTG svoju manju memoriju od 4GB.

Druga stvar, ne rade svi OTG kabeli na Xperii U. Ne znam jesi li kupio baš OTG kabel za Xperiu U.

Ja sam priključio 16GB usb stick pa onda 4GB. Ista stvar. A miš radi bez problema...

Slika:

http://image.made-in-china.com/43f34j00FZpEvPtWbrqO/OTG-USB-Data-Cable-for-Samsung-Galaxy-S-Ii-2-I9100-HD-Lte-I9210-I9250-Nexus.jpg

Zašto ne želi?

15 godina
neaktivan
Prilika kaže...
diskDEfragmenter kaže...
Prilika kaže...

Ja sam priključio 16GB usb stick pa onda 4GB. Ista stvar. A miš radi bez problema...

Slika:

http://image.made-in-china.com/43f34j00FZpEvPtWbrqO/OTG-USB-Data-Cable-for-Samsung-Galaxy-S-Ii-2-I9100-HD-Lte-I9210-I9250-Nexus.jpg

Zašto ne želi?

Da ti pravo kažem, nemam pojma zašto ne želi (s obzirom na to da ti miš radi). Meni memorija od 32GB neće, a ona od 4 hoće.

U svakom slučaju, ako ti nigdje u opisu tog kabela ne piše da je to, između ostalog, kabel i za Xperiu U, moguće je da neće biti posve funkcionalan.

Ja sam kupio kabel sa eBay-a gdje se baš spominjala Xperia U i taj radi. Nemam pojma zašto, ali negdje sam pročitao da ne radi svaki kabel. Zato bi se barem trebalo osigurati tako da uzmeš onaj gdje se spominje da je kompatibilan i sa Xperiom U.

13 godina
neaktivan
diskDEfragmenter kaže...

Ja sam kupio kabel sa eBay-a gdje se baš spominjala Xperia U i taj radi. Nemam pojma zašto, ali negdje sam pročitao da ne radi svaki kabel. Zato bi se barem trebalo osigurati tako da uzmeš onaj gdje se spominje da je kompatibilan i sa Xperiom U.

Platio 5€. Ostavit ću ga ipak, i da, tastatura isto ne radi.

Valjda ako odradim root(ne znam koliko je rizicno na ovom modelu to raditi) onda ce proraditi?

17 godina
neaktivan
diskDEfragmenter kaže...

da ti nije odsjaj od one svjetleće trake? ja sam jedno neš ful blizu sliko i cjela slika plava od odsjaja plave trake

15 godina
neaktivan
Prilika kaže...
diskDEfragmenter kaže...

Platio 5€. Ostavit ću ga ipak, i da, tastatura isto ne radi.

Valjda ako odradim root(ne znam koliko je rizicno na ovom modelu to raditi) onda ce proraditi?

Mislim da to nema veze s root-om. Sve to treba raditi bez root-a. OTG je normalna funkcija mobitela. Nije rizično rootati ako znaš (ili barem približno znaš) što radiš. Ali ako nemaš potrebu, radije nemoj.

Zoran kaže...
diskDEfragmenter kaže...

da ti nije odsjaj od one svjetleće trake? ja sam jedno neš ful blizu sliko i cjela slika plava od odsjaja plave trake

Nije nikakav odsjaj. Kamera mi tako oboja bijelu površinu tamo gdje je malo više sjene...

Ali svejedno mislim da to baš i nije dovoljan razlog za reklamaciju... dok je god sve drugo OK.

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.12.2012 18:24 (diskDEfragmenter).
13 godina
Sony Xperia U

drustvo pazite sa otg kablovima.... ja sam kupio sa ebaya za 40 kn + 10 kn postarina.... i nikako nece radit ... probo na gb pa evo nedavno na ics.... kad sam ga kupovo pisalo je da je za par mobitela gdje se spominjao i sony xperia u :S

0 0 hvala 0
15 godina
Sony Xperia U

ja kad ustekam usb odem s root explorerom i nadem mapu usb disk i tamo mi je sve sa usb-a...a da bi doso do te mape trebas root...rootat ics na ovom mobu mozes sa zatvorenim ocima kolko je lagano

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Evo baš sam napravio repair sa companionom i izmučio se ko pas. Kad je trebalo u flash mode priključiti mob, ništa se nije događalo. Dvaput mi je laptop skroz blokirao. Ali sva sreća, companion nije morao iznova downloadati ICS jer je već bio unutra.

Našao sam ovu datotekicu sa slike, raspakirao je i instalirao taj driver pomoću .inf datotekice. Tek je onda bilo sve OK. A to bi kao trebalo ići automatski... ah...

Btw, sad imam službeni hrvatski ICS koji je identičan onom francuskom koji sam imao. Identičan. Čak su i sve ikone iste nakon instalacije.

Mislim da mi se sad bitno smanjila ona mrlja na bijeloj podlozi. Sad ono što je tamno više naginje na tamno, a puno manje na ljubičasto.

EDIT: Ipak je isto što se tiče one mrlje, samo što slika ispadne bijela i čista kad se uključi blic.

flash driver flash driver
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.12.2012 21:39 (diskDEfragmenter).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
domac5 kaže...

ja kad ustekam usb odem s root explorerom i nadem mapu usb disk i tamo mi je sve sa usb-a...a da bi doso do te mape trebas root...rootat ics na ovom mobu mozes sa zatvorenim ocima kolko je lagano

nije istina, ne moraš imat rootan mob da bi pristupio fajlovima sa stika preko OTG kabela, ja sam to radio još dok sam imao gingerbread, potrebno je samo instalirati astro file manager i to je to

nekad je potrebno pričekati cca 20-30 sec dok prepozna stick

osobno još nisam naišao na stick koji mi ne radi na mobu

za logitech chillstream i prenosne HDD-ove mi je javljao da previše troše i da ne rade, ali praktički sve ostalo što sam ubo u mob je radilo, pa čak i neki digitalni fotoaparati ;)

15 godina
Ja sam bio uzeo preko ebaya USB OTG kabel za 1 dolar i radilo je sve bez imalo problema isto još na gingerbreadu
robimarko@gmail.com
13 godina
neaktivan
darQ96 kaže...
domac5 kaže...

nije istina, ne moraš imat rootan mob da bi pristupio fajlovima sa stika preko OTG kabela, ja sam to radio još dok sam imao gingerbread, potrebno je samo instalirati astro file manager i to je to

nekad je potrebno pričekati cca 20-30 sec dok prepozna stick

osobno još nisam naišao na stick koji mi ne radi na mobu

za logitech chillstream i prenosne HDD-ove mi je javljao da previše troše i da ne rade, ali praktički sve ostalo što sam ubo u mob je radilo, pa čak i neki digitalni fotoaparati ;)

meni prepozna MEMSTICK i neki MEMSTICKPRO i usb_drive1 što znači da ipak nešto ima i isto tako kada stavim taj usb preko otg prikaze mi slobodan prostor, jos sam i formatirao.. al nece da ucita fajlove sa njega..

16 godina
neaktivan

na što točno misliš kad kažeš "neće da mi učita fajlove s njega" 

kak ih pokušavaš učitati ?!?

13 godina
neaktivan
darQ96 kaže...

na što točno misliš kad kažeš "neće da mi učita fajlove s njega" 

kak ih pokušavaš učitati ?!?

Pa preko astro sam pokušao naći bilo što od fajlova ili folder koji je sa stika i nema.

15 godina
Sony Xperia U
ja koji god usb da ustekam samo mi izbaci poruka da je vanjska usb memorija prikljucena i dalje nista...zato s root explorerom nadem mapu usb disk i sve mi je tamo....a nisam ceko 20-30 s, da jesam sto bi se dogodilo?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

vam se vidi kak bi to trebalo ići...

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.12.2012 23:21 (darQ96).
16 godina
neaktivan
domac5 kaže...
ja koji god usb da ustekam samo mi izbaci poruka da je vanjska usb memorija prikljucena i dalje nista...zato s root explorerom nadem mapu usb disk i sve mi je tamo....a nisam ceko 20-30 s, da jesam sto bi se dogodilo?

nakon što ti javi da si ubo stik, moš čekat kolko oš, neće se niš dogodit {#}

za neke veće stikove sa 720p filmovima sam morao malo čekat dok pokaže da je stick uboden, na to sam mislio {#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice