Sony Xperia U

poruka: 2.057
|
čitano: 768.898
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Sony Xperia U

postoji, mozes pomocu titanium backupa...no prvo trebas rootat, to ti je jednostavno, doslovno u 2 klika i gotovo u manje od minute...ak oces dam ti link

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Sony Xperia U

Daj, i ako može ukratko objasni postupak. Jel mogu uništiti mobitel? Jel mi ostanu drugi podaci na njemu? Garancija?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sony Xperia U
ne mozes unistit mobitel rootanjem, garancija ti ne vrijedi dok je rootan al nakon sto izbrises aplikacije koje ti ne trebaju onda unrootas i sve je kao prije i garancija ponovo vrijedi samo sto nece bit aplikacija koje si izbrisao titanium backupom, nista se ne brise s mobitela rootanjem, skini v15 program forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1886460
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Ekipa kupio sam nov Xperia U sve uredu, hvala Bogu {#}

Nego.. lukavi SONY je nesto petljao sa touchscreen senzorima sto se jasno vidi kada malo mob primaknem sebi.

Touchscreen tockice ilitiga senzori se vide posvuda po ekranu i nadam se da nisam ^sam sa tim "problemcicem".

Ono sto me stiglo isfrustrirati je KAMERA. Sve 5 odlicna ali sto se tice slikanja u zamracenoj prostoriji/slabom svjetlu koristeci blic nastaje - HAOS!!!

Slike su apsolutno neprihvatljive tj kao da sam mlijeko prosuo po kameri, jel {#}.

Znaci slike su blijede, bez boja, nema nikakvog balansa svjetlosti = užas.

Nisam na ICS kaže mi da "imam najnovi sw", stoga vas pitam da li je to sa kamerom normalno ili je to fail na mojoj kameri ?

ŽIVOT je kao pozornica, dođeš, vidiš, odeš. .
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.12.2012 15:12 (Prilika).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony Xperia U

jučer mi javi da imam novi update za angry birds star wars, i tokom pokušaja instalacije ažuriranja mi kaže da nema dovoljno dostupne memorije ili tak nešt...probam ponovno, opet isto, rebootam mob, opet isto, probao obrisati koju aplikaciju, opet isto, prebacio jedno 100 MB appova na "karticu", opet isto...

imam 1,5GB slobodne interne memorije, al mi stalno javlja da nema mjesta, ima tko ideju !?!?!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sony Xperia U

te točkice se vide pod određenim kutom i svjetlom, uopće se ne vide pri svakodnevnom korištenju mobitela.

Kamera se i meni dost loša pokazala u mraku na otvorenom prostoru, pogotovo s ICSom kojem treba 3 dana da fokusira, al skužih da dobro dođe mjenjanje fokusa (spot, multi, infinity) pa zna ispast ok. unutra još nisam slikao naveče. Vani je blic beskoristan.

ICS ćeš dobit kad dođe za tvoj SI broj, provjeriš preko PC companiona. 

darQ96 kaže...

jučer mi javi da imam novi update za angry birds star wars, i tokom pokušaja instalacije ažuriranja mi kaže da nema dovoljno dostupne memorije ili tak nešt...probam ponovno, opet isto, rebootam mob, opet isto, probao obrisati koju aplikaciju, opet isto, prebacio jedno 100 MB appova na "karticu", opet isto...

imam 1,5GB slobodne interne memorije, al mi stalno javlja da nema mjesta, ima tko ideju !?!?!

meni je jučer ista stvar bila kad sam slikao, nakon što sam zatvorio app i opet otvorio radi normalno. restart mobitela?

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.12.2012 15:21 (Zoran).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Sony Xperia U
Zoran kaže...

te točkice se vide pod određenim kutom i svjetlom, uopće se ne vide pri svakodnevnom korištenju mobitela.

Ovako. Te točkice se jasno vide kad se priblizim mobu i kada je slika jednobojna ili bez mnogo detalja pa se vide crvenkaste isprekidane linije posvuda,

ali pazi ovo- koju god sliku, video da gledam, naravno moram se mobu pribliziti i te tockice se vide iz svakog ugla samo su vise/manje primjetne, tj ne smetaju toliko ali nažalost su uočljive jer necu naravno gledati video sa 2m razdaljine nego cu se fokusirati na ekran i tad ih vidim.?

15 godina
Sony Xperia U
slicno se dogada i meni sa titanium backupom kad ga izbrisem nemogu ga ponovo instalirat jer kao nema memorije...problem sam rijesio tako sto sam izbriso folder od titanium backupa
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

a kak da nađem folder od angry birds :/ 

edit: koja je putanja (otprilike...)

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.12.2012 16:27 (darQ96).
13 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Da li da pređem na ICS, nudi mi tu opciju? Daleko od toga da ne znam o androidu itd.. ali nisam više siguran da li STVARNO donosi više poboljšanja nego failova... ?

Preporuka?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Prilika kaže...

Da li da pređem na ICS, nudi mi tu opciju? Daleko od toga da ne znam o androidu itd.. ali nisam više siguran da li STVARNO donosi više poboljšanja nego failova... ?

Preporuka?

naravno. Donosi puno više poboljšanja i sigurno se isplati update. Moja preporuka je da instaliraš Apex launcher kad updateaš na ICS.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan

ja cekao taj ICS  i docekao i sada..sve je sporije 20 postotakodjer imam problem sa sinkronizacijom slika sa fejsa ,jer mi se album sam od sebe ugasi..da sam to znao ne bi prelazio ,jer ne znam koja su uopce poboljsanja?sta dizajn ??pa kamera je spora nego  prije,zvuk isti,tockice na ekrani meni ne smetaju ali eto vide  se..cekam kupca mobitela,ali recesija je,i kad pogledam htc od 3000 kn pa i oni imaju mana..meni je ovo sporo ,mislim mobitel je fluidan dok idem po izbornicima ali cim se neka aplikacija otovri to je meni sporo,o google chrome necu ni trositi rjeci,,vratio sam se na operu mini di sam bija sa nokia 3310..eto smart fona.. igracka..

15 godina
Sony Xperia U

to si ti i mersmih, zasto si ne vratis na GB ak nisi zadovoljan tu ili ne napravis repair ako vec nisi?...vecini ostalih radi fluidno...ako mu i bude stekalo, napravit ce repair softwera a ako i nakon toga bude stekalo(a ne bude) onda se moze vratit na verziju androida koju sad ima

moja preporuka je da updateas na ics

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.12.2012 17:15 (domac5).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Pogledajte samo slike sa uključenim blicom.... bio to night portrait mode ili sve na automatski... napravi blijede i nejasne slike..

Postoji li neka caka ili podešavanje da se to izbjegne?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

prevelik ISO ?

13 godina
neaktivan
darQ96 kaže...

prevelik ISO ?

Sve sam probao...

13 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Skontao sam u čemu je caka. Nisam skinuo providnu zaštitnu foliju na kameri! {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Sony Xperia U

Ekipa, što se igra na ovom mobitelu? Dead trigger, Six guns...? Meni osobno najbolje igre. Doduše ja nemam ovaj mobitel, nego Xperiu Mini.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Izzy kaže...

Ekipa, što se igra na ovom mobitelu? Dead trigger, Six guns...? Meni osobno najbolje igre. Doduše ja nemam ovaj mobitel, nego Xperiu Mini.

Oprobaj Road Trip 2.. zarazna... to je neka laksa igra.. ako ces bas dobru igru skini modern combat 3 ili tako nesto..

15 godina
Sony Xperia U
rope escape, bike race online
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina

Molim te, ako možeš provjeri imaš li na Google Play-u igre Contract killer 2 i Contract killer: Zombies 1 i 2. Pitam zato jer te igre mogu naći na tabletu (Samsung Galaxy Tab 2 10.1 sa ICS-om), ali ih nema na Xperii Mini (imam ICS). Contract killer imam i na mobitelu i tabletu, ali mi je žao što na mobitel ne mogu instalirati i druge nastavke.

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.12.2012 13:24 (Izzy).
15 godina
neaktivan
Prilika kaže...

Skontao sam u čemu je caka. Nisam skinuo providnu zaštitnu foliju na kameri! {#}

Zaštitna folija ti ne bi trebala imati ikakve veze, imam je i ja, ali slike su mi super, budem veceras uslikao sa blicem, pa stavim ovdje da vidis, 

uopce nije tako lose kao kod tebe.

Korisnik bonbona? Imas smarthpone koji pokreće android?, onda šta čekas: http://www.probonbon.net
13 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Zna li iko da li moze stati igrica od npr 2GB ili ce prijaviti da nema dovoljno prostora kao kad instaliram dosta aplikacija...?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Sony Xperia U

Kako se nosite s tim da ne možete koristiti memorijske kartice? Koristite USB stickove?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Izzy kaže...

Kako se nosite s tim da ne možete koristiti memorijske kartice? Koristite USB stickove?

Kako si to zamislio? {#}

16 godina
Prilika kaže...
Izzy kaže...

Kako si to zamislio? {#}

Ovako.

13 godina
neaktivan
Izzy kaže...
Prilika kaže...
Izzy kaže...

Kako si to zamislio? {#}

Ovako.

Čuo sam za to. Budem prostudirao kasnije, samo mi reci je li to neki od načina da igraš sve te silne igre koje ne mogu stati na mob, ako moze ukratko?

16 godina

Ne znam. Kupiš kabel pa vidiš.

13 godina
neaktivan
Izzy kaže...

Ne znam. Kupiš kabel pa vidiš.

Evo sad sam skontao o čemu se radi..

Ima li ko da to koristi ili zna kako treba podesiti?

15 godina
Sony Xperia U

ja to koristim...nemas sta podesavat...igrice od 2 gb(poznat mi je samo most wanted koji ima 1.83 gb) ti stanu tako da nesto malo ode u ona 2 gb za aplikacije a ostatak na ona 4 gb za muziku i to

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice