Sony Xperia U

poruka: 2.057
|
čitano: 768.724
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Potpisujem tekst kolege domac, bit će nešto ;)

Korisnik bonbona? Imas smarthpone koji pokreće android?, onda šta čekas: http://www.probonbon.net
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Vidim da Domac negoduje na xda u AOKP temi radi kašnjenje v2.0 {#} (a koja je trebala biti već dostupna za download) btw i ja čekam...

Nego pitam ja vas kako vam je sa baterijom, bilo koji ICS rom koristio imam problema sa onim bugom koji ne refresha stanje napunjenosti baterije. (to je kod svakog 3-4 punjenje otprilike) i onda mi se baterija nakon toga drastično prazni.

Samo glupi i mrtvi nikad ne mjenjaju svoje mišljenje.

0 0 hvala 0
15 godina
Sony Xperia U

probaj battery calibrator pa vidi jel se nakon njega to desava...ja s tim nemam problema...

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Ma čisto sumnjam da je to u pitanju, jer napravim clear batery stats u cwm nakon flashanja ICS-a i napunim bateriju. Onda je velim par punjenja dobro, i onda odjednom stavim na punjač, idem vidjeti nakon cca sat, sat i pol, još svijetli narančasto. Pogledam postotak, a on tamo gdje je bio i pri ukapčanju punjača. Napravim reset, tek onda se pokaže pravi postotak napunjenosti, međutim nakon toga prazni brže nego bi trebao.

Vratim se na Gingerbread, sve u redu. Flasham neku drugu verziju ICS-a opet ista stvar.

Tako da mi kalibriranje baterije baš ne izgleda kao moguće rješenje tog problem, već je to do roma, odnosno čak kernela prije.

A čitao sam i na xda da je netko imao identičan problem.

No, mogu probati...ništ ne košta. Nego me zanima jesam li jedini sa tim problemom ili ima još koji slučaj.

0 0 hvala 0
15 godina
Sony Xperia U

ako imas otkljucan bootloader probaj flashat kernel od the brains roma...ja imam taj kernel pa nemam tih problema, mozda ce i tebi bit bolje s tim

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Ne, nemam otključan.

Iskreno sve više mi se zamjera taj mob, i sve ozbiljnije razmišljam da ga se riješim.

Ma za svaki Sonijev mobitel imam neki prigovor. Uh...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Sony Xperia U
84737 kaže...

Ne, nemam otključan.

Iskreno sve više mi se zamjera taj mob, i sve ozbiljnije razmišljam da ga se riješim.

Ma za svaki Sonijev mobitel imam neki prigovor. Uh...

takodje jarane,mislim da je najpametnije da se rijesis njega i uzmes koristen S II

tako barem ja planiram ovih dana ako uspijem prodat ovo cudo

15 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Apdejto sam na ICS,radi brže ali mi bude malo RAM-a nekad,zna bit samo 40 MB slobodno,al ništa što task killer nemože riješiti :D

Sviđa mi se ICS,al čim rootam odma leti par aplikacija van..(Google+,Talk,e-pošta,fm radio,preglednik itd...).

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Meni phone aplikacija zna dosta lagat kod otvaranja. Iritantno da je spor u onome za sta je prvobitno namjenjen :D
15 godina
Sony Xperia U
ovo potpisujem... treba mu 3 sekunde da otvori dialer... to nervira kad si u žurbi i onda te jos mobitel prca...isto i imenik dosta sporo otvara... čuo sam da ako instaliram neki s google playa da odma otvara...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Da jedino je phone app spor,sve inače radi super.Valjda će uskoro neki update

Skinite si exdialer s playa i radi super,čak ima i hrvatski prijevod

robimarko@gmail.com
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.11.2012 9:33 (robimarko).
13 godina
Sony Xperia U

ics sluzbeno izaso.... bar za moj serijski broj ;)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sony Xperia U
Neznam bas jel ovo tema za to al riskirat cu Znaci ovaj mobitel sony xperia u htio bi ga kupit za nekih 4 tjedna na njuskalu za 1499 kn I sad htio bi vasa misljenja( oni koji ga imaju ) da mi kazete kakav je zvucnik kamera internet sve, hvala :)
Dado

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Daado kaže...
Neznam bas jel ovo tema za to al riskirat cu Znaci ovaj mobitel sony xperia u htio bi ga kupit za nekih 4 tjedna na njuskalu za 1499 kn I sad htio bi vasa misljenja( oni koji ga imaju ) da mi kazete kakav je zvucnik kamera internet sve, hvala :)

I mene bas to zanima, mada sam pogledao par reviews-a u vezi toga, ali zelim da cujem informacije iz "prve ruke" {#}

Naravno i ja cu da ga kupim, iducu sedmicu...

ŽIVOT je kao pozornica, dođeš, vidiš, odeš. .
15 godina
Sony Xperia U

zvucnik je los

kamera je dobra

za internet je dobar dok je na ics-u jer ne lagga zumiranje stranica tada

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Sony Xperia U

a što to fali zvučniku molim lijepo ?

kamera slika ok, al je na ics-u pokretanje i AF sporo do bola

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
darQ96 kaže...

a što to fali zvučniku molim lijepo ?

kamera slika ok, al je na ics-u pokretanje i AF sporo do bola

Mislim da je zvučnik sasvim ok.. malo mi je čudno da ga kritikuju.. ipak je to SONY.. {#}

15 godina
Sony Xperia U

jeste ikad imali sony ericsson live with walkman?

ja jesam prije xperie u...a on je imal stereo zvucnike takve da na zadnjem sicu od busa se sve cuje naprijed do vozaca(jebal nam je sve po spisku pa zato znam)

mozda vama i nije los zvucnik al nakon onakvih zvucnika za nijedan nemogu rec da valja

ovaj kod xperie u bez xLouda je slusalica a ne zvucnik

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
A da vam mozda nije preuzak ekra? Ja bih htio bijele boje uzet :D
Dado
15 godina
Sony Xperia U

meni malo je preuzak...npr. bas kod live with walkmana kojeg sam imal prije ovog ekran je iste sirine samo je malo duzi

ovak nikad nebi reko da ima 3,5", bas su sjebali te omjere stranica...

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Za sve zainteresirane za kupnju evo par informacija:

Kamera od 5mpx je super,nemožete očekivati bolje od kamere koja ima 5 mpx.

Zvučnik je loš,kako da kažem,kao da šumi,ali bolje pogledajte na internetu kakav je zvučnik tad ćete znati.

Ekran je uzak nažalost,i da,uspio sam ga ogrebati,tako što je bio u đepu (kad sam ga stavio u đep sve je bilo ok kad sam izvadio ono ogrecano,kako - nemam pojma.).

Dakle,pazite na ekran.

Nažalost ima samo 388MB RAM-a a ne 512 kao što piše,tako da će vam bit slobodno oko 120MB al kada update-ujete na ICS prosječno oko 80 MB RAM-a.

Brz je dosta,ali kažem,nedostatak RAM-a.

P.S. Ne uzimat bijeli! Zna ostat ako su samo malo prljave ruke na maski prljavo,tako da bolje crni.

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
filipvk1000 kaže...

Za sve zainteresirane za kupnju evo par informacija:

Kamera od 5mpx je super,nemožete očekivati bolje od kamere koja ima 5 mpx.

Zvučnik je loš,kako da kažem,kao da šumi,ali bolje pogledajte na internetu kakav je zvučnik tad ćete znati.

Ekran je uzak nažalost,i da,uspio sam ga ogrebati,tako što je bio u đepu (kad sam ga stavio u đep sve je bilo ok kad sam izvadio ono ogrecano,kako - nemam pojma.).

Dakle,pazite na ekran.

Nažalost ima samo 388MB RAM-a a ne 512 kao što piše,tako da će vam bit slobodno oko 120MB al kada update-ujete na ICS prosječno oko 80 MB RAM-a.

Brz je dosta,ali kažem,nedostatak RAM-a.

P.S. Ne uzimat bijeli! Zna ostat ako su samo malo prljave ruke na maski prljavo,tako da bolje crni.

Ima 512 ali 388 mogu koristiti aplikacije,a ona razlika je za OS.I kada updaetate na ICS pomoću task killera bez problema imate preko 130MB free.

Da zvučnik je lošiji,a ekran je vrlo oštar i visoke gustoće piksela tako da je meni super.

Mob na ICS-u jednostavno leti.

robimarko@gmail.com
15 godina
Sony Xperia U

pretekao me robi marko

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.11.2012 21:55 (domac5).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Ide anketa u vezi display-a...

Da li komotno "šetate" po androidu ili je ekran preeeeuzak?

9 Ekran je ok
4 Ekran je preuzak
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ma zvucnik je koma..sve ostalo oke..jedino mu fali rama...mamicumu :) prije ovog ima nokiu5800xm i jos uvijek radi...pa kad slusas nju ili ovu xperiu...dodje ti da places... xperia zvuci ko djecja igracka....

13 godina
neaktivan
E sad ste mi pokvarili sve .. Sad se nemogu odlucit koji cu -. Ajde mi predlozite neki: Da ima velik ekran barem 4.0 inch, da ima bljeskalicu i dobru kameru i dobar zvucnik da je brz barem neki do 1600 kn ako mozete hvala
Dado
13 godina
neaktivan
Daado kaže...
E sad ste mi pokvarili sve .. Sad se nemogu odlucit koji cu -. Ajde mi predlozite neki: Da ima velik ekran barem 4.0 inch, da ima bljeskalicu i dobru kameru i dobar zvucnik da je brz barem neki do 1600 kn ako mozete hvala

Bolje da ti ga pokloni neko... {#}

15 godina
Sony Xperia U
hmm imo sam i ja nokiu 5800 i zvuk je kolko se sjecam u najbolju ruku isti ko na xperii... pričas o zvuku kad je xLoud upaljen ili ugasen?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Zaboravio sam pitati da li XPERIA U ima izbijanje pozadinskog svjetla tj.. ako ste u mraku ili u mracnoj prostoriji da li se vidi svjetlost koja izbija iz uglova ekrana.. ili nesto slicno tome?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sony Xperia U
nema toga kod nje
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice